- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zsotesz81 #39675 üzenetére
A játék árán kívül nem költöttem/költök, teljesen jól játszható, viszont érdemes elolvasni, hogy a tornyok és a hősök mire képesek és úgy alkalmazni a taktikát. Normal fokozaton játszom, ezen viszem végig a kampányt, aztán jöhet a keményebb majd a legkeményebb fokozat. Először az easter eggeket szeretném felfedezni, meg az achievmenteket. Nekem ez a kedvenc TDm, ennyi. Az összes Ironhide games megvan és szeretem őket. Remek kikapcsolódást tudnak nyújtani, megéri a pénzét.
-
válasz
zsotesz81 #39682 üzenetére
Gusztustalan ez az Ironhide Games. PC-n nem ilyen játékokkal játszik a többség, ez inkább való tabletra, telefonra, ott még vedd meg prémium áron és aztán még vedd meg a tornyokat, hősöket ha nehéz a pálya, márpedig nehéz csak mindenkinek más szinten mert valahogy a vásárlás felé kell terelniuk. Most nézem, hogy a 4-hez van kampány, 25%-os kedvezménnyel 3500Ft. Kérdésem a fejlesztőhöz: miért ne töltsem le a warez verziót amiben minden fel van oldva? Vagy adja ingyen vagy ne legyen IAP, esetleg kozmetikai dolgokkal. Ha új kampányt ad új hősökkel és tornyokkal tehát tényleg komoly új tartalom van és nem mondjuk 5 új pálya 2 hőssel aztán ennyi na akkor hajlandó vagyok fizetni
-
-igu-
veterán
válasz
zsotesz81 #34804 üzenetére
Ezek nekem mostanra annyira egyformák...
Az egyetlen TD, amit a mai napig szívesen előveszek, az a Last Hope.
És esténként azért imádkozom, hogy valaki portolja androidra a Gemcraft sorozatot...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- XPS 14 9440 14.5" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Asus RTX 2070 Super OC 8GB GDDR6 Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest