- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
-
-
gergom91
tag
válasz
underdark #30994 üzenetére
Huh, laborom sem volt még
Viszont valamit most benéztem, tökéletes kombókat rakok össze, 8+ pontok jönnek folyamatosan, de 10 év után is 1 millió pénzen stagnálok, egyszerűen nincs pénzem felvenni egy harmadik embert, hogy egy közepes játékot egy kiadónak össze tudjak rakni, 2 emberrel pedig nem sikerül jót, mert túlterhelik magukat... -
gergom91
tag
válasz
underdark #30992 üzenetére
Uhhh, ilyen lehetőséget nem is láttam benne mire befejeztem, megvan az esti programom.
Nagyon sokat segít viszont, hogy új játék kezdetekor megmaradnak a tippek, hogy melyik téma milyen korosztálynak, vagy milyen játéktípus milyen platformra jó, illetve játék fejlesztés közben milyen részekre fordítsanak több időt. Sok dolog egyértelmű benne pl: katakomba-szerepjáték, történelem-stratégia, repülős-szimuláció, kisállat-alkalmi stb, de futottam már bele nagyon rossz kombóba is.
Az alkalmazottak terén vagyok még sokadik nekifutásra is tanácstalan... Az elsők, akiket felveszek nem nagyon lehetnek (pénzügyi okokból) magas szintűek, de szép lassan ahogy halad az idő, nő a szintjük, vele a fizetés, de a tudásuk csak ha oktatom őket. Nem tudom mikor lenne érdemes elküldeni őket és újat toborozni.
A 25. év körül jutottam el odáig, hogy már a pénz nem számít, folyamatosan csak emelkedik bármit adok ki, a kutatási pont lesz a szűk keresztmetszet. És mivel az oktatás is kutatási pontba kerül, nem tudom mennyire éri meg az alkalmazottakat oktatni.
Egyszerű játék, mégis mennyire bonyolult -
gergom91
tag
válasz
underdark #30961 üzenetére
Aztaa
Hosszú idő óta nem leltem ilyen jó játékra, ami úgy lekötött, hogy egyszer csak azt vettem észre, hogy hajnal 2 lett az este 8-ból
Bevallom először lekalózkodtam, mert csak ki akartam próbálni (plusz egyéb anyagi gondok voltak 31-én még), de rendesen szíven ütött amikor kaptam az üzenetet hogy milyen jó fej vagyok hogy támogatom a fejlesztőket, de tényleg...
Illetve szerintem valamit bele rakhattak a játékba, ami ha nem tudja a saját felhőjébe tölteni a mentést (és ezt gondolom csak eredeti teheti meg), akkor a játékmenet közepe felé a nagyon jól össze rakott játékok amik szuper értékelést kaptak semmi pénzt nem hoznak, majd az egyetlen angol üzenet itt jelenik meg, hogy : sajnos a játékunkat kalóz támadás érte, így sajnos nem lesz mit enni, csődbe megyünk stb, ami nem sokkal ezután valóban végbe megy, mert bevétel nélkül hamar el lehet benne bukni.
Azóta természetesen már megvásároltam én is, tényleg megéri a pénzét, megérdemlik a fejlesztők. Inkább fizetek egyszer, de kapok egy IAP mentes szuper játékot -
törölt tag
válasz
underdark #30828 üzenetére
a demo video-t néztem kicsit fura a grafika direkt ilyen? Video alapján nem rossz.
más ez már mindenkihez. tud valaki offline uno játékot? 1 év után gondolkodom rajta, hogy a gameloft uno-ját újra rakom, ha bejön szeretnék gép ellen is.
Megint más: nyomatja valaki a plant vs zombie 2-őt nagyon rég játszottam vele történt érdemleges újítás?
-
CJ4567
nagyúr
válasz
underdark #30374 üzenetére
Ha tényleg hosszú játékot keresel, ajánlom a Star Wars: Knights of the Old Republic-ot. PC-ről portolták, az UI meglepően jól működik érintőképernyővel is, teljesen játszható 5,2"-on.
A grafikai effektek eléggé HW igényesek, de az számítógépen is, pedig régi a játék. (Második rész PC-n képes 30FPS-re esni random, ok nélkül.)
-
-
Saccco
nagyúr
válasz
underdark #29497 üzenetére
Az OpenTTD a régi Transport Tycoon (PC - 1994) rajongók által dédelgetett variánsa. Az Androidos Transport Tycoon egy másik variáns, ami a RollerCoaster Tycoon (2) motorjára épül, amit szintén Chris Sawyer jegyez, csak itt már a Hasbro a kiadó, nem a Microprose. Az RCT is csak a második részig volt jó.
Öröm boldogság lenne, ha a 32bpp verzió is elkészülne...
...de nem fog.
Az OpenTTD-vel érdemes.
Akkor igazán komoly a játék, ha a térkép egyik végéből gerinchálózatokon keresztül szállítasz mindent a másik végébe. A lámpák itt nem dísznek vannak, hanem konkrétan lehet velük a mozdonyokat irányítani. -
-
törölt tag
válasz
underdark #25963 üzenetére
Motoros tegnap találtam nekem egyenlőre bejön, a saját topikjában azt írták,hogy rákőltés nélkül is kijátszható, amennyit játszottam vele én is úgy látom, hogy jó lassan de kijátszható valódi pénz nélkül is,
a játék le van fordítva magyarra., mindent ki ír a feladatokat is stb, és működik offline is, ha neten van a készülék videóért cserébe enged tovább játszani ha fejreállsz a motorral.
-
sto1911
veterán
válasz
underdark #25671 üzenetére
En 5.5-es FHD telon neztem, a 7-es tabom mar regi, nem indult el rajta.
Alapvetoen nem rossz az iranyitas, neha korulmenyes, pl. ha meg akarsz sutni dolgokat, akkor egyesevel hosszan nyomj ra, valaszd ki a sutest.
Craftolaskor es az inventory megnyitasakor megall a jatek, szoval nyugodtan lehet keresgelni.
Moddolni nem lehet sajnos, emiatt nalam szerintem hosszu tavon felejtos.
-
Bozek
nagyúr
válasz
underdark #23743 üzenetére
Ha nem akarod belerakni a táblagépet, akkor igen, bármelyik Android-os telefonhoz/táblagéphez jó, amin van bluetooth. Egyébként általában 6"-ig kompatibilis a befogatója.
Ha bele akarod rakni, akkor fentebb linkeltem két iPega kontrollert. Azok legalább ismertebb gyártótól vannak, igaz, valamivel drágábbak is.
-
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
underdark #23709 üzenetére
Modern combat 4 (a multiban lévő hackerek miatt szar az értékelés) ,3,2,1 mindegyiknek átlagos single playere van, csak az 5 ilyen elcseszett (na meg a majd megjelenő modern combat versus). Emellett tudom ajánlani a Brothers in arms 2-t, annak a sztorija se rossz (sőt én kifejezetten azért játszottam hogy rá jöjjek végre hogy hol a tesóm
) - a 3 kalap szar le ne töltsd.
Dead effect 1-2 is nagyon jó, nova 3 singleplayere se rossz, ha még bele jöhet tps játék akkor a shadowgun-t is nagyon ajánlom.
-
5381
aktív tag
válasz
underdark #23709 üzenetére
Esetleg nézz rá ezekre:
EXILES Zero
Deus Ex: The Fall
N.O.V.A. 3 -
válasz
underdark #21997 üzenetére
nvidia shield játékai közül nézz szét..
pl.:
Anomaly 2
Chuck’s Challenge 3D: Reloaded
Dungeon Defenders Eternity
Flyhunter: Origins
Half-Life 2
Portal
Pure Chess
Rochard
The Talos Principle
Trine 2
War Thunder
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest