Hirdetés
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
csadi0011
őstag
Ma ingyenes ez is.Cut the Cheese.
Régen is voltak ilyen játékok, csak azok négyzet alakúak voltak. Nem tudtok olyat? Még Java-ban is volt, dos-ra meg mindenre. De már nem emlékszem a nevükre és guglizással nem mentem sokra. Azok úgy működtek, hogy a négyzet élein mentél valamivel és kivágtál téglalapokat. -
tomee007007
addikt
Mai ingyenes játék az amazonon.
A szokásos hidden object, de jónak tűnik
-
tomee007007
addikt
SNK Playmore leárazások!
Metal slug, King of Fighters sorozat, stb -
Cseri0058
őstag
válasz
tomee007007
üzenetére
Én is megvettem

Nekem is tetszik
-
válasz
tomee007007
üzenetére
Asphalt 8 pl nekem 20 perc alatt jött le anno, de próba után simán visszakértem a pénzt. Akkor írták, sztem ebben a topikban, hogy letöltéstől számítják.
-
válasz
tomee007007
üzenetére
15 perc se vásárlástól számított, hanem mikor már letöltötted.
-
tomee007007
addikt
Köszönöm urak, azt hiszem beruházok

A két órás módosítás nem hülyeség, nagyobb játékok le sem jönnek 10-15 perc alatt..
Biztos hogy él már egyébként? -
válasz
tomee007007
üzenetére
Nekem tetszik.

Nem sokat játszottam még, de tetszik.
Vedd meg 15 perc alatt eltudod dönteni tetszik e.
-
válasz
tomee007007
üzenetére
Bár nem engem kérdeztél, de nagyon jó!
-
A Hitman GO le van árazva!
-
válasz
tomee007007
üzenetére
Jön lefelé, ha nem tetszik, gyorsan visszakérem az árát.

Az iap nem tetszik benne, csak nem tudom minek. -
icemad
nagyúr
-
plays3
csendes tag
válasz
icemad
üzenetére
Köszönjük a biztató kommenteket, jól esik!
Nos, enyém a programozás része, úgyhogy válaszolnék.Semmi gond nem lenne, ha így működne, ahogy írod, de itt különálló képekből áll a történet összes szava. Az összes ilyen kép egyedi, egyesével lett körbevagdosva és kivágva Photoshop-ban, nem a program rakja mögé a hátteret. 80+ képről van szó 5 méretben.
Ezért lenne macera nyelvesíteni, de a folytatás már átgondoltabban lesz felépítve, így a nyelvesítés sem lesz akkora szívás. 
Nem úgy indult, hogy nyelvesítve lesz. Kimondottan azért van magyarul, hogy itthon van-e (nagyobb-e az) érdeklődés egy magyar nyelvű játékra, érdemes-e itthon magyar nyelven nyomulni egy játékkal (főleg ha sztori is van a dolog mögött). Ez persze nem zárja ki az angol verziót, csak nem az volt a cél, hogy ez kapásból külföldre menjen.
-
Hitman go féláron, 586ft... nagyon gondolkozok rajta.
1 dollárnak jobban őrültem volna.
-
icemad
nagyúr
válasz
pszabi87
üzenetére
Azt hittem a megjelenő szöveg egy egyszerű szöveges fájl, vagy a program abból olvassa ki a megjelenítendő szöveget. (txt vagy xml formátumban pl.) Bár én abszolút analfabéta vagyok a programozáshoz, utoljára c64-en programoztam Basic-ben, szöveges kalandjátékokat. Az angol nyelv csak amiatt kellene, hogy ismertebb legyen a játék, pénzt is kereshettek vele. Persze nem milliókat, de a következő sörözés kifutná belőle.

A magyar piac nagyon kicsi, ha meg külföldön befuttok, akár egy nagyobb kiadó/fejlesztő is megkereshet titeket.
Az ilyen megalakulásos sörözős történetek meg érdekesek is lehetnek. -
pszabi87
tag
Sziasztok!
Köszönjük a sok kommentet

@icemad - angol verzió gondolata nálunk is felmerült, de azért munka egy ilyet leprogramozni (és megírni tükörbe a sztorit is úgy, hogy utólag ne legyen vele még több programozói munka)
Hosszabban írni a megalakulásról? Nem is tudom mit lehetne mesélni. Pár kör sörrel és egy teljesen más játékötlettel indult a sztori.
@aizen92 - köszönjük!
most picit áll ez a front, inkább szedjük össze a javítandók listáját a következő apphoz.@pocokxx (és saelin) - köszi, a swiftkeyt jeleztem is a programozónak. Sztori tekintetben nekem is ez volt a véleményem a végére. Igyekszünk a következőkben hosszabb történeteket kitalálni és akkor gördülékenyebb lesz a játék is.
-
Stimpy001
aktív tag
válasz
tomee007007
üzenetére
Köszi, jóknak tűnnek!
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
pszabi87
üzenetére
Tőlem is kaptok rá egy kis biztatást! Ötletes, és igényes program, hajrá!
(Apróságok: A swift key alapból rakott utána szóközt, és így már nem fogadta el a megfejtést, bár ez csak az első pályán történt így, utána már kitörölgettem a szóközt...
Lehetne kicsit több a sztori, hogy ne kelljen egy mondatban 3-4 dolgot kitalálni. Így egy kissé vontatottá, érdektelenné válik a történet. Esetleg bele lehetne szúrni több lehetséges megfejtést, rokonértelmű szavakat, ahol nem egyértelmű a megfejtés.) -
tomee007007
addikt
-
csadi0011
őstag
Flappy Bird készítőjének az új kreálmánya:
Swing CoptersEz egy puzzle játék Pac-Man-nel . Nekem a Spy Mouse jutott róla eszembe.
PAC-MAN FriendsMindkettő ingyenes. (de iOS-en a pacman $6,49)
-
icemad
nagyúr
válasz
pszabi87
üzenetére
Megnéztem tegnap, remek program. Én is javasolnám az angol verzió elkészítését és szétküldését külföldi oldalaknak. Ide is mehetne Logoutra egy cikk róla, akár a készítés menetéről is. Engem pl. mindig is érdekelt, hogy hogyan jut el egy játék az alapötlettől a telefonokig.
A programba nem tudok belekötni, ötletes, szép, hangulatos, csak így tovább!
(Meg lehetne esetleg egy Donate verzió is, szerintem néhányan szívesen támogatnának titeket!) -
pszabi87
tag
Wow köszönjünk mindenkinek a kommenteket

Tervezzük a folytatást, örülök, hogy szerintetek is van értelme. -
tomee007007
addikt
Napi ingyenes app az amazonon.
-
aizen92
addikt
válasz
pszabi87
üzenetére
Nagyon tetszik, gratulálok mind az 5 készítőnek!
Végre nem egy sablon logikai játék.
Remélem lesz még több történet és egy angol verzióval tarolhatnátok
Nexus 4-en tökéletesen fut.Esetleg "nehézségi" fokozat is mehet bele, Lencse nagyságának növelésével és a puzzle darabjainak megsokszorozásával.

Gratula még egyszer, igényes munka
-
pigster
senior tag
The Humble SEGA Mobile Bundle
Pay what you want for
Sonic the Hedgehog 4 Episode I
ChuChu Rocket! and
Virtua Tennis Challenge.If you pay more than the average price, you'll also get
Sonic & SEGA All-Star Racing,
Sonic the Hedgehog 4 Episode II and
Crazy Taxi. -
krystman
őstag
Aki szereti a Diablo stílusú játékokat, annak ajánlom ezt a játékot. Igaz fizetős, de nagyon jó. [Lesabel]
-
pszabi87
tag
Sziasztok!
Barátommal készítettünk egy kisebb játékot egyfajta tesztként (demo verzió), és örömmel vennénk minden megjegyzést, kommentet a játékkal (elgondolással, kivitelezéssel, grafikával) kapcsolatban.
Az alkalmazás az alábbi linken érhető el (természetesen ingyenesen):
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.darkcherrysoft.games.hiDeRAWHa valaki szereti a kicsit gondolkodós (és/vagy puzzle) játékokat, adjon neki egy esélyt!

-
Delerium
senior tag
válasz
Underground2
üzenetére
Végül összekapta magát, de nyerni nem tudok

-
Underground2
tag
válasz
Delerium
üzenetére
Nálam is volt mostanában, h csata közben csak úgy megállt minden! nem fagyott le csak nem bírtam ütni! de egy ki-be lépés megoldotta a problémát! szerencsére mostanában 1re ritkább!
Esetleg valaki tudna ajánlani hasonló játékot mint az Epic? Ilyen farmolós, craftolós, fejlődős valamit?

-
Delerium
senior tag
Angry Birds Epic-et végigjátszotta már valaki? Az utolsó varázslós malac 2. hullámában, amikor megjelenik segíteni a kis malac, megáll a játék és nincs tovább. Mintha valami még hiányozna a csapatomból, de nem történik semmi. Ötlet esetleg?
-
Dr. Mózes
aktív tag
Az összefoglalóhoz:
Igen, a Titanium Backup is tud csak adatokat visszaállítani. -
EnergyCoke
tag
WWE Supercards-ot 3napja szedtem le amit tudtam rögtön nyomtam egy King of The Ring-et és mindjárt Champion leszek

Nagyon jó ez a játék sokan jobb a Tekken Cards-nál itt nem a pénz számít hanem hogy mennyi időt fektetsz a játékba.És mivel én éjjel melózom van napi 8-10órám nyomi

-
eastone1
senior tag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Ja. Nyúljon meg a nyakuk. Karácsony lesz a vége.
-
gergom91
tag
Nekem van egy 3 éves unokahúgom, ezzel kb 2 órán keresztül megállás nélkül szórakozott: [Talking Tom]
A free változat tele van reklámmal, és sokszor jön fel hírdetés, de csak egyszer kellett megmutatni neki, hogy mit csináljon ha vissza akar menni és "beszélgetni" akar a cicával
Amúgy állandóan csak püfölte a macskát amíg ki nem feküdt majd újra, és ezt milliószor, már féltem hogy betöri a kijelzőt, meg sikítozott mindig az meg vissza 
-
eastone1
senior tag
Ez a nyüves civilization revolution 2 csak nem akar megjelenni.

-
atillaahun
veterán
Valaki rá tudna nézni hogy neki is meg van-e dögölve az Order and Chaos Online? G login választás után Connecting-en nem jut túl.

Gyakran van ilyen?
-
freddirty
senior tag
Lányom kb. 2 évig sokat nyomkodta ezt tableten vagy a telefonomon:
-
Sziasztok,
Van olyan androidos játék, amivel tud játszani egy 2,5 éves gyerek?
Rayman Jungle Run-t meg az Asphalt 7-et elnyomogatja, de nem tud velük érvényesülni, 2-3 perc alatt megunja, mondjuk elindítani meg kilépni imád belőlük
Van vmi színezős, nyomkodós, oktató, vagy bármi kis gagyi játék ennek a korcsoportnak?Köszi előre is!
-
gergom91
tag
válasz
22balu
üzenetére
Hali
[SHADOWGUN: DeadZone]
[Respawnables]
Ilyenekre gondoltál?
-
22balu
aktív tag
sziasztok
Tudtok mondani pár multis játékot ami ingyenes a googleplay-en ?
-
Viktor77
titán
válasz
atillaahun
üzenetére
Sajnos nem tudok róluk, pedig biztos vannak.
Facebookon is van egy megszűnt guildoldal, kérdezd meg ott, illetve, ha ingame beírod párszor, hogy guildet keresel, az is segíthet. Vannak magyarok, mert láttam jópárat. -
Tidzsimon
őstag
válasz
tomee007007
üzenetére
Jó játék? Kicsit robotzsarus a játékmenet, az meg annyira nem jött be. (tudom valószínű ez a korábbi)
-
james001
veterán
Nagy PS-es révén kipróbáltam a Ratchet & Clank Before the Nexus-t,de basszus ez nagyon rossz
Látszódik rajta hogy próbál koppintani más runner játékoktól de nem nagyon sikerül neki 
-
tomee007007
addikt
EPOCH 2 akciós, 225 ft.
-
freddirty
senior tag
"Doom & Destiny - 1 USD most a playen, állítólag nagyon jó JRPG"
Egyetértek, ez az első korrekt chrono trigger szerű rpg amit androidon látok. Android tv boxon gamepaddel pedig még jobb

Ha valaki tud még ilyet akkor ossza meg pls.
Jah és nincs benne alkalmazáson belüli vásárlás!! Sajnos ez nagy szó manapság...Sajnálatos, hogy manapság a mobiljátékok 99%-a arra a 0.1%-ra épít aki hajlandó fizetni a virtuális cuccokért. Így elkorcsosul az ipar...
-
tajner10
tag
Köszönöm a válaszokat hasznosak voltak
. -
válasz
EnergyCoke
üzenetére
Sajnos nem, de van olyan androidra, hogy Robo Defense.
Más:
Offtopik tudom, de megjelent az egyik kedvenc TD-m PC-re (Steamre), a Radiant Defense.
-
citkar
addikt
válasz
EnergyCoke
üzenetére
Nem robotos, de hátha ez volt, illetve ha nem, talán mégis megtetszik. Sivatagos és hangáros pályák vannak benne.
Fieldrunners 2 -
pocokxx
Közösségépítő
válasz
Ciccuka
üzenetére
Talán a Type Rider volt még hasonló, ami nekem tetszett.
-
EnergyCoke
tag
Akkor letöltöm újra 1hónapja próbáltam asszem 300ft körül volt.
Hazamentem melóhelyről bekapcsoltam játszottam és a pálya végén (mikor elcsesztem
) kiírta hogy nem tud csatlakozni és el se mentette
megpróbáltam még párszor és nem ment net nélkül.Amúgy látom te jártam vagy TD témában nem tudod esetleg hogy mi a neve annak a 2013-as Robotos Td-nek ami először egy sivatagos pályán kezdődik aztán valamilyen hangárba

Tudom hogy ez így semmi info de nem emlékszem már sajnos többre órákat kerestem már.WWE Supercards-al játszik valaki? Szeretnék kérdezni 1-2 dolgot

-
tajner10
tag
Valaki tud a sim city hez hasonlót androidra vagy a settlershez?
-
válasz
EnergyCoke
üzenetére
Miért kéne fizetni még benne? Fizetés nélkül is teljes értékű, és megy offline is.
-
DrJaka
aktív tag
válasz
EnergyCoke
üzenetére
A napokban volt ingyenes amazonon. Nekem megy offline.
-
Fitzgerald
veterán
Felhőbe mentő játékok közé mehet a San Andreas is (Rockstar Games Social Club).
-
Viktor77
titán
válasz
atillaahun
üzenetére
Minél hamarabb keress.
Gyorsabban lejutsz instába kis szinten, mint a finderrel.
Ugye inkább 60-asok járnak instába, kis szinten nagyon sokat kell várni (bár ugye közben is questelhetsz).DrJaka: azt nem tudom, nem mértem, mert a 32-re lassított netemmel is nagyon jól fut, nagyon ritkán pirosodik a forgalomjelző.
-
DrJaka
aktív tag
válasz
atillaahun
üzenetére
Adatforgalmat mennyire zabálja?
-
atillaahun
veterán
Tényleg komoly ez az Order and Chaos Online, már 12-es vagyok.

Hányas szinttől érdemes guild-et keresni, ahonnan már nem lehet egyedül boldogulni? 20 környéke? -
sayCet
aktív tag
Nálam a [Kingdom Rush Frontiers] visz mindent!
Próbálja ki mindenki, aki TD témában szeretne játszani!
-
Ciccuka
veterán
Tudtok ajánlani valami olyan ötletes játékot, mint a a Leo's Fortune?
-
Jobb, Tower Defense játékok, szerintem:
Anomaly Warzone Earth
Anomaly Korea
Anomaly 2
Bloons TD 4
Bloons TD 5
Castle Mine
The Creeps
Defense Technica
Defense Zone 1 HD
Defense Zone 2 HD
DefendR
FieldRunners 2
Guns n Glory sorozat
Jelly Defense
Kingdom Rush
Kingdom Rush Frontiers
Plants vs Zombies
Plants vs Zombies 2
Prime World Defenders
Radiant Defense
Total Defense 3D
Tower Defense
ToyDefense sorozat -
Nestor16
senior tag
Az én "kedvenc android játékok" listám eddig, hátha valakinek megtetszik belőle pár:
Battleheart
Beyond Ynth HD
Zombieville USA
Carmageddon
Kingdom Rush
Osmos HD
Crusade Of DestinyÚj telefonnal a kezembe kezdtem megint keresgélni számomra új játékokat, ezért még valószínüleg változni fog a lista

További játékok:
Age Of Wind 2
Muffin Knight
Bloons TD 5A továbbiak olyanok, amik elsőre nagyon jók, de rá lehet unni azért.
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Látszódik rajta hogy próbál koppintani más runner játékoktól de nem nagyon sikerül neki