Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Yettel topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Íme az új Android Auto!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
akyyy
senior tag
Üdv. Keresek egy jó lövegtornyos játékot a telefonomra.
Eddig a Toy Defense 3: Fantasy-val játszok néha, de mikor már alig tudom érmét szerezni, hamar unalomba fullad az egész.Iletve régen játszottam asszem egy towerdefense játékkal, elég sokáig elvittem, mire észrevettem, van FB mentés, bekapcsoltam, és előről akarta kezdeni, onnantól kukáztam az egész játékot

Szóval valami jót keresek.
-
törölt tag
Le van akciózva pár játék:
Age of Pirates RPG Elite: 0.99$ (Alapból 2.99$)
Air Control: 0.99$ (Alapból 2.50$)
Castle Raid 2: 1.02$ (Alapból 2.99$)
Table Top Racing Premium: 1.15$ (Alapból 2.99$)
-
Topik összefoglaló frissítve!
-
Srácok, megvettem a Skulls of the Shogunt, és állat jó játék. Van benne humor is rendesen, és persze körökre osztott stratégiáról van szó. Szóval csak ajánlani tudom.
-
Dirtyz
őstag
Sziasztok!
Boom Beach-hez kell net? (külföldre megyek, nem lesz netem, wifi sem nagyon)
Vagy valami hasonló stílusú játék, ami a kritériumnak megfelel..? -
Viktor77
titán
válasz
atillaahun
üzenetére
Elsőre kell menni. Van amúgy transfer, rúnába kerül, amit nagyon szűken mér a játék, illetve venni lehet.
-
Farcy
csendes tag
Nem tudom kinek, mennyire ismerős a The Cave című PC-s játék. Én nagyon szerettem és már androidra is kapható!
Nagyon élvezetes kis kaland játék, gyönyörű grafikával!

Ha úgy gondoljátok, hogy nem éri meg az árát, akkor nézzetek meg pár gameplay videót!

-
Viktor77
titán
válasz
atillaahun
üzenetére
Forumot hirtelen nem tudok, de a wowhead mintájára van oac-head.
-
-
saelin
veterán

Klasszikus kalandjáték egy "picit" elborult világgal, a grafika teljesen kézzel van rajzolva, német és angol szinkronos a játék. Őszintén szólva rég láttam ilyen igényes kalandjátékot!
Jelenleg elég drága az ezer forint feletti árával, de ha olcsóbb lesz én biztos megveszem. Gondoltam kiteszem ide és boldogítom a stílus kedvelőit.
The inner world -
gergom91
tag
Nem tőlem kérdezted, de csak válaszolok

23-as szintig jutottam el teljesen egyedül, ha nem számolom azt hogy sokszor kaptam ingyen craftolt felszerelést. Ugye ha a craft skillt akarod fejleszteni akkor sok ugyanolyan cuccot kell csinálnod. Ezt a sok cuccot vagy eldobod vagy kb semmiért eladhatod valami npcnek, a rendesebbek pedig az alacsonyabb szintűeknek szétosztják. Ezek a cuccok mind jobbak mint amiket a küldetésekért kaptam vagy npctől lehet venni. A küldetésekből sok van, csak azokkal simán lehet szintet lépni, viszont 20 után kapok pár olyan feladatot ahol valami börtönt kell kitakaritani, ez már csoport nélkül nem megy csak ha sokkal magasabb szintű vagy.
Amúgy pont nemrégen töröltem a játékot kellett az az 1.8 GB
-
válasz
icemad
üzenetére
Köszi a választ!
Közben megvettem és ugyan nem játszottam még vele, de azt már észrevettem, hogy a fizetős változatban van extrémebb grafika állítási lehetőség.Felhőből félig sikeresen visszállította a korábbi Free verzió játékos profilomat, ugyanis minden verseny eredményt vissza állított (mindegyiket a maga rendjén való 3 csillagos teljesítéssel
), autókat tekintve viszont érdekes mód lenullázódtam.
Mindet vehettem meg újra és tuningolhattam is fel újra, + a különböző féle gumikat is újra be kellett szereznem.
Szerencsére ez mind futotta az 5 milliómból, még mindig bő fele megmaradt így is.
-
icemad
nagyúr
Én Sim City klónt és Transport Tycoon klónt keresnék telefonra. Nem baj, ha drága, csak iap ne legyen benne. Tudtok valamit?
-
atillaahun
veterán
Köszi nektek, akkor asszem benevezek erre a WoW koppintásra, ennek a TW-s cuccnak elég fapados a grafikája, ilyen Age of Empires I szintű talán.
WoW-ba egyébként egy ember Rogue-om volt régen, azt nagyon szerettem, ebben is lehet valami ilyen sunnyogós karaktert választani?
-
válasz
atillaahun
üzenetére
(#12469) Viktor77: A Chaos & Order mennyire játszható egyedül?
-
Viktor77
titán
válasz
Ereshkigal
üzenetére
Szerű?

Durván másolat, de baromi jól sikerült.
Szerintem a legjobb telefonra, és most talán ingyenes is (én nem látom, mert már megvettem mikor 1 dollár volt). -
válasz
atillaahun
üzenetére
WoW-szerű: Order & Chaos Online.
-
atillaahun
veterán
Sziasztok,
Android-ra létezik valami komplex komoly grafikájú online stratégiai vagy szerepjáték?
Olyasmi kaliberre gondolok mint a Total War sorozat PC-re, esetleg valami WoW-hoz hasonló cucc.Nagy monitorra tükrözve a képet tolnám, van BT-s billentyűm meg egerem is.
-
icemad
nagyúr
válasz
fery02
üzenetére
Én még csak nemrég kezdtem, de azt írták, hogy ebben már nem kell iap a végigjátszáshoz. Vagyis nem kell a vételáron felül költeni ahhoz, hogy az összes autó,pálya, extra elérhető legyen, csak versenyezni. Majd meglátjuk. Eddig tetszik.
Szerk.: Viszont én csak ezt próbáltam, az ingyenest nem, ezért nem tudom, hogy megmaradnak e a megszerzett cuccok.
-
válasz
icemad
üzenetére
Én még az ingyenes verzióját játszottam végig megjelenése tájékán és fizettem is benne IAP.
Nem tudod ez fizetős verzió miben másabb?
Bár úgyis kipróbálom szerintem, mert ennyi pénzt nem sajnálok érte. Kíváncsi vagyok teljes külön játékként kezeli-e majd a teló vagy intelligensen felülírja a korábbi ingyenes verziót. -
icemad
nagyúr
Table Top Racing Premium akciós. Nagyon jó autóverseny, szerintem Re-Volt koppintás. A grafikája szép, az irányítás is jó. Aki szereti az Arcade autóversenyzést, az tegyen vele egy próbát.
-
5381
aktív tag
Kint van a Dino Hunter 5-ösz helyszíne.

-
-
törölt tag
Dragon Fly!Full le van akciózva 1$-re (A játék alapból 2$)
-
válasz
tomee007007
üzenetére
Szia!
Próbáld ki a korábbi javaslatomat!
Nekem ez a TC plug-in egyre több játéknál bizonyít.
Bár eddig még csak 4 játékom profiljait mentettem ki vele, de azok működnek is visszaállítás után. -
Nestor16
senior tag
válasz
Ereshkigal
üzenetére
Mi szükség van frissíteni egy tökéletes játékot?

Ahogy nézem igen, jobban fejlesztenek IOS-re, mint androidra sajnos![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
Nestor16
senior tag
Hali.
Úgy gondolom még mindig kevesen ismerik ezt a remek játékot (a topicban is csak 2 tag írta le a nevét), ezért jöttem terjeszteni az igét
Szóval ez az én kedvenc játékom: Battleheart
Annó még ZTE Blade-n játszottam ki, azon is fut, hiába azt írja a Play, hogy nem kompatibilis.
-
tajner10
tag
válasz
tomee007007
üzenetére
Tényleg azt hittem valaki amúgy tudna küldeni a topicba egy dungeon defenders enternity feltört verziót(cracked version)
-
tajner10
tag
A trine 2 complett story működik samsung galaxy note 3-mon vagy más androidos telefonon?
-
dbius
veterán
Valaki játszik innen a Galaxy Legend 707-es szerverén (World 707)? Ha igen, kérem küldjön privát üzenetet, jó lenne összehozni egy szövetségben a magyar játékosokat. Van is egy Magyar szövetség, amiben benne vagyok, de jó lenne fejleszteni, új tagokkal bővíteni!

-
bostone
addikt
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Az android is, mint a legtöbb rendszer szabványokhoz van kötve. Ezt kellene erőltetni külső eszközök számára.
Nem teljesen a témához kapcsolódik, de anno, mikor billentyűzettel támogattam meg egy tabletet, nem ismerte fel a kiosztást. Kénytelen voltam egy alkalmazást megvásárolni, hogy minden a helyére kerüljön. -
gergom91
tag
Régebben ingyenes volt az Amazonon, akkor leszedtem. Egész nehéz játék és sokszor viccesek a párbeszédek benne. Sokáig elvittem, de az egyik küldetés hogy meg kell szerezni a 7 sárkány gömböt (igen, dragonball
) volt olyan boss aki ellen egyszerűen nem bírtam, pedig vegigjátszást is néztem...
Az egyik mellék küldetés hogy öljem meg a Mikulást, az meg kb azonnal kivégez XD -
Doom & Destiny - 1 USD most a playen, állítólag nagyon jó JRPG
(#12441) Bozek: most már meg lehet nézni az első hsz-ben, amit eddig elküldtek
-
törölt tag
Deus ex:The Fall le van akciózva 325 forintra!

Gangstar Vegas 113 Ft -
Jó, akkor kérnék mindenkit, hogy az általa ismert, felhőbe mentő, androidos játékokat írja meg.
Azt is írjátok mellé, hogy milyen módon ment felhőbe:
- saját szerver/account (pl egyes Rovio játékok)
- facebook kapcsolat (pl Defenders)
- google play games (pl Quell)Mostantól jöjjön privátba!
-
Fitzgerald
veterán
válasz
bostone
üzenetére
Nem hiszem, hogy valaha is támogatni fogja ezt a Google, illetve nem közvetlenül ebben gyökerezik a probléma. ICS óta lehetőség van OTG-n kontrollerrel játszani.
Bluetooth-on keresztül talán már még régebb óta lehet.
A gyártók viszont sokszor szarnak az ezt lehetővé tévő kernel modult, vagy a megfelelő BT HID kontrollert a szoftverbe integrálni. Valószínűleg Android platformon sosem lesz olyan egységes és egyértelmű ez a dolog, mint pl. Windows alatt. De ez szerintem inkább a gyártó igénytelensége, mint a Google-é. -
Van igény arra, hogy összeszedjük a felhőbe mentő, androidos játékokat? Be lehetne tenni az első hsz-be a listát (vagy egy logout blogba, ha túl hosszúra nyúlik).
-
tajner10
tag
Ha valakit érdekel mostr ingyenes az order and chaos online én ezt régóta szerettem volna
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gameloft.android.ANMP.GloftMMHM -
dzsidzsas
tag
-
tomee007007
addikt
Warhammer 40.000 akciós
-
dzsidzsas
tag
válasz
Dani82
üzenetére
erről ennyit
Dúljad fel a dzsungelt onnan jön a genom amiből lesz dinód. -
Dani82
senior tag
ez a jurassic park builder jo?
ELkezdtem, de nem igazan ertem. neha igy elfogynak a missionok. most itt allok level4 vagyok, hianyzik fel szint az 5hoz. van 3 dinom, de nem kaptam tobb kuldetest. most ilyenkor mit kell csinalni? Az a jatek lenyege hogy irtsam ki a dzsungelt es keressek uj dns-eket? mert kb csak ezert kapok xpt, de igy ez baromi unalmas, hogy van 3 dino, korulotte meg 4000 aranyert vagdossam ki az erdot...
-
Yayoh
aktív tag
válasz
tomee007007
üzenetére
Én végigtoltam , el lehet vele lenni , de nem egy nagy durranás , kb 4 pálya van összesen.
-
tomee007007
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
köszi!
viszont ha te is szereted az ilyen stílusú autós játékokat, akkor mindenképpen próbáld ki a Reckless Racing 2-t, nekem a kedvencem
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
tomee007007
üzenetére
Azt még nem próbáltam
Nézz meg pár youtube gameplayt, döntsd el arról. -
Jumbozorz
senior tag
válasz
Mythsardan
üzenetére
Facebook-val szinkronizál telefonon a játék?
Köszi
-
tomee007007
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Van olyan szinten mint mondjuk a Reckless Racing 2?
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
tomee007007
üzenetére
Annyira nem rossz, de így utólag nem adtam volna ki érte 500 hufot.
-
batai15
félisten
köszi!
-
tomee007007
addikt
F1 Challange-el játszik valaki? Már rég óta szemezek vele

-
Kasya
nagyúr
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Hill Climb Racing +1
Tokeletesen pihenteto kikapcsolodas par perce (vagy tovabb is). WP-n egy gondom volt vele, hogy nem volt mentes es torles utan a teljes jatek resetlodott :/ -
batai15
félisten
Sziasztok. Tudnátok ajánlani pár jó kis játékot? Nem kell semmi komoly csak ilyen 5 percem van unatkozom jellegű. köszi
-
bostone
addikt
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Tehát, amíg a gugli nem támogatja egységesen ezt a lehetőséget, csak a mellék utak, mellék útjai maradnak. Ez, ebben a formában kevésbé júzer frendli, ráadásul a képernyőn való tekergetéssel "jobb" eredményeket érek el.
-
válasz
Mythsardan
üzenetére
Tiszta Puzzle Quest klón. De megbocsátom neki, mert az első része nem jött ki androidra, a második meg nem annyira jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- Audio technica ath adx5000 hifi fejhallgató extra kábelekkel
- iPhone 16 pro 128GB Sivatagi Titán - 27% ÁFA (0395)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás!Nothing Phone (3) 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

akár buszon akár itthon.

. Nagyon sokáig el lehet vele lenni, simán megéri az árát.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

) volt olyan boss aki ellen egyszerűen nem bírtam, pedig vegigjátszást is néztem...