- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
SimonJanos
aktív tag
-
Flind
senior tag
válasz
BenHans #13233 üzenetére
Nem ez az. A 21-et alapból úgy lehet játszani mint a kő-papír-ollót, nem kell hozzá semmi, csak egy-egy kéz. Azon mutatod mennyit adsz. Csak aztán ez kibővítették Blackjackké, és bejött a kártya. De mindegy, csak érdekességképpen írtam.
(#13234) csadi001: Igen. De én még valamikor nagyon jól fogok szórakozni a wifi directel, azt érzem.
-
Bozek
nagyúr
válasz
BenHans #13230 üzenetére
Jah, meg még van ez is, 253 variánssal: 250+ Solitaire Collection.
-
Bozek
nagyúr
válasz
BenHans #13226 üzenetére
Nekem ez jött be a legjobban, több, mint 160 féle pasziánsz variánssal: Solitaire MegaPack. Van az ingyenes is, de ebben kevesebb féle pasziánsz van: Solitaire Free Pack.
-
icemad
nagyúr
válasz
BenHans #11279 üzenetére
Playre én is az Appsalest használom, nagyon jó kis program. Az amazont meg számítógépről nézem. Belépsz az amazon appstore for android részre, és ott baloldalt van egy olyan menüpont, hogy "Deal". Általában itt szoktak lenni az akciós dolgok. Ha valaki tud jobbat, az leírhatná, engem is érdekelne.
-
jozso1989
őstag
válasz
BenHans #10295 üzenetére
Egyszer próbáltam ki a Swiftkey-t, többé az életben semmi más nem érdekelt. Első alkalmazás, amit letöltök mindig. Túl tökéletes. Személyre szabható, tanul, szuper intelligens... már felajánl komplett mondatokat, nekem csak bökdösni kell középre és magától írja... zseniális! Én ezt venném a helyedben, nem egy noname appot... A SK nem véletlen 4,7-es értékelésű top app a Playen... túlságosan leegyszerűsíti a gépelést, szinte gyorsabbak írok telefonon, mint PC-n, nem vicc!
-
Fitzgerald
veterán
válasz
BenHans #10295 üzenetére
Azért az elég merész, hogy ilyenekkel promózza a fejlesztő:
"I have just deleted SwiftKey for this new app! Amazing and visually looks great!!! MIND READER"
"Holy! I never thought I'd leave Swype...this is amazing"Vagy másfél évig használtam a Swiftkey-t, egy ideje a Swype-ot használom.
Kb. ugyanolyan a kettő, a Swype talán kicsivel jobban személyre szabható.Kíváncsi lennék, mivel tud többet ez a cucc, ha ekkora arccal rakja ki ezeket a fejlesztő.
Azért az sem mindegy, hogy pl. a Swiftkey majdnem félmillió értékelésből 4.7-es, ez meg 3000-ből 4.3-as...
-
Flind
senior tag
válasz
BenHans #10292 üzenetére
Ha rootolva van akkor Titanium Backup. Ha nincs, akkor passz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- OLED TV topic
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- Exkluzív órák
- Óra topik
- Robogó, kismotor
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest