- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gergom91
tag
válasz
Oldman2 #10772 üzenetére
A Rawensword: Shadowlands 3d RPG-t akciósan, 1$ért vettem a playen, azóta töröltem. Most nem tudom mennyibe kerül, de nekem most is engedi telepíteni, úgyhogy szerintem amit egyszer megvettél akár akciósan is bármikor letöltheted újra.
Vagy ha az akciós appot az ingyenes appra gondoltad mondani, akkor erről nem tudok nyilatkozni, és bocsi hogy okoskodni akartam. -
jozso1989
őstag
válasz
Oldman2 #10223 üzenetére
Te még nem használtál HTC-t akkor. Jó, az akksiidő tény, hogy átlagos, viszont villámgyors, gördülékeny. Sőt, megkockáztatom, hogy előbb betölt akármelyik app HTC-n, mint pl. iPad-en, iPhone-on (más tészta, hogy droidra gányul vannak megírva a 3rd party appok,de a gyáriak tökéletesek).
-
assemble
addikt
válasz
Oldman2 #10226 üzenetére
Azt ugye tudod, hogy ez nem volt erv?
Azzal jottel, hogy nem lattal meg olyan cuccot, ami aksiidoben/gordulekenysegben olyan jo vagy jobb lett volna. Valaki ir egyet, amire ez igaz, raadasul fele annyiba kerul, erre azzal (az amugy teljesen szubjektiv) megallapitassal jossz, hogy nem tetszik a kijelzomerete. Hogy jon ez ide? En meg fel tudok sorolni 50 dolgot, ami nem tetszik semelyik iBetus szutyokban.
Amugy ala tudom tamasztani a tobbieket: van nalam is egy ipad, jailbreak-elve sem hasznaltam sokat (amiota a masodik generacios n7 megvan, gyakorlatilag nagyjabol egy porfogo volt), de 1-2 dologra meg jo volt. Jailbreak nelkul gyakorlatilag szo szerint semmire nem jo. Gyakorlatilag poharalatetnek a leghasznosabb most, de annak is nagyon rossz, mert tok nehez es karcolodik. ios7 ota meg az ikonjai is gusztustalanok.
-
pinnacle
nagyúr
Már próbáltad, és nem küldött értesítést? Így tényleg nincs értelme, de akkor mire jó? Az AppSales, pedig állítja, hogy értesítést küld árcsökkenéskor.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged