- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rigormortiis
veterán
válasz
tboy93 #38193 üzenetére
Az első résszel még a régi s7emen jatszottam, az is szeretett hosszan tölteni, de újabb telókon lehet, hogy jobb a helyzet.
Ja, amúgy az Alienre és az Xcomra is vonatkozik, hogy (érthetően) elég ram igényesek, és ha játék közben kilépünk böngészni vagy messengerezni, akkor a játékba visszalépve elölről tölti be azt.
-
icemad
nagyúr
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
tboy93 #38184 üzenetére
Teljesen hasonló nincsen(talán csak a Vandals), de felsorolok pár nyugodtabb játékmenetű címet, amik helyenként elgondolkodtató, logikai elemeket is használnak:
Machinarium: [link]
A fejlesztők többi játékát is ajánlom, nagyon jó point and click kalandjátékokat tettek le az asztalra, melyek általában mellőznek minden párbeszédet és teljes mértékben az atmoszféra, művészi látvány és fejtörők kerülnek előtérbe.Kingdom Two Crowns: [link]
Nagyon kellemes, relaxáló élményt nyújtó oldalnézetes tower defense/város fejlesztgetős stratágia hybrid, pixel art grafikából az egyik legszebb, amit valaha láttam.Pavilion:
Elég absztrakt látványvilágú, könnyen irányítható puzzle-kaland játék.
[link]Brothers: A Tale of Two Sons: [link]
Egy szívszorító történetet elmesélő kaland játék. Irányítás szempontjából fontos a 2 kezed összehangolása, mivel 2 fiút kell benne egyszerre irányítani.Gris: [link]
Egy elég melankolikus hangulatú oldalnézetes utazás egy művészien felépített világban, kisebb logikai feladványokkal.Inked: [link]
Kézzel rajzolt hatású hangulatos látványvilág sok-sok fejtörővel.Lumino City: [link]
Valóságban elkészített, bedigitalizált pályákkal operáló Machinarium szerű point n click kaland játék.The First Tree: [link]
Szintén nyugodt, relaxációs élményre épülő játék, melyben egy róka magányos utazását élhetjük át, a felfedezést és atmoszférát középpontba helyezve. -
Bozek
nagyúr
válasz
tboy93 #26149 üzenetére
Van pár. Én iPega-t használok, abból is a 9033-as változatot, amiről van itt egy magyar nyelvű bemutató is (a végén linkelve van egy bolt is). De van itthon egy 9017-es (ami az L2/R2 gombok hiánya miatt nem tetszett) és egy 9052-as is (aminél meg az a baj, hogy nem csatlakoztatható PC-hez).
De ajánlott még a Moga is, az is elterjedt és jól működik együtt a telefonokkal.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
tboy93 #10219 üzenetére
Nekem volt már többször is "i" cuccom. Teljesen más az én tapasztalatom róluk.
Még egyetlen olyan nem i cuccot nem láttam, ami olyan aksiidőt és olyan gördülékenységet biztosított volna. Tény, hogy drágák, éppen ezért nem tartottam meg őket.
Próbálkoztam az Androidos tablet vonallal is, de eddig mindig oda jutottam, hogy akkor már inkább egy iPad, mint a kínlódás mással.
-
Fitzgerald
veterán
Ott nem stimmel valami, mert a San Andreason kívül. kb. semminek nem kéne berántania rajta. Az meg ugye szarul van optimalizálva, szerintem még a Snapdragon 805-ön is szaggatni fog. Custom romod van, vagy gyári?
Amúgy úgy tűnik nekem is Snapi 800-am lesz (Mi3) hamarosan, már tényleg kíváncsi vagyok mire is elég egy ilyen SoC. -
james001
veterán
Az lehet de már kivagyok ettől a sok hülye IAP játékoktól. Főleg azoktól amik pofátlanul kihasználják ezt,lásd Real Racing 3. A Sonic nem ilyen,de durva hogy egy nehézségi fokozatért is fizetni kell játékbeli pénzért,ami ugye hamar elfogy mert keveset ad versenyek után,ergo fizess valódi pénzért ha nehezebb kihívás kell.
Inkább fizetek egy fullos játékért amiben lehetőségem van játékbeli pénzért megnyitni mindent,nem az hogy folyamatosan vegyek ilyen pakkot olyan pakkot hogy normálisan tudjak játszani. De tudom ez a mai világ,ma már nem menő a fullos játék csak a "free to play" játék -
aizen92
addikt
menj a topicba. ez valami szoftveres gond lesz. Nincs valami gpu-cpu max freq limit?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motoros topic
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged