- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CSAVI38
tag
válasz
CoolBoy323 #65591 üzenetére
Nekem most is 5,5 colos van és nem érzem, hogy pinpongoznom kéne vele. Ez tipikus szubjektív dolog, ennek ellenére mindig olyan szépen el tudnak rajta vitatkozni emberek
-
CSAVI38
tag
azért ez biztos nem lesz rossz.
Xiaomi redmi note
[link] -
CSAVI38
tag
válasz
sanyee75 #62127 üzenetére
Há nem tudom mikor jelenik meg, mert elég sok cikk vár előtte. Egyébként pont egy thl100 is
De nagyjából az van a mit már többen leírtak:
Pozitív:
-nagyon jó kijelző, nagyon jó fényerővel (szinte csak minimumom használom), automata fényerő beállítás jól működik
-teljesen magyar alapból(eddig egy menüben volt angol, illetve zenelejátszóban magyar ékezetes betűk helyett kínai van a számok címében)
-Normál telefonáláskor kiváló a hang és a mikrofon is
-Gyári ui jól néz ki, bazi gyors, de vannak hiányosságai (pl némely programban fekete háttér előtt sötétszürke betűkkel jeleníti meg a dolgokat, ami ugye olvashatatlan, elfelejti az 1x1 kirakott widgetteket újraindítás vagy más program installálása után.
-Fényképezőgép gyors, van led, makróban jó képeket csinál
az egész gép nagyon gyors alapból , játékban, mindenhol
-jól össze van rakva, ne recseg, nem ropog
-van értesítés led
-Wifi nagyon jó és erős
-Bluetotth nagyon jó
-GPS szuperül müködik.
- működik a gesture vezérlésnegatív:
-akksi szerintem kevés, normál használat mellet max. 1 nap. Alvó módban és telefonáláskor szinte semmit nem fogyaszt, de a mobilnetes böngészés, játék és furamód sok fényképezés esetén behorpad az akku az erőlködéstől.
-fényképezővel alapabeállításnál a szokásos kínai minőséget hozza, állítgatással még úgyahogy lehet jó képeket csinálni
-videó még gagyibb, szerintem túlságosan mossa a képet és a hang szinte nulla (állítólag ez szoftveres hiba és talán javítja következő ROM-ban)
-szintén a mikrofon hiba miatt kihangosított telefonáláskor is csak kb 3 cm-ről müködik, mert azon kívül nem hall a másik
-nem megy a mostani ROM-ban ablack sreen vezérlésHa javítják ők vagy valamelyik ROM mester a szoftveres gondokat, akkor teljesen istenkirály telefon lesz, így csak simán király
-
CSAVI38
tag
Akkor nézzük meg egy ZP998 esetén.
zopomobilestore.lv
299.99 euro, mai árfolyamon (309 Ft)=95696
plusz költség nincsZopmobileshop.com
319.99 + 57 dollár, ezen felül nincs plusz költség, mai árfolyamon (225Ft)=84.822Kníából rendelve tmalbox
306 dollár, DHL-lel kb 14 dollár+ paypal jutalék?(számoljuk e nélkül) + 27%ÁFA+ 2,5% VÁM=93240Mobilamb
97.900 nincs más költségNa most akkor mindenki eldöntheti neki melyik éri meg. Az meg, hogy mi van garancia esetén, majd valaki írja meg akinek van is tapasztalata. Egyébként ha a magyar cég csinál itthon garanciális hátteret, az simán megérhet pár ezer forintot.
-
CSAVI38
tag
válasz
dehogyisnem #61798 üzenetére
És kipróbáltad az összefoglalóban leírt gps fixálást. Mert ez minden négymagos mtk-nál probléma, ami viszont orvosolható
-
CSAVI38
tag
Sziasztok,
Írtam egy bemutató tesztet a ZOPO ZP998-ról logoutra. Hogy mikor kerül ki, azt nem tudom, de ha jól láttam már egy thl100 teszt is várakozik ott, úgyhogy lesz mit olvasgatni annak aki mostanság szeretne 8 magos mtk-t venni.
-
CSAVI38
tag
válasz
balazs1022 #60584 üzenetére
Nem tudom, talán később, így 1 nap után még nem sokat tudnék írni.
Újabb pozitívum. Wifi nagyon jó benne, családban lévő telefonokhoz (samsung, htc,) illetve note, asus tablethez képest vagy másfélszer erősebb, ahol többi már nem látja ott ezen még mindig 3 vonásnyi jel van.
Ez az első cucc ami a legdurvább mkv filmemet is lejátsza aadás nélkül wifin keresztül NAS-ról. A többi még a router mellett ülve sem bírta ezt megcsinálni. -
CSAVI38
tag
Zopo ZP998
zopomobileshop-ról rendeltem. Durva, de hétfőn rendelte meg a sogorom és pénteken már meg is kaptam az eu-s raktárukból. Persze így alapból magasabb volt az ára, viszont se áfa se más pluszköltség nem volt, így összességében szerintem ugyaott voltam mintha Kínából rendelném, de sokkal gyorsabban megjött és elméletileg garancia esetén is ide eu-ba kell küldeni.
A telefonról:
Pozitív:
- Én fehéret rendeltem és szerintem bazi szép, simán hasonló kivitelben, mint samsung note 3 (volt az s a kezemben, mert eredetileg azt akartam venni, csak nagyon nem bírtam megbarátkozni az árávalNagyon egyben van, nem recseg, jó kézbe fogni stb.
- nagyon szép a kijelző és nagyon jó a fényereje, szinte állandóan min szinten van. Alapból van rajta gyári védőfolia, de adtak hozzá még egy tartalékot is. A gyári eléggé gyűjti az ujjlenyomatokat, mondjuk ez engem nem zavar.
- van gesture vezérlés és működik is.
- gyári felület egész jól néz ki, huawei utánzatnak tűnik, legalábbis szerintem arra hasonlít.
- nagyon gyors a telefon, minden váltás gyorsan megy, nem akadozik, nem lagol., böngésző, játékok, film hasítanak.
- teljesen magyarra állítva jött már meg hozzám, gondolom mivel tudták, hogy ide jön már küldéskor beállították, persze néhol van még angol felirat, de nem zavaró
- gps gyorsan jelet talált és meg is tartotta, nem ugrál. remélem nem lesz vele olyan kavarás mint a 4 magos mtk-kal.
- hangszóró és mikrofon szerintem elég jó, hangszóró megfelelően hangos, telefonálás közben jól hallanak nem torzít és én is jól hallom torzítás nélkül a másikat.negatív:
- a nagy nyomkodások közepette egyszer már sikerült lefagyasztanibár nem tudom mivel.
- fényképezőgép a szokásos kínai, szerintem elég gyenge bár nem vagyok fényképfétises, de nem egy nokiavideó kifejezetten festményszerű, 14 mpix csak 4:3 felbontásban van, szélesvásznúban viszont csak 9,5 mpix azaz levágja tetejét alját, fényképnél is, de amire nekem kell arra jó.
- nem tudom mennyit bír a aksi, de elég soványnak tűnik 2500mah ekkor képernyőhöz és procihoz, szerintem ez lehet a gyenge pontja, de majd meglátjuk, remélem 1 napot azért kibír alaphasználattal. Játék és internetezés szerintem max pár óra lehet ilyen akksival
- észrevettem, hogyha kirakok gyorshívó widgetet a főképernyőre, akkor bármilyen új program installálásakor az eltűnik, nem tudom miért, de ezt csak ezzel a widgettel csinálja a többi jól működik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- World of Tanks - MMO
- Arch Linux
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest