-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanyee75
tag
válasz
b0bcat #65464 üzenetére
Én két hónapig olvastam itt pár ezer hsz-t, rengeteg külföldi oldalon kerestem és youtube videók tömkelegét megnéztem mire kiválasztottam a nekem tetsző telefont és helyet ahol megveszem. De láttam annyi vaterás és apródos hirdetéést ami finoman szólva is pofátlan árakkal "dolgozott". Csak az a baj, hogy sokan nem is akarják beismerni, hogy nem értenek hozzá és bedőlnek egy jól megírt hirdetésnek.
Aki választás elött van még annak tanácsolom, hogy NE SZÉGYELJEN KÉRDEZNI (én is számtalan, gondolom másnak egyértelmű, kérdést feltettem), mert pl. itt ezen a fórumon rengeteg infót szereztem ami segített, szerintem, jól döneni. Ezúton is köszönöm nektek!
Új hozzászólás Aktív témák
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- E-roller topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- iPhone 17 Fekete Benks Magnetic Armor Air Kevlar Case Metal Frame 600D (0067) tok
- iPhone 16 - 512GB, FEKETE, FÜGGETLEN, - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független bontatlan minden szín! 1 év Apple jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Xiaomi 12T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro E-SIM 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3508, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest