- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
Sanyesz. #19005 üzenetére
Twins!
G3 és a Htc "One" in JiayuMobileShop.
De ajánlanak olyat a JY-G4 -hez hogy "foglalózhatunk" 90 dollárral az ő 500darabos első-szállítmányukból és ehhez még 100 dodós kupont is kínálnak vagy mifene...
-
-
xianhu
csendes tag
válasz
Sanyesz. #17989 üzenetére
Ebben az árkategóriában a sima Dual Standby telefonok kaphatók. Ami valós Dual Active Standby, az elég erős felárral érhető el. Ha az egyik kártyád net, akkor nem érdemes DAS telefon.
Én is így használom. T-Mobile net + Telenor beszéd. A mobilhálózatok beállításánál érdemes a hanghívást előnyben részesíttetni.Ez azt jelenti, hogy ha netezel, akkor is kicsörög a másik SIM kártya, az adatkapcsolat lebont magától? Én egy vodás beszéd-előfizetést és egy vodás net kártyát szeretnék egy telefonban használni.
-
Vvarpi
tag
válasz
Sanyesz. #18877 üzenetére
Igen ugyan az.(SD-s változat)
De ha sikerül elárulod hogyan csináltad? -
Vvarpi
tag
válasz
Sanyesz. #18875 üzenetére
Igen, jelenleg ezt használom G2 vG16 FL.
A b-re végződő nem jó mert az a másik képernyővel szerelt változaté.
Közben feltoltam ide a Flashtools-al frissíthető változatot.Ui.
Te aztán gyors vagy.
-
LámaZ
addikt
válasz
Sanyesz. #18762 üzenetére
Amit még érdemes elmondanom:
- Nagyon kedvesek voltak a vodások, 1 aranyforintról állítottak ki számlát a műveletért. Volt nálam egy ft-os, de nem kérték, hogy kifizessem. Egyébként több, mint 10 éves volt a SIM-em, ezért az apró mütyürért (ha havi átlag 3k ft-ot számolok, akkor) 10×3000×12 = 360k ft-ot perkáltam ki nekik, de inkább többet.
- Amire felkaptam még ott a fejem: az Aréna Pláza 2. pinceszintjén, a mélygarázsban van a T(r)é-Mobilnak 3G-je. Eszméletlen! -
Sanyika1
tag
válasz
Sanyesz. #18605 üzenetére
Szia!
Biztos, hogy a 15903 hsz-ben lévő ICS romot tettem fel
Még kevés idő volt jobban beleásni magam, de eddig minden jó rajta, köszi a munkádat
Konkrétan ezeket töröltem, a többi nem volt benne ebben a romban, de írtam is, hogy ami fent volt belőle, legyalultam/system/app/SmsReg.apk
/system/app/SmsReg.odex
/system/app/MobileLog.apk
/system/app/ModemLog.apkAzért copyztam be a hosszabb listát, mert ezekkel gond lehet (emelt díjas sms, kémprogi stb.) a tapasztalatok szerint bármely más telefonnál.
-
Sanyika1
tag
válasz
Sanyesz. #18599 üzenetére
Sasa javaslatára cappa72 blogja alapján bin4ry-el sikerült újra rootolni a G3-at, tényleg 2 perc volt
Azt olvastam az smsreg.apk ról itt a fórumon, hogy emelt díjas sms-t küldhet fizetős oldalra
Ezekkel is gond lehet, ami fent volt belőle, legyalultam:
/system/app/PinyinIME.apk
/system/app/PinyinIME.odex
/system/app/SmsReg.apk
/system/app/SmsReg.odex
/system/app/MobileLog.apk
/system/app/ModemLog.apk
/system/app/ModemLog.odex -
imis
senior tag
válasz
Sanyesz. #17989 üzenetére
Köszi, nekem az úgy oké, hogy elérhető vagyok és beszélgetés közben "felhagyok" a netezéssel"
mivel nem vagyok járatos ezekben a kínai mobilokban (jelenleg xperiám van) érdeklődnék hogy melyik telefonok váltak be itt a fórumozóknál. (200-300$ között ~4.5" kijelző, 2 magos cpu, 1gigás ram, 5-8Mpixel kamera)
-
imis
senior tag
válasz
Sanyesz. #17936 üzenetére
Köszi,
ezek szerint, ha netezek az egyiken, akkor nem maradok le hívásról.
Nézegettem a DSS > DSA megoldásokat, de esetemben nem igazán értem melyik jobb és ahogy nézegetem a telefonokat nem is mindegyiknél említik, csak, hogy "dual sim".Nekem egy netes SIM + normál előfizus SIM -hez kellene (mivel külön simen van a net-előfizum)
Mit javasolnátok, ami már bevált itt a fórumozók között?A Lenovo P770-et nézegettem, de valami hasonló tulajdonságút keresnék 200-300$ között ( ~4.5" kijelző, 2 magos cpu, 1gigás ram, 5-8Mpixel kamera)
-
janez
aktív tag
válasz
Sanyesz. #17951 üzenetére
Szerintem nem az a lényeg, h pörögjön ezerrel ez a téma, hanem átláthatóbb legyen. Egyre több és több kínai dual simes készülék fog gazdára találni és lassan nem fogjuk tudni ki kivel van. Aztán én sem fogok mindennap idejárni, de majd kapom az értesítő rios emaileket a hozzászólásokról, de én nem szetetném hetente több száz hsz közül szűrögetni a G3-ról szólókat. Inkább hagyom az egészet.
Nem teljesen mindegy ki nyitja a topikot? Én is megtehettem volna, de miért írjam le ugyanazt, amit már mások leírtak?
-
Dominó85
addikt
válasz
Sanyesz. #17951 üzenetére
Francért lakok tőled ilyen messze... Szívesen elhívnálak téged meg még jó pár kollegát egyszer serezni. Őszintén szólva csak pár ember szemét szúrja a sok G3, de ez mindig így lesz. A "senkit nem érdekel" kategória. Ezért is írtam, hogy a cikkemet toldozgatom/foltozgatom az idő haladtával. Az aktualizálás mindig jó dolog és életben tartja a cikkem (lásd 101 komment, atya-gatya). Tiszteletem.
-
hevizms
addikt
-
Echoo
senior tag
válasz
Sanyesz. #17919 üzenetére
Már vissza is álltam. Csak ha egyszer lesz hivatalos JB, talán én is szeretném majd frissíteni. Vagy én innentől örökre ICS-re lettem kárhoztatva?
Vvarpi: Lehet, hogy egyelőre feladom.
Más: Milyen időjárás/óra widget kompatibilis a kijelző felbontásával a Fancy Widgets-en kívül? A megvásárolt HD Widgets sajnos nem jól jelenik meg.
-
Repp
tag
válasz
Sanyesz. #17895 üzenetére
Konkrétan én is töröltem előtte is, utána is cache-t és dalvikot is, datát nem. Nálam semmi probléma.
Viszont nem tudom észrevette-e valaki, hogy 4.0.4-gyel 5000 körüli pontokat csinált az antutu, ezzel meg 4100 fölé nemigen megy. Viszont a processzor kezelést jobban megoldották: ondemand governorral hajlandó használni mind a 6 frekvencialépcsőt.
-
tabela
tag
válasz
Sanyesz. #17825 üzenetére
Jiayu G3 fórumnak a MOD által adott topikok közül bármelyik jó lehet, de melyik LEGYEN?
Összeszedtem néhány linket, amik nekem sokat segítettek az elején. Talán az új G3 tulajoknak spórolok vele némi időt:
G3 bemutató - Dominó85
Jiayu G3 CWM felrakása - hevizms
Jiayu G3 - Chinamobiles.org német, reg kell!
6577 USB VCOM driver - Chinamobiles.org
Flashtool for JB - xda SOC_verification_fail esetére
Bin4ry root - xda
Romok
Jiayu G3 - Needrom
4.0.4 - Sanyesz
4.1.2 beta - Sanyesz
YABE 4.1.2 magyarítva - hevizms
Mindenki mástól elnézést a "szemetelésért"! -
Dominó85
addikt
válasz
Ezek alapján szeretettel várok minden G3 tulajt IDE. Én többször nem írom le, aki szeretne, az jöjjön és segítsen nekem a téma indító cikket szakmailag átírni. Értem itt a CWM felrakástól kezdve a FlashTools-on át a rootolást. Mindent. Én nem értek hozzá egyelőre, mert nagyon kezdő vagyok a témában. Tudom-tudom, hogy nem olyan nehéz, de ez van! Én butaságokat nem akarok leírni, így a szakavatottak jelentkezését várom privátba. GIJoe reméljük áldását adja, hogy megfosszuk őt a korábbi első hozzászólásától és azt moderátori segítséggel a fontosabb (fentebb említett) információkkal helyettesítsük. hevizms kollega CWM felrakása G3-ra is be lesz linkelve az ő engedélyével. Használata továbbra is csak saját felelősséggel.
üdv, Péter
Szerk.:
cappa72, ha az én cikkem hozzászólás részlege nem jó, akkor javaslom egy teljesen új téma indítását és oda max belinkelgetni hevizms és az én cikkem linkjét az első hozzászólásba.
tabela, ezek után ha valaki "idióta" kérdést tesz fel, amire már 60x lett kielégítő válasz adva, majd szépen csendben nem írjuk le 61x-re.
Köszi, hogy összeszedted a linket. G3 telefont vásárlóknak legyen ez a kiindulópont.
-
válasz
Pont ezért mondtam, hogy topik cím változtatását is lehetne kérni, így valóban megfelelő lenne az egyik topik. A másikat (pl. ahol csak 2 bejegyzés van), azt meg töröltetni.
Semmiképp se a blogbejegyzésbe írjatok (nem szeméyleskedés!!!), mert abban nem lehet keresni, és hosszúra nyúlt blogból igen nehéz bármit is kimazsolázni.. -
Liberator24
tag
-
Dominó85
addikt
válasz
Sanyesz. #17735 üzenetére
Elnézésed kérem, de én nem vagyok a link birtokában, vagy figyelmetlen vagyok. Kérhetek direkt linket?
ÁrPi2
Én akárhogyan másolgattam, jogosítgattam a fájlokat csak nem akart működni az orosz Camera.apk (mivel ICS alá .odex fájl is kellett volna és azt elfelejtettek a ruszkik mellékelni, vagyis JB alatt már nincs is .odex csomag) Én arra lennék kíváncsi, hogy aki már használja a JB akármelyik változatát, az észrevett-e javulást a kamera képein? Más különben nem bolygatom meg a stabil ICS-em.
-
berek21
őstag
válasz
Sanyesz. #17695 üzenetére
http://www.needrom.com/mobile/jiayu-g3-2/ Szerinted ez felrakható SP Flashtools-al?
Ezt irják: Unpacked driver installation InstallDriver.exe
To unpack SP_Flash_Tool_.zip run Flash_tool.exe
Select a the in MT6577_Android_scatter_emmc.txt 592zn-g3-4.1.rar
Click Flash_tool.exe interface Firmware-> Upgrade -
masztah
csendes tag
válasz
Sanyesz. #17700 üzenetére
engem érdekelne, ha késő lesz akkor is!!
!!BIGUP!! egyébként nektek srácok, amiért ilyen elánnal és elhívatottsággal segítitek a többi G3 tulajt, s így jómagamat is..Dominó kollégának:
Pár nappal ezelőtti kamera javult -e? kérdésedre...
A Hevizmus koléga által magyarított és közzétett JB verzióban - kis bűvészkedés után ugyan - de óriási pozitív meglepetésben volt részem, konkrétan az, hogy a 4.0.4.-es kameraproblémáim (mindig minden körülmény között picit szellemképesek voltak a képek, mintha túl hosszú záridőt használt volna, szétállítgattam, nem hozott eredményt, pedig tudatos állítgató vagyok, tehát kb. vágom mit merre) pikkpakk, mintha nem is lettek volna, a képek tűélesek, még medium sharpness, contrast értékeknél is, tehát ilyen gyönyörű képeket még sosem sikerült még produkálni, szóval az élvezeti értéke a kis G3-nak most teljesedett ki igazán, pedig megvan nov. vége óta...illetve az előző Hevizmus kolléga által magyarított JB-nél valaki meg tudná nézni, hogy a fényérzékelő kezeli -e a képernyővilágítást, mert én mindig automatán használom, és ez az első feature ami nem működik ebben a verzióban, a szenzor érzékel, ezt bizonyítja az Androsensor is, látszik, illetve érzékel, de a képernyő háttérvilágítást nem vezérli...
Valami ötlet, FIX esetleg? -
hevizms
addikt
válasz
Sanyesz. #17692 üzenetére
Köszönjük szépen!
A feltöltendő romot meg alig várjuk.Akkor én nem töltöm fel,mert minek?
A tied ezek szerint sokkal tökéletesebb forditású.
Köszönjük.Azt a Yabe féle romot azért gondoltam hogy érdemes megosztani,mert nekem tetszik.Természetesen mint ahogy egyik rom sem,az sem tökéletes.
-
janez
aktív tag
válasz
Sanyesz. #17597 üzenetére
Spájzolsz töltőből?
Nekem is kéne vennem nagyobb tételben, mert már csak egy maradt.
Az enyémen van egy kék led, ami erősen világít.
Dominó85:
A videók mentésénél nem gond a 2-3 sec. A fotóknál legyen gyors szerintem, mert abból készít az ember általában többet egymás után. -
janez
aktív tag
válasz
Sanyesz. #17542 üzenetére
Mint már írtam, soha ilyet nem tapasztaltam. Több telefon és sok más elektromos berendezés is van, a túlfesz azoknak is ártana. Amúgy ennél a töltőnél én is érzékeltem, h a kijelző furcsán reagál érintésre, de nem volt vészes.
Szerintem ehhez az akkuhoz komolyabb tápegység kellhet. Talán nem szabadna töltés közben használni, mert több ampert vesz fel. Végülis ez nem egy Nokia 3210. 1 Ghz-es proci, hatalmas kijelző stb. Hmm? -
-
kamillo67
tag
válasz
Sanyesz. #17470 üzenetére
Tudom, azért kezdtem a gallery2-vel. Kíváncsi voltam , hogy mennyi időmbe fog telni.
Csináltam már azért ilyesmit 1-2 szerNem ördöngösség a fordítás de nagyon babra dolog, így tiszteletem mindenkinek, aki dolgozott itt vele.
Én nem kontárkodni akarok. De te azt mondtad már nem igazán foglalkozol vele itt.
Tudom vannak azok akik csak a készre várnak és esetleg csak kötekedni tudnak.
Meg lehet azért csinálni, és ha megosztanánk az erőinket akkor ez még könnyebben menne. -
istnag
addikt
válasz
Sanyesz. #17470 üzenetére
Több helyen láttam már,hogy a ez a táblázat fel van töltve valahová (Google Drive),ami online szerkeszthető. Így aki kedvet kap tud segíteni a fordításban,de mégis egy helyen lesz a dokumentum.
Én egyébként a Blade settingsét 2.3 alatt fordítottam le,de valamiért nem tudtam normálisan vissza"tömöríteni",mert fc lett a vége,ugyanakkor egy mezei, nem rendszer apk simán ment.
Egyébként itt egy leírás fordításhoz,ha valaki gondolkozik ilyenen,csak nem tudja,hogy induljon el:
[link] -
DjTaRsY
aktív tag
válasz
Sanyesz. #17422 üzenetére
A magyar nyelv támogatása a 2.3-as androiddal érkezett meg (API10-től hajól emlékszem), már a 4 előtt. Töltsd le az Android SDK-t, nézd meg. Hogy örült anno a fejünk, hogy csak hu localelal lefordítottuk a sourcot, és magyar lett a build
Amúgy a hivatalosan támogatott nyelveket megnézheted pl itt:
[link] -
janez
aktív tag
válasz
Sanyesz. #17400 üzenetére
Kellett volna áfás számlát kérnem?
Igazi fogyóeszköz ára van, remélem nem kell naponta cserélnem. Ha egy hétig jó, akkor korrekt az árazása.
Neked még működik vagy azt használod egyáltalán amit adtak hozzá?Egyébként nem robbant. Szétszedtem, de égés nyomokat sem találtam. Tehát csak tették a dolgukat benne az ellenállások, vagy túlfeszvédő hogyishívják...
-
hevizms
addikt
válasz
Sanyesz. #17270 üzenetére
Ne ferdits.
Az eddig"számunkra" ismert repo ráengedve a Jbart-al a JB-re magyarositja a kamera beállitásokat vagy nem???
Nem.Ezt irtam.
Erre te jössz azzal hogy már miért ne lenne magyar a kamera?Ha mondjuk ezt irtad volna pld:
Az eddig mindenki számára elérhető repo tényleg nem magyarositja többek közt a kamera beállitásokat,de dolgozom rajt és ez a része már jó. -
hevizms
addikt
válasz
Sanyesz. #17261 üzenetére
Imádom amikor kötekedsz.
Te magad is irtad még a jó múltkor hogy a kamerát nem magyarositja le az eddigi repo,az hogy te azóta esetleg megoldottad az egy dolog,azt még nem ismerjük én az eddig használt reporól beszéltem.
Amúgy magam is szivesen javitgatnám a repo csomagot ha tudnám hogy kell,de erre még nem jöttem rá,ellentétben veled. -
válasz
Sanyesz. #17256 üzenetére
Azt hittem, általánosságban gondoltad... bocsi
Van kedved egy kísérlethez?
Ha valahova feldobsz egy recovery.img-t, megnézem, hátha bele tudnám heg(g)eszteni a 6-os CWM-met.
Max bootloop lesz a recovery indításakor... és visszaflesseled a jót
De tényleg csak akkor, ha van kedved! -
janez
aktív tag
válasz
Sanyesz. #17249 üzenetére
Persze, Sanyesz, minden OK. Nem érdekes, mert úgyis csak ritkán fogok cwm-et használni. Előreláthatólag.
Annyira korrekt telefon, h csak apró változtatásokat végzek a rendszerben. Az is csak testreszabás. Úgyhogy a JB-t egyelőre nem teszem fel. Mondhatom, hogy az ICS hibátlan ezen a készüléken. Végre ezt is megértem.
-
pojakcs
senior tag
válasz
Sanyesz. #17232 üzenetére
Kérlek ne babrálj ki velümk, egyszerű "haszonlesőkkel".
Már egy hete várom, hogy publikáld a magyarított verziót. Szivesen segítenék a fordításban, de a nyelvismeretem nem olyan szintű, hogy ezt be merjem vállalni.
Mindenesetre egy sörrel akár megszponzorálom a munkádat, hisz itt vagy a közelben. -
Simon02
tag
válasz
Sanyesz. #17221 üzenetére
Annyi megjegyzésem lenne, hogy Domino85 kolléga vette meg fPApi G3asát, így közvetlenül össze tudtuk hasonlítani a sajátommal, amin a te általad elkészített rom van (ebben az esetben, ahogy egy hsz-emben írtam is, jobb választás az etotalkos romnál).
fPApi: nem tudom milyen furcsaságot írtam... Feltettél egy kérdést, amire reagáltam, hogy létezik megoldás rootra, magyar nyelvre nem csak etotalkos rommal. Tudtommal minden mtk processzoros telefonhoz alkalmazható hungobungo módszere (ha nem így van, a hozzáértőbbek úgyis kijavítanak) kijavítanak. Feltételezem, hogy az ide járó, informatikához értő emberek képesek a kereső használatára! -
fPApi
őstag
válasz
Örülök, hogy ezt így leírtad, így már szerintem mindenkinek tiszta a dolog:
- nincs sok telefonra kész magyarított ROM, ha igaz, akkor most csak a G3-ra van,
- be lehet vállalni a magyarítást, de azért az nem kis meló,
- 5 USD-ért az ember kap egy root-olt, valamilyen szinten magyarított ROM-ot az etotalk-tól, mindenki eldönti, hogy kell-e neki.És ugyanígy megérne egy misét a root-olás, mert az sem igaz, hogy minden telefont könnyen lehet root-olni (pl. goophone i5, vagy hero h2000+ egyes egyedei, illetve voltak még hsz-ok bőven, ami ezt cáfolja).
Lehet, hogy kicsit provokatív volt, amit írtam, de voltak olyan hsz-ok, mintha ez a magyarítás olyan egyszerű és könnyű lenne.
-
hun_gery
aktív tag
válasz
+1
Aki fordított már bármit, az tudja, hogy micsoda babramunka. (adott esetben a szótagszámra, karakterszámra, nyelvhelyességre, toldalékolásra, egyebekre figyelni)
Pár apk, meg film fordítása után azt mondom, én lehet, hogy már belevágtam volna a f....mat az egészbe, maradjon inkább "settings" a "beállítások"
-
MotorBoy79
tag
válasz
Sanyesz. #17134 üzenetére
Igen, szivesen kipróbálnám a Te Béta 4.1 rom változatodat, mert nálam az összes itt linkelt 4.1-es romot kipróbáltam és mindegyik úgy reagál a sim kártya behelyezés után bekapcsoláskor, hogy a com.android.phone alkalmazás leállt és emiatt telefonként nem használható.
Másként se nagyon, mivel ezt a hibaüzenetet ha leokézom, 1 másodperc múlva úja feldobja, mivel az android rendszer megpróbálja újra elindítani, de persze ismét elszáll.
Régi (10 éves, még PannonGSM-es) és aránylag új (Telenor) SIM kártyával is próbáltam. -
LámaZ
addikt
válasz
Sanyesz. #17068 üzenetére
Sok mindennek működnie kéne, a BKV-nek is havas úton, de ugye nem mindig müxik.
Én úgy érzem belesüllyedtem a GPS-buhera mocsarába, ami csak húz, húz, húz lefelé. Kipróbáltam már a luboz cuccát, titisoim GoldMaster-ét - és ki tudja hány buhera van még odaát... -, de egyikkel ez a baj, a másikkal az a baj, szóval ez ZSÁKUTCA.
Úgy döntöttem veszek egy dedikált, kifejezetten GPS-alapú navigációra szolgáló - figyelem! - Windows CE oprendszer allatt működő (!) készüléket.
Báj-báj, Android!
Kampec dolores! -
rókakóóma
csendes tag
válasz
Sanyesz. #17060 üzenetére
szia kicsit értetlenül fogalmaztam
kicsit átírtam a build.prob file-t tegnap és utánna nem működött a hívás/fogadás "értesítés alkalmazás leállt" hibaüzenet állandóan... és úgy döntöttem CWM-el all data cashe törlés, és újra feltettem az android rendszert (magyarított ROM-ot)innen (ez volt rajta ezelőtt is)
most minden jól működik de sajnos a GPS ezt produkálja
-
Dominó85
addikt
-
Dominó85
addikt
válasz
Sanyesz. #16993 üzenetére
Nincsen recovery a G3-mon, vagy legalábbis nem néztem. Amióta fPApi-tól megvettem, csak pár apk-val bővült a teló. Eddig December óta egyszer sem volt kikapcsolva. Nem merek benne turkálni, főleg, hogy holnapután lesz a záróvizsgám és nem szeretnék a ZTE Blade-be visszaköltözni a G3 téglásítása miatt.
Repp
Nekem is csak ezt a 2 frekvenciát dobja be. Pedig én még OC-olni is szeretném kicsit, ha már létezik 6577T, ami szimpla 6577OC. -
Dominó85
addikt
válasz
Sanyesz. #16990 üzenetére
Wááá, kicsúsztam a szerkesztési időből...
Természetesen a kérdésem az lett volna, hogy ICS alá bevarázsolható-e valahogyan az az apk.hevizms
Nyers fordítás:4.2 Kamera(a 4.1.2-Firmware számára, Jiayu-általi ROMok esetén alkalmazható)
Kamera megy, probléma van a panorámaképekkel, PhotoSphere sem működik.
Telepítés:
- Meglévő Galerie-App-ot (Gallery2.apk és Gallery2.odex) eltávolítani (Backup!) vagy az adatvégeket megváltoztatni
- Letölteni az adatokat, majd ide bemásolni /system/libs és /system/apps: PhotoSphere.zip-ből
- Az adatoknak megadni a megfelelő jogokat (rw-r--r--, mindegyiknek ebben a sorrendben)
- telefon újraindítása után mindennek megfelelően kell működnie -
hevizms
addikt
válasz
Sanyesz. #16988 üzenetére
Sajnos nemcsak a magyaritás nem jó a kamera appban hanem pld a panoráma kép készitése.Mondjuk nekem annyira nem hiányzik,de lehet másnak igen.
Van erre javitás,de őszinte leszek nem nagyon értem a módját:
lenn alul
http://chinamobiles.org/showthread.php?32581-Jiayu-G3-Rooten-Recovery-Tools-amp-ROMs&p=346272Vagy te is erre gondoltál?
-
Dominó85
addikt
válasz
Sanyesz. #16765 üzenetére
Szia sanyesz.
visszaolvasva a fórumot, az elmúlt hétben igen sok panasz merült fel a G3-mal kapcsolatban. Nem általánosítottam a G3 készülék esetében. Nem értem miért lenne ellentmondás, hogy az előbbiek alapján utólag megemlítettem, hogy a szeptember-December időszakban kapott G3-ak és a Januárban kapott G3-ak közül utóbbiaknál bajlódnak egyesek jóval többet. Más a kiegészítő minősége, és más a G3-ról alkotott vélemény. A kettőt egyszerre említve sem merülhet fel az ellentmondás ténye, de te tudod. A kínai fülesek minősége pedig igen, gagyi ezen nincs mit szépíteni! Jó pár darabot (gyári G3, UMI X1 és noname) sikerült kipróbálnom és a több, mint 10 éves Panasonic walkman szériás fülesem mérföldeket ver rájuk dinamikában és basszusban, a hangszín helyességről nem is beszélve. Nagyon jól tudom, hogy ezek filléres tételek, de amíg nem minőségit adnak az amúgy szinte kifogástalan anyagminőségű (G3-ról van szó) telefon mellé, addig csak égetik magukat a neves gyártók mellett és támadási felületet biztosítanak azok számára, akik elvakult neves gyártó fanok.Az előbb a srác írta, hogy nem csak a gyári fülessel pattog neki és hogy szétkapcsolja a hívást... Nos nekem első körben az csapódik le, hogy kontaktos, vagy zárlatos a jack rész. (ne legyen igazam). Írta is, hogy a gyári G3 mellett Sony minőségibb gyári fülessel sem volt jó, no meg hogy a felvevő gombbal indul csak el a zene... wtfak? Nekem is Sony felvevősöm van és alapból szól rajta a zene, nem kell külön a felvevőt nyomogatni, habár tény hogy azzal le lehet pause-álni és indítani a zenét. De alapból, ha bedugsz egy fülest miközben szól a zene a teló hangszórójából, automatikusan átvált a fülesre a hang. Nem áll le. (most néztem Blade-en és G3-on is)
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
Sanyesz. #16427 üzenetére
Hmm..az "eredeti" az itt most az ftp-n recovery-snek nevezett, vagy a flashtool-os?
Én majd ha leszedtem megnézem megcsinálja-e a lewa recovery-je (twrp recovery-vel meg kitudja azután
Mennyiért mennek el a g3-aid ha nem vagyok indiszkrét? Persze én csak később vennék egyet megbízható forrásból..(Ha most sürgőssé válna, érdekelne)
-
miklosandras
csendes tag
válasz
Sanyesz. #16427 üzenetére
@Sanyesz: Előre is köszönjük a magyarított rom-ot.
@pojakcs: amennyit eddig használtam, az csupa pozitív. Végre ebben már működnek a notification ledek, GPS, 3G megy, USB megosztás is megy. Telefon funkciói is mennek.
Szerintem bővebb tapasztalat pár nap után lehet, majd megírom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Videós, mozgóképes topik
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Path of Exile (ARPG)
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OTP Bank topic
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged