- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberjack
csendes tag
Helló!
Azt tudja valaki, hogy hogyan lehet a proximity szenzort kalibrálni Jiayu G3-on?
-
Cyberjack
csendes tag
válasz
Mercutio_ #17052 üzenetére
Hö-hö.
Csak nem bírtam ki, hogy ne írjak nekik.
Jött is válasz a nyomkövető számmal.Fuvarlevélszám: 9476623951 Küldeményinformáció megérkezett Értesítés kérése a küldemény helyzetérőlExternal Link / New Window
Hétfő, Január 28, 2013 at 01:50
Feladó terület: HONG KONG - HKG - HONG KONG
Címzett terület: BUDAPEST - MOHACS - HUNGARY -
Cyberjack
csendes tag
Sziasztok!
Megtudná nekem mondani valaki, hogy a mixeshopnál kb mennyi a feldolgozási idő?
25.-én rendeltem tőlük egy Jiayu G3 telefont DHL-es küldéssel, de egyenlőre az oldalukon levő rendelés követőben még mindig csak processing van.Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest