- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Yettel topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
smilecat
aktív tag
válasz
hevizms #12521 üzenetére
Mivel a Vending.apk a Gapps része érdemes így csinálni: (először is hozz létre egy GApps könyvtárat a C:\ meghajtódon, oda másold be a vending.apk-t)
A telefonra való ima másolásról nem tudok nyilatkozni, nem próbáltam.Ami itt van leírva az a majdnem teljes(szükséges) GApps telepítése olyan eszközre amin nincs playstore.
Persze lehet a többi alkalmazást is telepíteni, de a Store-hoz ennyi kell csak. Nekünk így működött minden normálisan.
Neked elvileg csak az utolsó Vending.apk-s bejegyzés kell.
Ha a C:\GApps könyvtárban vannak a cuccaid ill az ADB a C:\ADB könyvtárban akkor csak ezeket kell bemásolnod a parancssorbaadb root
adb shell mount -o remount,rw /system
adb push c:\GApps\GoogleServicesFramework.apk /system/app/GoogleServicesFramework.apk
adb push c:\GApps\GoogleBackupTransport.apk /system/app/GoogleBackupTransport.apk
adb push c:\GApps\GoogleCalendarSyncAdapter.apk /system/app/GoogleCalendarSyncAdapter.apk
adb push c:\GApps\GoogleContactsSyncAdapter.apk /system/app/GoogleContactsSyncAdapter.apk
adb push c:\GApps\GoogleFeedback.apk /system/app/GoogleFeedback.apk
adb push c:\GApps\GooglePartnerSetup.apk /system/app/GooglePartnerSetup.apk
adb push c:\GApps\Talk.apk /system/app/Talk.apk
adb push c:\GApps\MediaUploader.apk /system/app/MediaUploader.apk
adb push c:\GApps\Vending.apk /system/app/Vending.apk
adb shell mount -o remount,ro /system (ha erre nem reagál, ne pánikolj, várj, de ha kilépsz az sem gond)
adb reboot -
peter76bp
aktív tag
válasz
hevizms #12522 üzenetére
Én is így vettem ki a leírásából. Főleg, hogy akár egy appot is tudsz így magyarítani, ahhoz meg fölösleges lenne a full ROM zijét odaadni neki, csak neked akkor valószínűleg amiatt van több mappád, mert a full rom zipjében is több van. Na jó, nem terhelem ezzel már a fórumot. Majd remélem hungobungo mond valami okosat, hogy mi a franc lehet a galiba nálam
-
peter76bp
aktív tag
válasz
hevizms #12519 üzenetére
Lehet hogy én vagyok a nagyon hülye. De én úgy vettem ki hungobungo leírásából, hogy nem a teljes ROM kell, csak az app a system mappa meg a build.prop fájl és ezt kell bezipelni külön. Aztán igazából abból csinálja ezt. Te ezek szerint a full eredeti ROM-ot adtad meg neki és az egészet ROM-ot telepítetted újra?
-
peter76bp
aktív tag
válasz
hevizms #12515 üzenetére
Neked is így néz ki a telepítendő zip-ed tartalma kb? Két mappa van benne egy META-INF és a system, amiben app etc framework és a build.prop fájl?
Telepítettél még valami egyebet vagy csak kicsomagoltad a BART-ot és ment minden szépen? Egyszerűen nem értem miért nem teszi fel a zip-et a telóm, mikor készítés közben sehol semmi hibaüzenet nincs
-
hungobungo
senior tag
válasz
hevizms #12499 üzenetére
Play Áruház: figyeljetek arra hogy a Bart töröl néhány APK-t, a beállításokban látjátok hogy miket. Pl. a Vending.apk-t vagy Phonesky.apk-t is, ami a play áruház szokott lenni...
Billentyűzetnél ugyanez, másold vissza az eredeti a Latinime.apk-t.
Hasonlítsd össze az eredeti app mappával, ami esetleg hiányzik rakd még vissza a zip-be.
Én ezért általában már csak azokat a lefordított apk-kat szoktam rátölteni a telefonra, amiről tudom hogy micsodák... (a Play Áruház amúgy is tartalmaz minden nyelvet, mint ahogy az összes Google apk is).
-
ztibor
senior tag
válasz
hevizms #12499 üzenetére
Na ha ez megvan, akkor majd valaki elmagyarázhatná mit és hogy kéne megbuherálnom még a G3-on hogy feltudjam majd én is tenni a magyarosított cuccot
És nagyon köszönöm a magam, és a többi G3 tulaj nevében hogy bajlódtok vele.
Ui: próbáltam írni a jiaju-nak rom magyarosítás ügyében, de visszapattant a mail, szóval nem annyira működik az oldalon lévő mail cím
-
tiger71
aktív tag
válasz
hevizms #12490 üzenetére
Gyerekek... Folyik itt a vita a "nemlétező" támadásokról...stb
Egyszerűen le kellett volna húzni azt a romot, feltolni valahová, és kész! Pár perces meló, és meg van oldva a dolog...
Ennyi idő alatt már rég kész lenne, ha a hozzászólásokra fordított időt, arra tette volna kolléga...
És itt a pont!
-
fPApi
őstag
válasz
hevizms #12387 üzenetére
Na igen:
1. A múltkori feltöltésemre olyan stílusú/színvonalú reagálások jöttek, hogy elment a kedvem a dologtól (feltöltöm, aztán majd jönnek az okosok, hogy csak h...e fizet ezért, ez nekem már nem hiányzik...).
2. Ha mégis: A feltöltéshez először gyári visszaállítást kellene csinálnom, amihez a cwm bizonytalanságok (ill. az abból fakadó visszaállítási kockázatok) miatt most nincs lelkierőm.Csak megjegyzem, hogy a többek szerint használhatatlan magyarosítási programmal azóta is szinte minden magyar, csak elvétve találkozom nem magyarral.
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
hevizms #12027 üzenetére
A nép nevében elnézést kérünk Sanyesz indiszkréciója miatt!
De ha a a topik technikai-házigazdájához fordulsz és eltakaríttatod a képet amit te magad kommenteltél be az egyébként kiváló segítőkészséged mellékleteként, akkor én például azt tisztelettel tudomásulveszem.
(Bennem föl se merült, hogy akkor mostmár tudom hova kell betörni működő-GPS-el-szerelt Jiayu G3-ért! Tényleg! )
-
hevizms
addikt
válasz
hevizms #12019 üzenetére
Jiayu G3 GPS!
Csak megnyugtatásul kipróbáltam egy samsung galaxy s2-n a 2 tesztprogit.
Semmivel nem hozott jobb eredményt mint a G3.Sőt ha azt nézem még nagyobb is volt a pontatlansága.Szóval szerintem tipushibáról nem beszélhetünk,inkább azt mondanám hogy van 1-2 teló amin valamiért rosszalkodik a GPS.
Mint pld devastnál.Ott valami nincs rendben.
Itt vannak a képek a samu s2-ről:[ Módosította: CoolMan ]
-
Dot
őstag
válasz
hevizms #11998 üzenetére
Hát én onnan rendeltem a telóm, 2 napon belül feladták, de rossz töltőt küldtek!
Feladás előtt direkt kértem tőlük, vissza is írtak valami ahhoz hasonítót, hogy úgy küldik:
Julie Fu11 Nov 2012 17:37 (GMT -7)
Yes, we are please to put a EU plug. Thanks.Me11 Nov 2012 12:36 (GMT -7)
Can i get the charger with EU plug? Please.Aztán mégis csak kínai dugósat kaptam!
-
fa4hu
őstag
válasz
hevizms #11930 üzenetére
Ezt nem próbáltad CWM-hez?
- Die zuvor heruntergeladene JYG3_CWM_ENG zip öffnen und die recovery_cwm5.5.0.4_ENG.img in das Stammverzeichnis der SD-Karte entpacken
- Aktuelle Version der MobileUncle MTK-Tools aus dem Play Store herunterladen: Mobileuncle MTK Tools - Android Apps auf Google Play und installieren
- Die App starten und den Menüpunkt "Recovery Update" wählen
- Nun die Datei recovery_cwm5.5.0.4_ENG.img wählen
- Das Telefon sollte jetzt im Recovery-Modus neu starten und dabei die CWM-Recovery nutzen -
-
Sanyesz.
őstag
-
szabof1
őstag
válasz
hevizms #11454 üzenetére
Elvileg CWM-ből lehetne telepíteni.
Belenéztem, hogy mit csinál:
- berak két állományt a /system/etc mappába
- hozzáad 7 új sort (beállítást) a build.prop konfigurációs állományhoz
- és törli a framework-res.apk-t - ez utóbbi nekem nem szimpatikus, nem vagyok egy android-linux szakértő, de szerintem erre szükség van és nem kellene törölni. -
devast
addikt
-
ztibor
senior tag
válasz
hevizms #11358 üzenetére
Én kb 5 órás aktív netezés, töltögetés, programok használata, telepítése, Wifivel telefonkártyák betétele nélkül, kb 35-40%-ot vettem le az akkuból, tehát sok képernyővel, wifivel 1 nap max, GPS-e lmég kevesebb, de szerintem (ez csak becslés) mindennapi használatban kilehet hozni a két napot belőle.
-
ztibor
senior tag
válasz
hevizms #11229 üzenetére
köszi mindkettőtöknek.
Nekem nem volt meggyőző a füles rádióval, de megnyugodtam ha lehet normált is használni. A mikrofonos rész nem érint, mert kékfogas cuccot használok
Letöltöttem a playről egy GPS Test nevü progit, arra jó volt hogy kipróbáljam, aztán ha megjön az sd kártya, akkor majd megy rá az én-megyek program.
-
ztibor
senior tag
válasz
hevizms #11219 üzenetére
Egyelőre még próbálgatom ezerrel a G3-at, a Wifiről még nem szakadt le egyszer se.
Gps holdakat pár perc után talált, letöltött tesztprogramban működött az iránytű. EPO-t valamiért nem sikerült frissíteni.
Kártyákat még nem tettem bele, majd ha megjön a mikrosd a mymemorytól, egyszerre.Azt próbálta már valaki hogy sima fülessel megy e?
A hozzákapott agybadugós, rádión tesztelve elég gagyi volt, viszont a jack nem szabvány, és nincs a közelembe normál hogy kitudjam próbálni.
Más: belehet azt állítani hogy ne csak a nyomógombokkal lehessen a képernyőt elővarázsolni?
-
feca81
aktív tag
-
-
devast
addikt
válasz
hevizms #11188 üzenetére
A belső "tárhely" ami a G3-on 2,5GB az az alkalmazásoknak van fenntartva. Tehát se a telefonon, se usb-n nem fogsz tudni ott matatni, mikor market-ről töltesz le alkalmazást, az fog oda települni. És áldom az istent, hogy így csinálták, majd később Te is rájössz miért. Természetesen egy micro sd alapkövetelmény hozzá, de fityingekért van, és bővíthető.
-
Male
nagyúr
válasz
hevizms #11053 üzenetére
Persze, ez változó, de még bőven benne van a "lassan megérkezik" idősávban. Nem tudom, hogy a vámkezelve után pl azonnal indul-e mindig, vagy az ott még gyűlik egy nagy rakásban, aztán hordják ki.
Ez nem (csak) neked:
x26i root témában visszaléptem. A drivernél gond van már
A múltkor rádugtam (USB debug, stb, minden megcsinálva), felment a driver, de nem látta az MTKDroidTools a telefont. Azóta viszont ismét ki van felkiáltójelezve, ha rádugom, és mostmár a drivert sem fogadja el.
Hol van normális driver a telefonhoz? Ezzel próbáltam. -
-
XM-L T6
tag
válasz
hevizms #10950 üzenetére
Nekem 2.3-as amdroid van amiben van sima jegyzettömb. Én azt szoktam használni. Hogy azt mondjuk pc-re hogy lehet átrakni nem tudom még nem próbáltam. Ha csak sima feljegyzésnek kell akkor ez jó lehet. Menteni nem kell csak a vissza gombal egyet visszalépni és automatikusan elmenti.
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
hevizms #10858 üzenetére
Itt láttam egy javaslatot az "n wifi mizériára" :
"a bruttert állítsátok "Wireless / Channel and SSID / Wireless Mode / 802.11n only" és ha megy a net a wifivel, akkor n-es, ha nem akkor nem."
Egyébként két akksi nekem sem hiányzik, az az egy pedig 2750 mAh, talán elég
A mipityu által említett n9770-es extrák jól jönnének viszont a G3-ba is:
- az óraidőzítésű teljes ki-be kapcsolás
- a másik két extra szerintem szoftver illetve max. egy modd.ROM okossága, és nem hardwer extra -
Csari93
aktív tag
válasz
hevizms #10787 üzenetére
"Mert pld ha "csak"telefonálásra használom a star n9770-et,akkor akár 3 teljes napig(72óra) is birja,ha viszont wifizek,mobilnetezek,játszom,akkor este már töltőért kiabál.Most akkor mit irnék be?3 nap vagy 1?"
Pontosan ezt!(írtam, hogy ehhez kéne írta leírásba is
)
Biztos nekem is tetszenének a kijelzőitek, mert 4.3, 4.5, 4.7, 5 colosak, és nagy részük szép is, én a hibáikra, és az itthoni "belakásra"/üzembehelyezésre is gondoltam, mennyit kell makizni, hogy magyar legyen, ne legyen tele hülyeséggel(tudom, ezt boltja válogatja), ilyenek. De ez no offense meg semmi, csak bennem merült fel, hogy nem tudom, mit milyen szemmel nézzek. Ha én is tapiztam volna már mondjuk a telefonod, vagy másét, biztos lenne bennem kialakult kép
-
mipityu
tag
válasz
hevizms #10762 üzenetére
Örülnék neki, ha olyan képeket készítene, mint az egyik előttünk belinkelt.
Sajnos a fényképezője első blikkre (majd még próbálgatom) egy rakás kaki.
De ez nálam másodlagos, ettől a többi még jó.
Annyira nem érdekel a fényképező minősége, hogy el is felejtkeztem róla.A LED-ektől meg nem tudom miért várjátok, hogy olyan fényt adjon, mint egy vaku :-)
-
fPApi
őstag
válasz
hevizms #10631 üzenetére
Csináltam két idő oszlopot: az első csak a munkanap, ünnepek, hétvégék nélkül, a második a teljes idő napokban, függetlenül az ünnepektől, hétvégéktől. És értsük úgy, hogy a fizetéstől a kézhez vételig. Jó lenne, ha azok akik már kitöltötték, aktualizálnák, hogy melyikbe tartozik, amit írtak és ha belefér, akkor a másikat is megadnák.
-
fPApi
őstag
válasz
hevizms #10623 üzenetére
A tábla jobb oldalán lévő rész tartalmazza, hogy a különböző oszlopokat hogyan értsük. Pl. esetedben az M6-N6 celláknál ott van, hogy "A rendeléstől átvételig az idő, a hétvégék, ünnepek nélkül." És mondjuk én a rendelést (lehet, hogy helytelenül) úgy értettem, hogy a fizetéstől, hiszen onnan indul a dolog valójában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged