- Google Pixel topik
- Apple Watch
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csari93
aktív tag
válasz
hevizms #10787 üzenetére
"Mert pld ha "csak"telefonálásra használom a star n9770-et,akkor akár 3 teljes napig(72óra) is birja,ha viszont wifizek,mobilnetezek,játszom,akkor este már töltőért kiabál.Most akkor mit irnék be?3 nap vagy 1?"
Pontosan ezt!(írtam, hogy ehhez kéne írta leírásba is
)
Biztos nekem is tetszenének a kijelzőitek, mert 4.3, 4.5, 4.7, 5 colosak, és nagy részük szép is, én a hibáikra, és az itthoni "belakásra"/üzembehelyezésre is gondoltam, mennyit kell makizni, hogy magyar legyen, ne legyen tele hülyeséggel(tudom, ezt boltja válogatja), ilyenek. De ez no offense meg semmi, csak bennem merült fel, hogy nem tudom, mit milyen szemmel nézzek. Ha én is tapiztam volna már mondjuk a telefonod, vagy másét, biztos lenne bennem kialakult kép
Új hozzászólás Aktív témák
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6248 (20c/40t, 2.5/3.9GHz), 512GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest