- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
instantwater #39709 üzenetére
Nekem pont a héten jött meg egy Zopo C2 Platinum.. Nem magamnak rendeltem, de azért piszkáltam rendesen mielőtt tulajnak odaadtam volna és kutya baja se volt! Mondjuk touchscreen-nek a driverét frissítettem a ghost touch miatt..
-
szpali
addikt
válasz
kifejtenéd, hogy a C2-vel mi volt a gond?
(pont ma nézegettem) -
bigrock
addikt
válasz
Érdekes, nekem nem ez a véleményem a Zopo ZP980-ról... Sem anyagminőségben, sem szoftveres téren nem tapasztaltam semmi kivetnivalót. Egyedül a mérete miatt váltam meg tőle.
-
7Sony7
addikt
válasz
instantwater #39562 üzenetére
???
-
7Sony7
addikt
válasz
instantwater #39540 üzenetére
Tényleg, ez jó kérdés, ha a beépített akksis teló lefagy, akkor mi van?
-
megint én
őstag
válasz
instantwater #39516 üzenetére
Na, így a "14ed" eksönkóddal, már "csak" 265$ aP780
-
megint én
őstag
válasz
instantwater #39509 üzenetére
Justin 2-3 hét múlva kapja be tövig.
Addigra már találja meg a pénzem. -
Švejk
őstag
válasz
instantwater #39503 üzenetére
Nyugi, engem nem tud felül (akarommondani alul-) múlni döntési időben
-
Crytek
nagyúr
válasz
instantwater #39503 üzenetére
Ha lesz elég infom igen.
Most rendeltem tesómnak Cubot GT99-et megvárom ez mit teljesít. Ha nem lesz vele gond lehet benevezek egy Jiayu 3GS-re ,de csak mert az aksiját itt 1db user jónak írta. Ha nálam bírja majd fél napot azt mondom majd rá hogy megérte.Ezt nagyon kétlem ,de majd kiderülHET! -
Ájvé
veterán
válasz
instantwater #39496 üzenetére
A kedvenc oldalam B betűvel kezdődik viszont ott nincs fent, de egy n betűvel kezdődőn megtaláltam
-
smkb
őstag
válasz
instantwater #39465 üzenetére
Nagyobb akku, bár emiatt buflákabb méret, vastagabb is, és szerintem nem egy szép telefon. Semmi nem fogja meg az embert benne. Szerintem a V987 nagyon jó teló, le nem cserélném arra a Lenovora.
-
albinolynx
senior tag
válasz
instantwater #39333 üzenetére
Nem mindegy hogyan juttatják célba? Időben oda fog érni, amiket vissza szoktam küldeni 1 héten belül ott van. Töltsd ki rendesen, lesz rag számod, többivel ne foglalkozz.
-
huan
őstag
válasz
instantwater #39324 üzenetére
Miért küldöd vissza?
-
albinolynx
senior tag
válasz
instantwater #39324 üzenetére
Akár hiszed-akár nem, ajánlott levélhez való zöld papírral.
-
laslie92
senior tag
válasz
instantwater #39255 üzenetére
nekem volt zp880 nom c2 őm is elején volt ilyen hiba! Aztán update és a akku és a ghost is eltünt! Most ren deltem én is Zp 980 Upgranded et ma fogadta a sing post!
Pandawill 23. rendelés 24 én postán volt!
( nekem csak pozitív élmény a pandától)
Szerintrem ezzel sem lesz gond! a Zopo szerintem igenis jó telefon! Ár értékben! a lenovo lehet ,hogy nagyobb márka ez az árán és hadwerileg is látszik!
-
blueye
veterán
válasz
instantwater #39197 üzenetére
Bocs, de jól teszed bele a kártyát? Elsőre én sem tettem jól be, sőt mások sem.
Ha jól, akkor sorry. -
GIJoe
addikt
válasz
instantwater #39247 üzenetére
+1 abszolut Lenovo...
-
válasz
instantwater #39197 üzenetére
Mentsétek le az aktuális rom-ot, és lehetőleg egy gyárit tegyetek fel.
Ha azzal sem, akkor egy needromos rom is szóba jöhet, ha azzal sem megy, akkor gar. -
válasz
instantwater #39103 üzenetére
Látom jól elvagytok az xda-n is
-
Ájvé
veterán
válasz
instantwater #39101 üzenetére
Nálam nem ment fel, nem is zipelve van a gyári, persze lehet valamit rosszul csináltam, SP Flash toolsal felment, meg szerintem jobb is ha már gyáriba akarod visszatenni.
-
dwiki
senior tag
válasz
instantwater #39103 üzenetére
Arra ne számíts, hogy rádugod aztán szépen ott lóg a gépen aku nélkül.
Ugyanis egy másodpercre ha fenntartja a kapcsolatot (ezért van az , ahogy leírásában is írva vagyon ), először megnyomni a programban a gombot, aztán az usb összedugás, aztán akkro ő fenntartja magának a kapcsolatot...
Én 64bites win8 alatt csináltam minden gond nélkül... -
dwiki
senior tag
válasz
instantwater #39097 üzenetére
Visszaállítani? Biztos vissza lehet, de azt nem tudom hogyan
... (ennek esetleg nézz utána)
Viszont ez az egy lényegi különbség van igazából, és hátha...
Persze ha hardver hiba, akkor mindegy kutya.... -
smkb
őstag
válasz
instantwater #39084 üzenetére
Csakhogy ott sem lenne aktív (és nem is az) egyszerre a 8 mag.
-
Ájvé
veterán
válasz
instantwater #39071 üzenetére
Gyárit tudod rátenni SP Flash toolsal ami zip formátumban van.
-
Bruni20V
csendes tag
válasz
instantwater #39096 üzenetére
A lényeg hogy tölti, hálózatról eddig mindig elindult, lehet csak az első 1% tart sokáig neki nem tudom, viszont laptop usb-ről múltkor baszott feltölteni pedig 220 ba volt dugva a gép, igaz a másik porton meg az e-cigim töltődött
-
dwiki
senior tag
válasz
instantwater #39073 üzenetére
Még nem particionáltad át?
Lehet, hogy pont amiatt nem működik úgy, mint ahogy másnak? (pl nekem?).
Én a helyedben leírás szerint teljes átparticionálássál raknám fe la ROM-ot, hátha az megoldja a problémádat...
(meg amúgy is jó az)
-
Bruni20V
csendes tag
válasz
instantwater #39088 üzenetére
Neked amúgy ha rátolod a töltőre, mennyi idő múlva kezd emelkedni a %? Nekem eltelt pár perc és nem emelkedett, aztán sok ki be húzkodás után igen, lehet ez ilyen lassan éled fel?
-
Bruni20V
csendes tag
válasz
instantwater #39088 üzenetére
Volt már 3 féle töltőn, most elkezdte tölteni, de hogy őszinte legyek fingom sincs mitől.
Minideal, ez a 3. töltés, elsőnél semmi gond nem volt, egyelőre nem küldeném emiatt vissza...
-
Ájvé
veterán
válasz
instantwater #39084 üzenetére
Igen, de az 2x4 magos, azért nem tudja megfelelően használni mert nem jó technológiát választott a Samsung, hogy mikor melyik magot használja a rendszer. Az új Exynosba elvileg ezt is megoldják.
-
válasz
instantwater #39071 üzenetére
Viszont egy flashtool-readback mentésnél, átparticionálásnál van jelentősége.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
instantwater #39065 üzenetére
Haaat, a tapasztaltabbak majd megmondjak a frankot, en valszeg nyomnek egyet, ha lehet.
-
válasz
instantwater #39060 üzenetére
A telefonon nem kell semmit nyomni. Meg kellene jelennie valami eszköznek a vitualbox usb részénél.
A v970, a v889m és a Lenovo A820 is emigyen működött.lsusb vagy dmesg mond reája valamit?
-
válasz
instantwater #39042 üzenetére
Amikor akku nélkül csatlakoztatod, akkor a virtualbox jobb alsó sarkában lévő usb ikonra jobb gombal katt, ott lehet kiválasztani az eszközt, amit csatolni szeretnél.
Lehet olyan, hogy mtkxx preloader, de lehet olyan is, hogy ismeretlen eszköz.
Nekem elsőre a preloader-t megtalálja, utána viszont, amikor a flashtool azt mondja, hogy 15sec (visszaszámlálós) van arra, hogy bedugjam, akkor kell ezt az usb-s csatolást eljátszani. -
szabof1
őstag
válasz
instantwater #39042 üzenetére
Passz. Fogalmam sincs, nem ismerem a linuxot.
-
Maximum1
őstag
válasz
instantwater #38989 üzenetére
-
törölt tag
válasz
instantwater #38972 üzenetére
Ez azt jelenti,hogy ha Paypal-al fizetem a 171 dollár 4%-a pluszban rámegy? Mert úgy már nem is olyan csábító. Esetleg valami más megbízható webshopot ajánlanátok ahol egyszerübb a fizetés?
-
csampei
senior tag
válasz
instantwater #38806 üzenetére
Na igen,de mégis "csak egy" csájnafone
-
válasz
instantwater #38757 üzenetére
Kár volt elkiabálni.
Majd teszek fel videot...Javult a ROM frissítéstől, de még mindig elő lehet hozni ha nagyon akarom...
-
smkb
őstag
válasz
instantwater #38656 üzenetére
Nekem sincs ilyen problémám, pedig nekem ahogy nézem még a január 30-i gyári 4.1.2 van fent, csak rootolt, google apposított, de semmi ilyen jellegű gond nincs. Szerintem nem workaroundozni kellene, hanem visszaküldeni gariban. Ha nem gyógyítja még Bruno romja sem, akkor, akkor az nem szofthiba.
-
DGC
csendes tag
válasz
instantwater #38696 üzenetére
Most jött 2 iocean a minideal -ről és volt rajtuk magyar nyelv.
-
alexw801
senior tag
válasz
instantwater #38656 üzenetére
Van két V987 a családban, az egyik, ha jól emlékszem 2013. februári gyártású, a másik 2013. áprilisi (ez a dobozon olvasható). Mindkettőn Bruno V1.0MOD ROM van. Semmiféle ilyen problémát nem vettünk észre. Mivel nem vagyok ilyen "fanatikus tag", mint Te, csak egy öregedő gépészmérnök, inkább megvárom, míg Bruno lép és készít egy újabb bug mentes ROM-ot, majd azt felteszem. Ha az beválik, akkor lehet, ismét utalok neki kis sörre valót, mert nagyon megérdemli. Te is megtetted ezt?
-
madrac
senior tag
válasz
instantwater #38650 üzenetére
ugyanaz mintha másik romot raknál fel szerintem, tehát meg kell maradnia az imei-nek. a rendszer partíció és a kernel kell, más már bekavarhat. valamelyikben lehet a megoldás. de az elég gyanús, ha ugyanaz a rom van fent neked is mint másnak, és másnál ez megoldotta a problémát.. magyar tulajoktól is lehetne érdeklődni, az talán biztosabb.
-
madrac
senior tag
válasz
instantwater #38644 üzenetére
Az jó.. persze azt ott sajnos nem írta, hogy pontosan melyik rom oldotta meg.
És ezt a romot még nem próbáltad?
Eddig is cserélgetted a romokat és megmaradt az imei nem? Mobileuncle tools-ban is lelehet mentetni fájlba az imei-ket, és ha gáz van, akkor visszarakatni, de más programban is lehet kézzel szerkeszteni gondolom. Az eredeti számokat pedig gondolom úgyis tudod. Szerintem más mentését is fellehet rakni amiben csak a rendszer blokk van benne és egyezik a méretük. Mást nem kell cserélni.
-
ekrisztian
őstag
válasz
instantwater #38644 üzenetére
Gondolom erre is van spflashtools szoft nem?Azon is túl vagy?
-
madrac
senior tag
válasz
instantwater #38642 üzenetére
google:
The famous "return button" problem
The ZTE V987 is also known for an not so good thing: The "return button problem", or in other words, too sensitive to touch, so that would make the "back" button activate without directly touching it. Quite annoying.My phone had that problem on earlier software, but the good news is that after I have upgraded to a 3.20 based ROM, the problem is gone! So it seems that it was a software problem after all.
I need to say, that my phone is from the 2013.03 production or "second lot".
-
andatti
senior tag
válasz
instantwater #38571 üzenetére
ez már passz, én csak hírfogyasztó vagyok, kütyükhöz nem értek...
-
andatti
senior tag
válasz
instantwater #38568 üzenetére
ugy tudom igen...
és elnézve a horror mobilnet csomagokat, háát, jó drága, mert maga a tv-re is elő kell fizetni...
-
Zeki
nagyúr
válasz
instantwater #38568 üzenetére
De, én is úgy tudom. Mobilnetes.
-
alexw801
senior tag
válasz
instantwater #38525 üzenetére
Nem az a lényeg, hogy 4.1 vagy 4.2, hanem hogy stabil és bug mentes legyen.
Csak a Bruno Martins féle ROM-ok kultúráltak eléggé, európai felhasználó részére.
Olvasd Bruno oldalát. -
válasz
Nos, megtaláltam a tényleg hivatalos frissítést v987-hez Jelly Bean 4.2-re:
[link]
zip-es verzió. -
Buccer
tag
válasz
instantwater #38533 üzenetére
Amúgy:
röviden -
laslie92
senior tag
válasz
instantwater #38533 üzenetére
Jelenleg ezt a telefon nyúzom! [link]
Van benne NFC de szerintem,kell hozzá valami alkalmazás vagy valami,mert csak belehet kapcsolni de ennyi!
Van egy LG smart tv-m van benne NFC fel ragasztottam matricát bekapcsolom a az NFC-t a tévén és a telefonon is egymáshoz érintem de semmi!
Azért szeretnék,pontos választ ,hogy mire lenne jó ez? Olvastam róla egy csomó cikket,hogy mire lesz jó de hogy jelenleg mire jó arra nem találtam választ!
-
válasz
A bm-2-es már 4.2-es.[link]
-
válasz
Találtam itt egy elvileg hivatalos romot, bár furcsa, hogy rákérdez majd elvileg, hogy flashelje e a recoveryt vagy se...
4.2.1 ZTE V987 -
Zeki
nagyúr
válasz
instantwater #38521 üzenetére
Rákeresve, ahány oldal, annyi féle Mhz.
-
Zeki
nagyúr
válasz
instantwater #38519 üzenetére
2G: 1800
3G 2100Én nem a 900-as 3G-t hiányolom, hanem a dumás 900-ast.
-
Zeki
nagyúr
válasz
instantwater #38516 üzenetére
Engem jobban zavar, hogy a leírás szerint nem megy 900MHz-en.
_X10Dead_
Most jött, majd esik az. Azt írja, csak 15db van neki. Az első 15 viheti. El is viszik, biztos.
-
winotto
tag
válasz
instantwater #38280 üzenetére
Van valahol pontos megbízató leírás a telefonról?
Az érdekelne hogy a kijelzője biztosan IPS Gorilla Glass vagy nem.
Ha igen akkor a Jiayu G4 helyett erre mozdulnék rá
Mégiscsak nagyobb név ,igaz van már a családban egy G4 és minden ok vele de a Sony Xperia Pmiatt aminek az aksiideje egy rakás 00000 aksi kapacitás mániás lettem
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
instantwater #38297 üzenetére
De 4 SIM-es, és qwerty... sehol máshol nem láttam még qwerty-set sajnos...
Ez sem gyenge amúgy: Built-in Memory 219KB
no meg van antennája is
-
7Sony7
addikt
válasz
instantwater #38265 üzenetére
Köszi, így már azért sokkal könnyebb elindulni. Én sajnos még nem tudok véleményt írni, mert még nincs 2 sim es telóm, de arra gyúrok.
Mindenkinek köszönöm.
u.i.: a szöveges értékelésre nem is gondoltam, pedig nagyon sokat segít. -
chab7
addikt
válasz
instantwater #38280 üzenetére
"még még még még még, ennyi nem elég"
-
Gwent1
tag
válasz
instantwater #38241 üzenetére
Köszönjük a munkádat már ki is töltöttem
-
dwiki
senior tag
válasz
instantwater #38275 üzenetére
ok.
-
Ájvé
veterán
válasz
instantwater #38256 üzenetére
Lehet szerkeszteni a már meglévőt is én is csináltam, persze csak a sajátomat.
-
gipsztigris
addikt
válasz
instantwater #38268 üzenetére
Akkor még a napok száma volt
.......de persze javítom.
-
dwiki
senior tag
válasz
Bennem még az merült fel, - még nem töltöttem ki , így nem tudom, csak kérdem - hogy azt lehet e, hogy a radiogomb "kipipálása" nem kötelező. Mert pl aki nem használ GPS nem tudja értékelni. Vagy ha mondjuk bekerül a "játékos kérdés", aki nem játszik nem tudja értékelni stb. Ha így van, és nem kötelező "pipálni" akkor ok.
-
Švejk
őstag
válasz
Na jó, eszembe jutott még valami
-Csomagolás/tartozékok/azoknak minősége
-Játékok futtatása -
Švejk
őstag
válasz
instantwater #38263 üzenetére
Gyorsan bővül! -
7Sony7
addikt
válasz
Nagyon köszi! Piszok gyors vagy! Mèg nem tudtam megnézni az ürlapot, ezért bocs, ha olyat irok, ami benne van
lehetne:
Kijelzö-olvashatóság napon
Tèrerö akár máshoz viszonyitva?
Beszèdhang hangerö( zajos környezet miatt) -
Švejk
őstag
válasz
instantwater #38248 üzenetére
Köszönet a táblázatért
Néhány adatot véletlenül kihagytam (vagy csak nem jelenítette meg valamiért?) Van lehetőség az utólagos szerkesztésére?
-
alázógyík
addikt
válasz
-
Bruni20V
csendes tag
válasz
Szia! Te mit pucoltál le a telóról, és milyen appal?
Még nem volt időm foglalkozni ezzel este óta, de hogy őszinte legyek nem is merek nagyon törölgetni nehogy kinyírjak valamit amit nem kéne
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
gwent akksi értékelése 2-es, mert "csak" 2 napot bír erős használattal??
én arra 10-est adnék ha a defym 2 napot menne keményen nyúzva -
dwiki
senior tag
válasz
Gyors vagy
...
-
megint én
őstag
válasz
Hi!
Nagyon jó az ötlet!
Ki is kéne idővel rakatni az 1. Hszbe!
Kéne még: Android verzsön, és esetleg a hozzá elérhető ROM(ok) ról egy link.
De nem tudod megcsinálni, hogy azt a mezőt ahol alig van egy szám, azokat összébb húzni? És ahol meg sok az írás, mint a "szöveges értékelés" azökat meg széjjelebb? Mert akkor nem lenne ilyen hosszúkás sem.De amúgy nagyon jó a kezdeményezés!
//Nemsokára remélhetőleg én is tudok ide írni, a THL W200ról
-
dwiki
senior tag
válasz
Jó lett nagyon, de nekem egy két észrevételem persze van
...
Lehetne értékelni még .
- Hangzás (hangchip?)
- Kamera
- GPS-t szétszedném jelmegtalálás és pontosság-ra (mert a kettô nem biztos, hogy teljes mértékben összefügg)Amik már kérdésesebbek: gyorsaság (akadás), melegedés, vibra motor, led erôsség, de ezek nem olyan jelentősek, valószínű elég szövegesen.
Illetve mondjuk gyorsaságban ugyan azon SoC és felbontás esetén nyilván nem lehet igazi különbség...szerk: Ja és ami fontos, mennyiért (és mikor) lett véve , az sem mindegy..
-
Gwent1
tag
válasz
Köszönjük a munkádat már ki is töltöttem
-
alázógyík
addikt
válasz
Lájkoltam.
-
dwiki
senior tag
válasz
instantwater #38237 üzenetére
Igen, de ha elolvasod amit írtam, úgy lehetne, hogy nem típusra, hanem minden egyes konkrét darabra, és max azt összesíteni.
Amúgy igazad van, nekem is ez volt az első gondolatom, hogy sajnos nagyon sok értelme a nagy szórás miatt nincs
...
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz
instantwater #38168 üzenetére
Én még a HP hx4700-esemhez vettem, de használtam a mostani Nokia 5800-assal, lévén nagyságrendekkel gyorsabb, pontosabb a beépített GPS-énél, csak ugye kicsit macerásabb használni.
-
alexw801
senior tag
válasz
instantwater #38158 üzenetére
Kultúrált vevő előbb mail-t ír, majd case-t nyit, majd legvégül - ha kell - dispute.
Az eladónak pl. eBay-en durva, ha rögtön a legmagasabb fokozattal kezdenek. Ezután (ha lezárult az ügy) az ilyen vevőt feketelistára szokás tenni, többet nem vásárolhat itt. -
csampei
senior tag
válasz
instantwater #38158 üzenetére
Ezt kifejthetnéd bővebben mert ezt nem értem,de hálás lennék,ha tudnál segíteni!
-
Ájvé
veterán
válasz
instantwater #38097 üzenetére
2G vagy 2,5G ,mindig lesz, közel teljes már a lefedettség minden szolgáltatónál és nem minden telefon 3G-s szóval nem tudom honnan szedted, de mivel buta telefonok ezen mennek nem fogják lekapcsolni, persze szerintem. Annak a telefonnak meg nem sok értelme van, okostelefonnak már gyenge, strapabíró telefon meg van olcsóbb, veszel egy 5E Ft-os eldobhatót és kész.
-
Zeki
nagyúr
válasz
instantwater #38109 üzenetére
Értem én, de akkor mi a frásznak androidos okosteló, ha úgyis csak 1800MHz-en lehet vele telefonálni, netezni nem lehet, és amúgy is a strapabírósága a lényeg?
Van még jópár strapa telefon. -
Zeki
nagyúr
válasz
Azt a telót hagyd a kínaiknak. Nekünk ide más kell.
-
kcsa
veterán
válasz
2G megy itthon, de csak 1800-al ellátott helyeken (sűrűn lakott területek).
Gyakorlatban inkább úgy mondanám, hogy nem működik sehol. TD-SCDMA meg főleg nem
-
andatti
senior tag
válasz
instantwater #37958 üzenetére
Azért csak óvatosan...
400 dollár az azért erősen elgondolkodtatja az embert...
Pl. itt, vagy itt is megveheted... -
barnam_
nagyúr
válasz
instantwater #37907 üzenetére
Évi 5 millió Ft bevételig engednek ilyet, gondolom azért jó, mert kis forgalmat bonyolító vállalkozás könnyebben megtud élni.
szerk.: ez az áfamentesség szerintem nem az importra vonatkozik, hanem az értékesítésre. -
barnam_
nagyúr
válasz
instantwater #37901 üzenetére
A legszebb az egészben, hogy leginkább sehogy
A webáruházat működtető Szováti Árpád E.V.és Szovátiné Tóth Szidónia E.V. alanyi adómentes vállalkozást működtetnek, ezért áraink mentesek az általános forgalmi adót feltüntetésétől! (AAM) [link] -
b0bcat
addikt
válasz
instantwater #37901 üzenetére
Az árréséből (közvetítői jutalék?) mondjuk?
-
Bruni20V
csendes tag
válasz
instantwater #37885 üzenetére
Elvileg tegnap ért ide SGpost szerint, egyelőre türelmes vagyok, központi elosztóból megy a helyibe, aztán kihozzák, gondolom ez nem 1 napon belül játszódik le.
-
Bruni20V
csendes tag
válasz
instantwater #37882 üzenetére
Elvileg az enyém is az országban van már, remélem sokáig nem ülnek rajta
-
alexw801
senior tag
válasz
instantwater #37877 üzenetére
A papagáj is azt mondta a macska szájában: nem besz@rrni!
A PC-n a megjelenő CD Drive ZTE_USB_Driver -nél egér jobb gomb, Eject, erre a V987 felajánlja az USB-tár bekapcsolását. Belépni.
Kilépni egyszerűen lehet.Ennyi.
-
hungobungo
senior tag
válasz
instantwater #37877 üzenetére
Nemrég frissitettem egy zte-t én is anyáztam...
Build.props-ban lehet moddolni hogy milyen usb mód legyen a default meg enabled, próbáld azt módosítani! -
hungobungo
senior tag
válasz
instantwater #37872 üzenetére
A buta emberek nem ezért vették eddig sem, az eladók meg majd max nem irják bele hogy van benne tuner
-
lakisoft
veterán
válasz
instantwater #37867 üzenetére
Ledarálják és digitálist öntenek belőle
.
-
andatti
senior tag
válasz
instantwater #37774 üzenetére
Az 1800 tényleg karcsú... gondolom azért adnának 2 db-ot... úgy már 3200,aminek illene 3-4 napot bírnia... Nem? Gondolom neten nem érdemes kompatibilis erősebbet keresni, mert egyrészt nincs, másrészt az erősebb akku tönkre vághatja a hardvert benne... nem? Nekem az is fontos volna, hogy napfénynél is lehessen látni a képernyőt, ne legyen hóka... (ezért is lutri neten vásárolni, többek között...) Találtam még "hibáját", az ebook nem kezeli a pdf-et, amiben a legtöbb újság van...
no, majd másképp... ez a fotó igen rossz lett... -
peter077
aktív tag
válasz
instantwater #37630 üzenetére
A vízállóság emeli az árat, ha jól emlékszem volt $300 körül is.
-
Bruni20V
csendes tag
válasz
instantwater #37624 üzenetére
Köszi. Érdekes ez a gorilla dolog, az ember azt hinné ma már mindegyik ilyen cucc karcálló, a galaxy acemon egy karc sincs és 2 éves, soha nem vigyáztam rá..
-
Bruni20V
csendes tag
válasz
instantwater #37621 üzenetére
Gorilla Glassra van valami rövidítés, vagy ha olyan akkor kiírják telibe? Ezt az OGS-t se tudom mit jelent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Automata kávégépek
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple asztali gépek
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- 115.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest