- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz
megint én #39506 üzenetére
EPO vagyis Extended Prediction Orbit lényege, hogy interneten keresztül letölti a műholdak aktuális pozícióját és ez alapján sokkal gyorsabban megtalálja azokat.
Jiayu G4 kimaradt a felsorolásból, ennyire nem tetszik?
UMI S1 is ott van még, bár akkuja ennek is elég kicsi és abból is csak egyet kapsz hozzá.
Lenovo S750 még vízálló is, bár ennek se nagy az akkuja.
Eddig nem volt szó róla, de Newman K1 se egy rossz darab. Kamerája se rossz, 2500 akku van hozzá, szóval elvileg nem egy rossz darab. -
-
-
válasz
megint én #39510 üzenetére
Már bocs, de kb egymilliószor le lett írva, hogy Paypallal kell fizetni, úgyhogy előbb az enyémet fogja bekapni, mert 2 hét várakozás után most adta csak fel a másik V987 et.Mi lenne, ha FELHÍVNÁD skypeon?
Engem egyik nap hívott, de pont dolgoztam.
Biztos meg akarta mutatni a szép hangját -
chab7
addikt
válasz
megint én #39155 üzenetére
Ez jó
#39161 Crytek: 85-ért?
Annyiért már a P780 is kijön vámostul, és szvsz van olyan, még tán jobb is.
(#39171) okmaci: Na ne bassz ki velem
Pont ezt lesegettem, hogy mi lenne ha nem is tepsifont vennék, hanem telefonra megmaradna a Defy és mellé inkább valami ilyen tablet (féle) cucc. Nem túl gyenge ekkora kijelzőn ez a felbontás? Akkuval vajon meddig bírja? Na meg ekkora autós tartót beszerezni... és drága is nekem. Le is tettem róla gyorsan (ismét) Marad egy klasszikus tepsifon (5 colig).
(#39200) megint én: Előbb nézz már utána az alapfogalmaknak, mert nem tudni mi az az a-gps és ilyen telefonok közt válogatni... akkor még sok minden mást sem tudhatsz és befürödhetsz.
A-gps amúgy netes rásegítés a sima gps-re. Bővebben gugli megmondja(sőt már látom közben megírták)
(#39216) CoolBoy323: Én a Defy-t sem hordom tokban (felesleges is, valóban strapa) és szeretném az utódját is majd tok nélkül. Csak hát ugye az S750 szerényebb hardver és kisebb akku. P780 meg hogy hogy bírja kijelzővel meg anyagkopással... még ez a nagy dilemmám.
(#39313) Maximum1:És így újból reflektorfénybe kerül nálam az S750, mert egy ilyennel már megoldott a nagyobb akku kérdése. (Bár powerbank esetén azt is külön töltögetni kell.)
-
Švejk
őstag
válasz
megint én #39371 üzenetére
Valamit elírtak. Ez egy Zopo ZP 950+, ami 205 gramm.
Az meg már túl nehéz ugye? -
anonym1s
őstag
válasz
megint én #39314 üzenetére
Amit en ajanlottam/rendeltem, az tudja az otg funkciot (szerintem ertelmetlen, mert kell hozza otg kabel, amit en tuti nem fogok magammal hurcolaszni allandoan), 2db 3800mah akksi van hozza, es 5,7" a kijelzoje.
En a kamerajara vagyok kivancsi, mert sokat szoktam fenykepezni/videozni, ezert annak jonak kell lennie. Ha nem eri el az s2 szintjet, akkor el fogom adni. -
Maximum1
őstag
válasz
megint én #39314 üzenetére
G3S aksija.
Állandó 3G-n vagy wifin van és napi 7 órát Bluetoothal szinkronizál.
1 óra viber, 30 perc net, 2 gmailt szinkronizál, stb....
Előtte Defy, Zte V970 volt ugyanilyen felhasználással, 1 napot mentek, a Defy annyit sem.
Cserébe viszont tégla és hosszú, nem áll a kezemre. -
Maximum1
őstag
válasz
megint én #39311 üzenetére
Valószínűleg gizdább lennél ha wifin adnál neki netet és "felhőn" átdobnád az adatot + zsebből elővennél egy powerbankot.
De lehet én vagyok a maradi. -
Maximum1
őstag
válasz
megint én #39300 üzenetére
OTG, nem tudom minek vannak rágerjedve itt a topikban.
Még Tab-on még csak-csak, de telefonon?!
Mindenki linkelgeti a 32-64GB kártyákat, hogy ezt vette bele.
Ekkora tárhelyhez minek?
Ritka lesz az az eset hogy valaki odajön a 7es buszon: Haver nézd már meg ezt a pendrájvot. -
anonym1s
őstag
válasz
megint én #39233 üzenetére
Valoban.
Most latom hogy van belole masik verzio is, amiben tenyleg 3000mah az akksi, de abban meg nem T-s a processzor.tolvaj!
Igen, kozben mar megtalaltam en is, csak a kerso az 1850mah akksival szereltet hozza elorebb, en meg nem is lapoztam lejjebb, mert nem tudtam hogy tobb valtozat is van belole.
-
Ájvé
veterán
válasz
megint én #39190 üzenetére
a-GPS jelentése Assisted GPS gyakorlatilag szinte minden Android telefonban ilyen GPS van. Assisted GPS lényege hogy a műholdak gyorsabb megtalálásához adatforgalmat bonyolít.
5"-on azért HD felbontás nem árt, nekem 4,5"-on qHD még elmegy (240 dpi), de 5"-on már csak 210 dpi lenne ha jól tudom. Mondjuk úgy ajánlott a HD ezen a kijelző méreten már.Lenovok:
P780 kicsit sokba kerül de tény hogy jó.
S750 jó hogy strapás telefon, de akkuja nem túl nagy.
A830 messze gyengébb mint a többi felsorolt versenyző, inkább W100 már szerintem, ami olcsóbb és hasonló tudású.
Thl
W7S szintén akkuja nem valami nagy, de olcsó legalább.
Cubotba nem biztos hogy bele mernék vágni, inkább ismertebb készüléket néznék, aminek nagyobb a támogatása. 5,3" qHD-vel már lehet 200 dpi sincs meg.
Jiayu G4 is jó választás, még olcsóbb mint a P780. -
anonym1s
őstag
válasz
megint én #39190 üzenetére
Hali.
Elolvastam a tmallbox-os esetedet, szerintem szintiszta atbaszas.
Anyukadnak hallgatnod kellett volna rad a paypallal kapcsolatban es most nem lennetek minusz 50ezerben.Viszont ha a nagy ping-pong utok tetszenek, akkor pont neked valo amit en is rendeltem tegnap ejszaka.
Ez az.
Ebben turbo processzor (6589T) van es 16gb tarhely, mig az altalad linkeltek mindegyikeben sima 6589 es 4gb, es meg olcsobb is valamennyivel.
En onnan rendeltem, a chinapadmall.com-rol. Allitolag oke az uzlet, de sajat velemenyt csak azutan tudok irni, ha megerkezett az enyem. -
chab7
addikt
válasz
megint én #39130 üzenetére
OTG kábelen keresztül a P770 és P780 tudja
Sőt, minap linkeltem egy P780 battery tesztet, keresd csak vissza. Abban le is írja hogy 100%-ról 2 órán kresztül töltöttek egy 2000-es akksis telefont és hogy meddig ment le a P780 akkuja.
Valami 80%-ig ha jól emlékszem. A másik teló meg ezidő alatt valami 40%-ig töltött fel.
Az adatokra szerintem nem jól emlékszem, keresd vissza a linket a pontosításért. -
citkar
addikt
válasz
megint én #38179 üzenetére
Ha telefonhoz második akkut szeretnél gondolkodj el külső akkun inkább, minden telóhoz jó ( legalábbis micro usb-hez) s nem 2000 körüli, hanem 10 ezres vagy nagyobb is kapható, ugyan nagyobb helyet foglal a külső akku, mint egy saját/belső, de szerelés nélkül sok "kakaót" vihetsz magaddal
-
berigazek
őstag
válasz
megint én #37655 üzenetére
Sztem tök mindegy melyiket választod...egyformák csak kialakitásuk más...
Apropó mindenki!
Észrevettétek,hogy egyre több kínai teló,tablet vagy bármi tartalmaz Magyar nyelvet? :-) Ez is azért,mert világ vezetőek lettünk teló rendelésben :-)
Németországban is az összes telefon és tablet tartalmazza gyárilag a Magyar nyelvet :-) -
Flexy90
senior tag
válasz
megint én #36616 üzenetére
Már posztoltam azóta a jó linket, de itt van még 1x.
-
Flexy90
senior tag
válasz
megint én #36537 üzenetére
Amint látod sokan ajánlják a G3S-t,de ha tényleg nem tetszik külsőre, akkor ne ezt vedd. Nézd meg itt róla a képeket hátha, megváltozik a véleményed! Amit még nem említettek, hogy a kijelző alatt és felett fém borítással rendelkezik.
Ami mellette szól az a nagy akku(2750mAh), a GorillaGlass2.Ami miatt meg én vacillálok a G4 és a G3S között az az OTG, ami nem éri meg a felárat..
-
citkar
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- Parfüm topik
- One mobilszolgáltatások
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest