Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Elgépelte a Nubia, hogy Air
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
laslie92
senior tag
válasz
Maximum1
üzenetére
Én 21 éves létemre azért vettem OTG-s telefont mert nagyon megszerettem az Modern Combat 3-4 Játékot és nagyon rossz az érintős kijelzős módszer! Ezért ezentúl Mivel amúgy is csak itthon játszom! Joy vagy billentyűzet és egér!
Meg ha netán megesik,hogy elromlik a számítógép és pl 4-5 napig telefont kéne használni internetezésre a wifi display segítségével és bill, egérrel azért élvezhetőbb a dolog!
Ez is egy dolog persze mindenki más másra használja a telefonját és midenki máshogyan látja ezt az egészet!
-
megint én
őstag
válasz
Maximum1
üzenetére
Teljesen igazad van!
De pl a penyára kidobálom ami kell, és kölcsönadom a penyát az illetőnek, meg hasonlók. A többi meg csak maga a kíváncsiság. Maga a tény, hogy van mivel elbabrálnom...
De ami a legjobb lenne, ha lemennénk haverokkal a balcsira sátrazni, és ott sírnának, hogy lemerült az a k* Iphone, én meg töltök a telójukra.
Az olyan jó lenne...
Lol...
Találtam egy nagyon jó háttérképet.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Drón topik
- AliExpress tapasztalatok
- Vicces képek
- Nyaralás topik
- Linux Mint
- Assetto Corsa Rally
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- További aktív témák...
- Gitárerősítő Boss Katana 50
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest