- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
banderasz77 #19959 üzenetére
Alapvetően háromról (OEM gyártó esetén ötről) lehet valamennyire nyilatkozni: Az Umi X1s-ről és a Zopo-tól a 910 valamint 950+ ról, (valamint ezek OEM áltozatairól, a H7500+-ról és az A9600-ról), mert ezek a készülékek olyanok, mint az elődeik, csak a proci ki lett cserélve kétmagosról négymagosra. De még így sem kapsz biztos infókat, csak meg lehet jósolni, hogy ugyanolyan jók, mint fiatalabb testvéreik - kicsi a kockázat.
Ha nagyon sürgős, akkor rendelj be valamit, ha nem olyan életbevágó, akkor várj egy hónapot. Ennyi.
De ha rendelsz ,akkor várjuk az infókat...
-
Sanyesz.
őstag
válasz
banderasz77 #19959 üzenetére
De mégis, mit szeretnél kicsikarni? Senki nem látott még közelről ilyen készülékeket, csak sajtófotókon. Senkinek nem volt a kezében, nem használta, nincs tapasztalata róla.
Ezek hiányában pedig arról beszélni, melyik a "best buy", szerintem értelmetlen.
Az sem biztos, hogy tényleg hozzáférhetők.A kínai webshopok raktérkészletének valóságtartalma, mint tudjuk, konvergál a nullához.
De, hogy mégis megnevezzek egyet: JiaYu G4 (2/32GB)
-
Pumika1975
senior tag
válasz
banderasz77 #19943 üzenetére
Én is tűkön ülve várom már a 4 magosok(Jiayu g4,s1 , Zopo zp810, 950+,960) megjelenését, meg az első teszteket!
Aztért gondolom telik el idő mire mindenhol kapható lesz.... szerintem 1 hónap legalább a megjelenéstől. -
Sanyesz.
őstag
válasz
banderasz77 #19940 üzenetére
Erre nem nagyon kaphatsz érdemi választ, mert talán a THL W8, ami már kapható, a másik ismert márka a Jiayu esetleg a jövő héten kezdi forgalmazni a G4-et (addig "pre-sale"), ugyanúgy, mint a Zopo a 810-et.
Így aztán tapasztalat sincs még. -
RufuszX
senior tag
válasz
banderasz77 #19286 üzenetére
Hali!
Kb. 1,5 hónap UMI X1 használat után:
- Akku nálam 1 napot bír. 3g, otthon wifi, állandó sync, kevés telefonálás, kis játék és kevés böngészés (elején amikor erősen nyomogattam kevesebb volt)
- Hátlap recseg, de kapott egy szilikon tokot, amivel még így is vékony és tuti a fogása (egyébként nagyon csúszós a műanyag)
- GPS: jan 18-i rommal használtam, ahol megcsináltam az okoskodást vele, azzal pikk-pakk talált műholdat (nekem max 20 másodperc volt) feb. 3-i rommal viszont egyáltalán nem megy a gps (gondolom ezt majd javítják) Szerintem nem kell hozzá az Antelife féle KFT antenna, nekem anélkül is jól tette a dolgát.
- wifi elég jól teszi a dolgát, stabil és erős jelet fog
-Ami feltűnt hogy néha valami beragad és akkor 100-n pörög a proci. Ilyenkor csinálhatok bármilyen app kilövést, marad a szitu restartig és ezt eddig minden rommal produkálta (ha erre tud valaki valamit mondani, az az orromra kötheti)
Egyébként totálisan meg vagyok vele elégedve, amennyit nekem kell használni a telefont, azzal elmegy 1 napot. Kijelzője nekem nagyon tetszik és a képek is amiket készít elfogadhatóak.
Ajánlanám ezt az oldalt hozzá. Nagyon jól össze van szedve és a beállítások is szájbarágósan le vannak írva.
-
upbuvar
tag
válasz
banderasz77 #17523 üzenetére
-
Bagira01
veterán
válasz
banderasz77 #15226 üzenetére
Nagy valószínűséggel a Jiayu G3-at vagy az UMI X1-et fogják ajánlani. Mindkettő 4,5"-os 1280x720-as kijelzővel. Bolttól függően 184-200$ körül kaphatóak.
-
buca84
őstag
válasz
banderasz77 #15226 üzenetére
-
válasz
banderasz77 #13891 üzenetére
Perze, hogy telefonos topik, de olyan telefonoké, ahol jellenzően van a telefonban gps modul
Mindenképpen az 1000mAh mellett teszem le a voksom. Nekem volt szerencsém 500-ashoz, aztán - mivel a gpt bekapcsolva hagytam - szívósszemű márta lett a vége, az utazás felénél elfogyott a póver a telefonból... -
válasz
banderasz77 #13887 üzenetére
Én az 1Ah-t venném. (Kocsiban jellemzően a gps szokott mindenkinek bekapcsolva lenni, és a képernyő az igen szereti az energiát fogyasztani)
-
Sanyesz.
őstag
válasz
banderasz77 #12715 üzenetére
Nekem most 5637. Előtte is ennyi volt, pedig ez az új verzió.
-
LámaZ
addikt
válasz
banderasz77 #12274 üzenetére
Ez a másik mizéria, hogy egyszerre csak egy SIM lehet aktív. Remélem, hogy az Android következő verziójában javítanak rajta. Egy okostelefonnak képesnek kell lennie konferenciahívások bonyolítására is, pláne, ha 3 SIM-kártyát tud fogadni és többmagos a procija.
-
fPApi
őstag
válasz
banderasz77 #12044 üzenetére
Küldtem privit, ha tudod nézd meg légyszi', köszi!
-
berigazek
őstag
válasz
banderasz77 #12037 üzenetére
:-)
Sir Csimbók!
Igazad van,internet nélkül is rögtön kell holdat lásson és kommunikáljon a GPS!
Ha szarakodik,akkor valami gond van vele!Bubcsi56!
Jessica-val kedves légy,küldj virtuális virágot,azt szereti :-) -
beers
addikt
válasz
banderasz77 #12044 üzenetére
Kinek mi a bestbuy
!
-
hevizms
addikt
válasz
banderasz77 #12037 üzenetére
Igen persze,de ha már nyomozósdit játszunk,mégis mennyi az esélye annak hogy vasárnap reggel nem otthon tartózkodik az ember?
Szóval nem akkora baj ez,kicsit túlspiláztam én is.
Folytassuk a telókkal.Menetközben gps-eztem a G3-al.
Tökéletesen működik,semmi pontatlanság.
Hárombetűst használok. -
banderasz77
addikt
válasz
banderasz77 #11973 üzenetére
19 $-ért van mindenhol, új. Az durván 4000 HUF. Nem is merek mondani rá semmit.
-
kiskatz
tag
válasz
banderasz77 #11958 üzenetére
Szia!
6.000 Ft-ért odaadom.
-
kiskatz
tag
válasz
banderasz77 #11947 üzenetére
Szia!
Nekem van egy 11200mha-es powerbank-om. 3x simán feltölti a telefont.
Tablethez vettem de sajnos figyelmetlen voltam mert Nekem 12V-os kell.
Így akár meg is válnék tőle. Vadi új egyébként. -
mikrofon
veterán
válasz
banderasz77 #11663 üzenetére
Nem lehet, hogy a Magique Dee által kérdezett beállítás az pont az automatikus átirányítás? Valahol olvastam, hogy a Samsung úgy turbózta a dual standby készülékeit, hogy szoftveresen beépítette az automatikus átirányítást. Azaz, ha valamelyik kártyán hívás folyik, akkor a másikat erre az időre automatikusan átirányítja az egyikre.... Mintha dual active lenne, csak hát az átirányítás alatti beszélgetés az pénzbe kerül...
-
orkester
őstag
válasz
banderasz77 #11552 üzenetére
Viszont rájöttem a gondra...a kínai írásjegyekkel volt a probléma, ugyanis kitömörítéskor a mappa nevében ugye azok voltak. Most átmásoltam mindent egy másik mappába és ott már hibátlan a program és a Scatter file is.
-
pmikloska
aktív tag
válasz
banderasz77 #11552 üzenetére
Ott van az első hsz.ben! Használjátok már!!!
-
banderasz77
addikt
válasz
banderasz77 #11503 üzenetére
De ez sem jó....
-
banderasz77
addikt
válasz
banderasz77 #11501 üzenetére
Oh, bakker, rájöttem...
-
válasz
banderasz77 #11488 üzenetére
Próbáltad az android-sdk drivereket telepíteni? (hátha...)
-
válasz
banderasz77 #11485 üzenetére
BatteryCalibration.
(De van belőle elés sok...)(Esetleg csinálhatsz oylat is, ha van CWM-ed, akkor az advanced-nél wipe battery stat.)
-
ZaXXoN
tag
válasz
banderasz77 #11367 üzenetére
Tudja.
-
chinaminman
tag
válasz
banderasz77 #11176 üzenetére
-
Male
nagyúr
válasz
banderasz77 #11167 üzenetére
hungobungo linkje: katt, a listában ottvan a magyarított droidtools.
-
Male
nagyúr
válasz
banderasz77 #11163 üzenetére
Az MTKDroidToolsos megoldás nem megy? Mert az is MTK chipset.
-
Male
nagyúr
válasz
banderasz77 #11154 üzenetére
AnTutu CPU Masterrel csináltam, mert abból van ingyenes. Mindig írja a pillanatnyi órajelet, és a "scaling"-nál állítható, hogy mit csináljon ("performance" = fixen a maxon megy, "on demand" = állítgatja szépen).
Ahol csak simán tól-iget ír ki egy program, az kb semmit nem jelent, nálam is 166-1000 volt a kiírás, mégis fixen 1000-en ment.
-
válasz
banderasz77 #11155 üzenetére
Ha pedig felteszed a nofrillscpu-t, akkor magad is tudod állítgatni.
-
LámaZ
addikt
válasz
banderasz77 #11029 üzenetére
Na, és melyik, ha nem titok?
-
peter76bp
aktív tag
válasz
banderasz77 #11048 üzenetére
Bohóckodok a ROM-okkal, a magyarított ROM-ban APKs Manager az angolban APK Install Assistant a neve. Mikor elindítod elkezd keresni APK fájlokat és kilistázza amit talál. Szóval mégiscsak az első válaszom volt az igaz.
-
peter76bp
aktív tag
válasz
banderasz77 #11048 üzenetére
Sorry most hogy megnéztem a ROM-ban lévő progi APKs Manager névre hallgat, de a neve alapján ugyanezt kellene tennie ...
-
peter76bp
aktív tag
válasz
banderasz77 #11043 üzenetére
Megkeresi az összes elérhető apkt az összes útvonalon és kilistázza névvel mérettel útvonallal stb. Innen tudod telepítgetni őket.
-
LámaZ
addikt
válasz
banderasz77 #11021 üzenetére
„Melyik navi progit érdemes alá rakni?”
Ez attól függ, hogy on- vagy off-line progit akarsz.
-
Bagira01
veterán
válasz
banderasz77 #10846 üzenetére
Most próbálgattam a gyári töltőt. Akkorát durrant, hogy csak győztem pislogni
-
LámaZ
addikt
válasz
banderasz77 #10846 üzenetére
„olyanra, mint az enyém„
Na, és milyen a tiéd? Mert az aláírásodban nincs benne.
-
Bagira01
veterán
válasz
banderasz77 #10843 üzenetére
-
_Karesz_
tag
válasz
banderasz77 #10810 üzenetére
Amik ennyiért voltak, nem igazán tetszettek, most megnéztem, kicsit lejjebb mentek az árak, tényleg van olyan is 150 körül.
-
fPApi
őstag
válasz
banderasz77 #10607 üzenetére
Így talán könnyebb lesz kérdezni is, ha valaki kinézett egy telefont.
-
b0bcat
addikt
válasz
banderasz77 #10368 üzenetére
"...ma már meg is lesz oldva a dolog."
Mármint vissza kell küldened a készüléket, és küldik a jót? "Rendesek", hogy adnak 20 USD refund-ot, mert kb. annyiba lesz a postázás vissza...
Amúgy megvettem az aTab5-öt. A nem igazán szépen szóló (nagyobb hangerőn recsegő) hangszórót leszámítva szuper.
(Úgy vagyok vele, hogy most első körben nem telefonnak kell, a külső hangszórót pedig a teblet-emen sem használom, tehát ez most nem igazán számít, ha meg később mégis nagyon zavarna, akkor elméletileg a gari idő végéig vissza tudom vinni gariba javíttatni/cseréltetni. Fülhallgatóval teljesen jó a hangja.)
Minőségre még kicsit jobb is összességében, mint amire számítottam. Nyilván nem egy Galaxy Note, meg vannak apróbb bosszantó dolgok (pl. a túl erősen világító kapacitív gombok vagy az alapból félig kínai billentyűzet, amit sikerült átállítani magyarra), de jó lesz 5 collos tablet gyanánt/helyett.
Fel is dobtam rá a fiam kedvéért gyorsan a legújabb mérges madarakat, és hibátlanul fut rajta. Ennél erősebb játékot úgysem fog látni...
Az mondjuk "vicces", hogy a dobozán 4 giga RAM-ot ír, míg valójában csak 2 giga van benne, de van hozzá microSD kártyám, úgyhogy ez sem érdekel.
Ami számomra a legfontosabb: kényelmesen és pontosan tudok jegyzetelni rajta. (A képernyő érzékenysége tökéletes.)
Köszönöm mindenkinek, aki válaszolt korábban a kérdéseimre! Leginkább a magyar gari - és persze az 5 collos képernyő - miatt csábultam el erre a készülékre, meg aztán a megint gyengülő forint és a különböző boltokról hallott rossz hírek is elvették a kedvemet a külföldi rendeléstől. De persze még később előfordulhat ilyesmi, mármint külföldi telefon vásárlás (ha most végképp megfertőződöm a kínai dual SIM őrülettel...
).
-
sasa311
veterán
válasz
banderasz77 #10266 üzenetére
A telefon vásárlás üzlet. És üzleti szempontból jól jártál
Szerintem írj neki egy UDVARIAS levelet, jelezd mi a gond, de jelezd azt is, hogyha meg tudtok valami kis kedvezményben egyezni akkor lenyeled a békát és jó lesz ez a teló is neked. Mondjuk adjanak valami fasza kis karácsonyi 20-30$-os kupont magukhoz aztán majd ellövöd
-
hevizms
addikt
válasz
banderasz77 #10256 üzenetére
Hát faramuci egy helyzet az biztos.
Még azt sem lehet feltételezni hogy átakartak verni,hisz ha az árát nézzük a telóknak te a drágábbikat kaptad olcsóbban.
Még talán tényleg az a legegyszerűbb ha vagy megpróbálod eladni,vagy elajándékozod a családban/rokonságban,te pedig megrendeled amit eleve akartál.
Most ha belegondolsz hogy még abban az esetben is ha a kinaiak a legnormálisabban állnak hozzá,több hét vagy inkább hónap mire a 2 telót kicserélitek.
Annyira azért ők sem gavallérok hogy csakúgy küldjenek egy másikat,ezt meg nálad hagyják.
Bár még ez sem kizárt. -
sasa311
veterán
válasz
Ilyenkor az van, hogyha nem tudtok megegyezni az eladóval (ő majd tesz egy ajánlatot - ilyen esetben valószínűleg nem fog pénzt visszatéríteni, mert még jól is jártál) akkor PP kötelez téged arra, hogy VISSZAKÜLD egy trackelhető szolgáltatással a telefont, nekik pedig add meg a trackinget. Visszatérítést pedig csakis akkor kapsz, mikor a csomag meg is érkezett a kicsi kínaihoz és az visszajelezte, hogy minden OK (illetve ha 9 napig nem jelez vissza semmit a csomag megérkeztétől).
Arra nincs sansz, hogy pénz is vissza meg teló is marad
A visszaküldés a te kontódra megy (cserébe az idefele kifizetett postadíjat is visszatéríti a PP)
-
F.Kornél
csendes tag
válasz
Alternatív megoldás: Megrendeled mégegyszer az "igazi" V12-t, az újdonsült kütyüt pedig eladod a vaterán vagy az apróhirdetés rovatban. Szerintem beszerzési áron simán elmegy, de még kereshetsz is rajta egy picit. (Így akár a végén te jöhetsz ki legjobban a V12 vásárlásból.)
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
A snad az egy paypal terminológia: significantly not as described.
Ha paypal accountodba belépve feléjük jelzed a panaszod még jelezheted hogy snad, mondjuk a hdmi hiányára panaszkodva vagy mittudomén...
"Vagy refund és még a teló is marad?"
Nem ismerem a szabályos procedurát ilyenkor, de hát izé ha valahogy refundolva megmaradna ez a teló is nálad, az natttyon igazságtalan lenne.. a kis kamuzó sárgákkal
-
_Karesz_
tag
válasz
árban mennyi a különbség?
-
F.Kornél
csendes tag
válasz
banderasz77 #10252 üzenetére
Már sokan rendeltünk a ttmalls-ról és eddig nagyon megbízhatónak bizonyult. Nem hiszem, hogy direkt át akartak verni. Nagyon sajnálom, hogy éppen veled fordult elő egy ilyen baki.
Online chaten tudsz velük kapcsolatba lépni a honlapjukon a délelőtti órákban, én mindenképpen először ezzel próbálkoznék.
Ha PayPal claim-re kerül a sor, akkor pedig volt egy részletes leírás a fórumban pár ezer hozzászólással korábban, amit itt olvashatsz: (#7521) r00r1 -
ÁrPi2
senior tag
válasz
banderasz77 #10249 üzenetére
Véletlenül eccer megrendeled a koh-i-noor -t, milyen olcsó, de aztán grafitceruzát küldenek. Szén szén
Szerencsére van s.n.a.d. a paypalnál.HDMI van a THL-es v12-őn?
Témába vág a kérdésem hogy
Tudtok-e valamit valamiféle dokkoló adapterről (illetve óccó de működő S3 kiegészítője - alternativáról) ami kirakja a display képét nagyobb monitorra és a dokkban megtápolva usb-s egér és billentyűzet is lehetne?? -
Bagira01
veterán
válasz
Már nekem is otthon a csomag kiváncsi vagyok mi van benne
-
devast
addikt
válasz
banderasz77 #10252 üzenetére
Az nem jó. Azt hiszem a ttmalls megbízhatóságának annyi. G3-akat is úgy adták el, hogy nem volt nekik. Mást küldenek mint amit megveszel... stb.
ps: És mit kellett volna kapnod ? -
válasz
Előbb inkább az eladóval beszélj, mintsem hogy azonnal a claim-et indítsd
-
xhege
veterán
válasz
banderasz77 #10243 üzenetére
Tegnap tettem fel képeket:
-
xhege
veterán
válasz
banderasz77 #10235 üzenetére
Nekem is nagyon bejön a teló, és eddig nagyon hibája sem volt, egyszer elszállt a g-szenzor de a gyári visszaállítás megoldotta. A hátulján nekem csak a HTC felirat tűnt fel eddig mint különbség
-
xhege
veterán
válasz
banderasz77 #10232 üzenetére
Az első kihívás nekem is az orosz nyelv átállítása volt
-
F.Kornél
csendes tag
válasz
banderasz77 #10074 üzenetére
Ma reggelre az én V12-m is "vámkezelve" státuszba került, de 2012.11.06 dátummal. Majdnem két napot késik a szinkronizáció a posta nyomkövető rendszerében...
Szerintem ma simán kihozhatja a postás a csomagjainkat, de holnap már majdnem tuti. -
Mathiax Rex
csendes tag
válasz
banderasz77 #10001 üzenetére
Most kaptam az értesítést a státuszváltozásról: "vámkezelve"-re. Lehet, hogy a tiétek is?
-
Mathiax Rex
csendes tag
válasz
banderasz77 #10001 üzenetére
Sziasztok! Kis szerencsével még megérkezhet, és a szombat is munkanap. Egyébként 10.30 óta az enyém is vám elé állítva...
-
hevizms
addikt
válasz
banderasz77 #9808 üzenetére
Ez nagyon nem jó hír.Mi a lószart ülnek rajt?Eddig még aznap,de legkésőbb másnap levámolták a csomagokat.
Valami változott a vámügyintézésben vagy mi van? -
thumb
aktív tag
válasz
banderasz77 #9591 üzenetére
Very nice. Nagy köszönet érte.
-
hevizms
addikt
válasz
banderasz77 #9352 üzenetére
Hát láthatod te is ha megnézed.Ha neked az jó,akkor jó.
Egy biztos.Trükközni a postaköltségekkel meg százalékokkal nem szoktak.Ami ott van,a végén is annyi lesz. -
F.Kornél
csendes tag
válasz
banderasz77 #9301 üzenetére
Bocs, valóban...
-
Bagira01
veterán
válasz
banderasz77 #9259 üzenetére
Nem, minden csomagnál ez szokott lenni. Tabomnál azt hittem én is, hogy ez már azt jelenti, de nem. Jó esetben szerdán már ki is hozhatják, ha addig nem, akkor sztem már csak jövő hét eleje felé.
-
xhege
veterán
válasz
banderasz77 #9226 üzenetére
Csak az nem mindegy, hogy 64 eFt vagy 36 eFt..., egyébként valóban jónak tűnik
-
devast
addikt
válasz
banderasz77 #9215 üzenetére
Nem, tmallbox.
-
Bagira01
veterán
válasz
banderasz77 #9098 üzenetére
Neki, ha jól emlékszem 15-e körül adták fel. Szóval sanszos, hogy a 21-i küldemények a jövő héten még nem jönnek meg
-
xhege
veterán
válasz
banderasz77 #9092 üzenetére
Státuszom változott!!!!!
RF106125355SG 15-10-2012 27-10-2012 Arrived at overseas (Country code: HU)
Vajh mikorra hozza ki a posta?
-
siryeti
tag
válasz
banderasz77 #9092 üzenetére
Köszönöm.
Ante-ról, kicsit kalandosan, először G3 előrendelésnek indult ez is azután meg hogy ne csússzak ki a paypal védelemből, meg türelem is fogytán, változtattam erre, a nagy ünnepek előtt egyeztetve emailben velük, ráfizettem gyorsan, erre közölték hogy nincs fekete, csak ünnepek után.
Ideg , várakozás, hitegetés, paypal vita....
Tehát így, alkudozások után végülis 250 dodó lett kb. -
ZaXXoN
tag
válasz
banderasz77 #8991 üzenetére
Az exchange kezelése ugye egy gány microsoft protokoll, ami csak pénzért elérhető. Ezért, ha rendesen működő app kell, az nem lesz ingyenes (max okosított
), amit dicsérni szoktak, a Touchdown.
-
szpali
addikt
válasz
banderasz77 #8988 üzenetére
az a durva, hogy még a szutyok citromail-nek is van natív kliens alkalmazása
-
szpali
addikt
válasz
banderasz77 #8988 üzenetére
a gyári email kliens, amin a stock androidon van pedig tudja az exchange levelezést (én is azt használom)
-
Pjoe69
tag
válasz
banderasz77 #8921 üzenetére
Köszi.
Sajnos az aprón nem találtam, ezért próbáltam meg itt érdeklődni.Bocs, ha ezzel zavartam valakit
Én is szó nélkül olvastam végig másnak a nyűgét, baját... -
vicopapa
csendes tag
válasz
banderasz77 #8766 üzenetére
szerintem együtt fognak utazni a telefonjaink
na kit szed ki a vám
?
-
Bagira01
veterán
válasz
banderasz77 #8764 üzenetére
Ha SG a vége akkor elvileg az. Korábban írták itt, hogy a ttmalls singpost-al küldi most a csomagokat mert a hkpost-al zűrök vannak.
-
peter76bp
aktív tag
válasz
banderasz77 #8762 üzenetére
Ha Singapore Postos trackinged van akkor itt tudod követni
-
Bagira01
veterán
válasz
banderasz77 #8728 üzenetére
-
GIJoe
addikt
válasz
banderasz77 #8740 üzenetére
100$ + posta ami a legolcsóbb 10-12$ tehát legalább 112$
Akkor inkább már egy CHANGHONG Z-Me-re próbáltam volna rá, de kinek mi. -
Sir Csimbók
tag
válasz
banderasz77 #8339 üzenetére
A ttmalls-nál is hozzájön a 4% még, csak ott nem kell külön kérned a PayPal-os fizetést.
-
turkburk
tag
válasz
banderasz77 #8338 üzenetére
Tessék: THL W3+
Itt hozza fehérben és feketében is.
Nézd meg azért a ttmals oldalán is, ott még olcsóbb, de nem vittem végig, hogy mennyi lenne a vége. Meg az Amoknál még kedvezményem is volt korábbi rendelésből (kemény 80 cent)PayPal ahogy a kolléga mondja, chat-en kell kérni. Nekem már magától feldobta. Lehet, hogy azért mert nyáron is rendeltem és akkor megkértem.
-
steve1977
tag
válasz
banderasz77 #8339 üzenetére
Szia, live chaten lehet kérni, +4% felárral jár
-
banderasz77
addikt
válasz
banderasz77 #8338 üzenetére
Látom már ezt az amok akármit, de hogyan lehetne itt fizetni pay pal rendszerben?
-
xhege
veterán
válasz
banderasz77 #8289 üzenetére
Az attól függ
. Hordozhatóság szempontjából jó, de be kell menni egy üzletbe kézbe fogni és megnézni, hogy milyen élmény.
-
xhege
veterán
válasz
banderasz77 #8282 üzenetére
Állítólag kis hazánkban kapható Concord Tab One nem rossz olcsó tablet. Kínából az Ainol tableteket hallottam ár/érték arányban dicsérni.
thumb: az általad linkelt oldalról nincsenek infóim
Bagira01: a ttmalls valóban lassú és nem válaszolnak az e-mailre, de a csomagomat elég gyorsan intézték és adták postára. Igaz még nem érkezett meg és nem tudom mit tettek bele
A tmallboxot én kérdeztem V1277 ügyben és nem volt raktáron, azt sem tudták megmondani mikor kapnak.
-
Novicsok
tag
válasz
banderasz77 #8282 üzenetére
Tablet ügyben (is) adhat tanácsot:
agrillok@gmail.hu, 06 70 2389310
Nem ismerem, de hirdeti magát. -
berigazek
őstag
válasz
banderasz77 #8228 üzenetére
Levelezzél először vele,kikötéseidet tedd fel kérdésként neki és Linda kedvesen jelentkezni fog,nem ,,robot",fog válaszolni neked az biztos :-)
És amiután mindent megbeszéltetek akkor kérjél PayPal invoice-t tőle a pontos összegről a szállítással együtt és neked csak annyi dolgot lesz,hogy a PAY NOW gombra klikkelsz és várok a csomagodat!
Ad Tracking számot,ha Free Shipping-el kéred akkor is,nem kötődött a DHL-hez,én kértem a DHL-el!
Egy kalappal!
(egyébként írta,hogy,ha elégedett leszek ajánlhatom másoknak is :-) ) -
berigazek
őstag
válasz
banderasz77 #8225 üzenetére
,,lee-sir2080"
Én tőle vettem,mindent megadott amit kértem,még olcsóbban is,most kiváncsi vagyok,hogy mit küld majd... -
berigazek
őstag
válasz
banderasz77 #8220 üzenetére
Én az e-bayen vettem 140,-angol fontért plusz 30,-USD DHL....
Csak jönne meg....ezt megtartanám magamnak,a többiekkel is elégedett voltam,de mindig elkunyerálták a barátaim tőlem,egyet meg eladtam akarattal,hogy haza menjek,mert a kislányomat mütötték,tegnap meg a barátnőmet Pesten....néha kész vagyok teljesenthumb!
Majd alakul valahogy....addig is egymást okositjuk teló ügyben!
-
berigazek
őstag
válasz
banderasz77 #8065 üzenetére
E-bayen,még most is,azaz 18 órája HK-ban van a DHL-nél... :-( Most mit ülnek rajta,tényleg ahogy telik-múlik az idő,egyre nehezebben jönnek a cuccok távol a kicsi emberektől:-(
(Lehet,hogy a NAV-nak benne van a keze???) -
Bagira01
veterán
válasz
banderasz77 #8055 üzenetére
Nekem sincs ajándék, az jár hozzá
(#8054) cappa72: Nem mondtam, hogy használom is csak jól néz ki. Soha az életben nem használtam fülhallgatót
-
Bagira01
veterán
válasz
banderasz77 #8047 üzenetére
Én már meg is rendeltem. A One X szimpatikusabb volt kinézetre, de ennek meg jól néz ki az agybadugós fülese és van hozzá kb 3$ értékű védőtok
-
Bagira01
veterán
válasz
banderasz77 #8043 üzenetére
Nekem is irdatlan lassú alig vánszorog. Megrendelem onnan a v12-t aztán max eladom, ha nem jön be
-
Bagira01
veterán
válasz
banderasz77 #8038 üzenetére
Ők meg 6$ Paypal kezelési költséget számolnak fel.
-
válasz
banderasz77 #8028 üzenetére
Ezek aztán tudnak vakítani:
Rom:32Gbit+RAM:4Gbit
Mégiscsak jobban hangzik így leírva
A következőnél már azt írják majd, hogy 32768Mbit ROM -
tuxihome
csendes tag
válasz
banderasz77 #7978 üzenetére
Viszont tutira nincs vám...
-
osztraksajt
őstag
válasz
banderasz77 #7980 üzenetére
Igen ez ilyen, főleg az olaszoknál bevett, minden "next"-tel jön valami plusz költség.
-
válasz
banderasz77 #7980 üzenetére
Na igen, ez nem csak náluk van így, sajnos bevett módszer sokuknál. Persze nem ők az egyetlenek (elég csak a repjegyekre gondolni)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest