- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Android szakmai topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuszito
senior tag
Segítség!
Bedugom az USB kábelt, és semmit nem reagál a telefon. Elindul a töltés, de semmi. Gép ismeretlen eszköznek látja. Valakinek ötlete? Zopo ZP910/Caesar A9600 típusról van szó. Zopo usb drivert meg nem bírja feltelepíteni a win7... -
sasa311
veterán
válasz
vegyszer #28043 üzenetére
Mi meg megkínáltuk pusztán udvariasságból az arab taxist whiskey-vel (mondjuk azt nem tudom volt-e ramadan
) vezetés közben. Nem gondoltuk, hogy elfogadja. Azt meg pláne nem, hogy a drága 12 éves Chivas-ból egy 2 DECIS ALUMÍNIUM TEJESBÖGRÉBE fog tölteni magának (tele)
Azt mondta ez nem gond, mert a kocsi tető miatt nem látja az istne.,
-
peter76bp
aktív tag
ThL W3+ tulajok: Próbálja már ki valaki a gyári fülest, hogyha bedugja egy normál 3,5-es kimenetbe TV, hangszóró, PC hangkimenet akármi, akkor szól-e rendesen alapból, vagy csak benyomott felvevő gombbal.
Vagy mondja meg aki tudja, hogy ez most milyen szabvány, mert szereznem kellene valakinek, aki elhagyta, de halvány lila gőzöm sincs, hogy milyet nézzek. Azt tudom, hogy ami jó volt a W5-höz az nem jó a W8-hoz, de ez nem sokat segít, max annyit, hogy nem azonos szabványt használ a gyártó
Esetleg aki nem használja a gyárit és eladná az dobjon egy PÜ-t nekem.
-
vegyszer
addikt
válasz
Atomcsirke #28041 üzenetére
Láttam én már muszilm embert ramadan alatt fényxes nappal részegen, és váltig álligatta, milyen hithű is ő...
-
Atomcsirke
aktív tag
Remek, akkor tegyük hozzá a BSI szenzort is, és részemről szinte már meg vagyok nyugodva! Az optika makroképességeiről esetleg még tudnál csöpögtetni némi infót? Jórészt egy boros címke és egy 5 forintos mérete közé eső tárgyakat fotózok mobillal, panorámaképeket a Grand Canyon-ról elvétve.
-
lmanya
csendes tag
üdvözlök mindenkit!
segítségeteket szeretném kérni.
a munkám miatt kell egy duo sim - es telefon.
magyarországi , számlás , két különböző szolgáltató ,
ha valaki tud javasolni jót megköszönöm -
Megkérdezve a minideal-t azt a választ kaptam, hogy egyenlőre csak fehér van, a fekete érkezéséről egyenlőre nincs infó.
-
Terentius
őstag
Remélem a Thl W100-ból lesz fekete is hamarosan
-
laolaj
aktív tag
válasz
laslie92 #28025 üzenetére
Ha hiszed, ha nem most ezt a Zopo c2eset dobta ki alternatívának a helyzet.
Egy kicsit nagyobb mint amit terveztem... de viszont minden más jónak tűnik.Ha neked már ilyen van akkor tudsz mondani róla véleményt hogy milyen az összkép?
Mennyire mondható nagynak, egykezes használat? Tudom a kéz is számít, de úgy kb..Mennyire gördülékenyen fut rajta minden?
-
laslie92
senior tag
válasz
laolaj #28024 üzenetére
Azt ,hogy a G4 basic-ból van raktáron fehér is meg fekete is de csak vastagabb a 3000mha os .
A JIAYU G4 Advanced-ből semmilyen nincs raktáron!Az meg hogy az akku kissebb az még nem azt jelenti,hogy hogy kevesebb is bír! Pl a jiayu g4ről senkinek fogalma sincs,hogy mennyit bír Umit meg már használnak egy páran!
Ha rám hallgatsz a G4-et elfelejted egy darabig míg ,ki nem forr teljesen hogy milyen is valójában a készülék!
Én is pályáztama készülékre de mivel csak húzzák halasztják! Ezért rendeltem egy ZOPO c2-t és egy párhónapot lehúzok vele utána én is tervezem a G4 vásárlását! -
laolaj
aktív tag
válasz
laslie92 #28023 üzenetére
nézem már azt is...
ha jól látom, akkor térfogatilag kisebb mint a G3, de az aksi....
ahhh.. nem tudom
szerk.: ez mit akar jelenteni! [link]
I: JIAYU G4 Basic Thick-Battery.1GB RAM ,4GB ROM. Size 133 x 65 x11mm,3000mAh Battery. (Black,White In Stcok)
II: JIAYU G4 Basic Thin-Battery.1GB RAM ,4GB ROM. Size 133 x 65 x8.2mm,1850mAh Battery. (No Stock)
III: JIAYU G4 Advanced Thick-Battery.2GB RAM ,32GB ROM. Size 133 x 65 x11mm,3000mAh Battery. (No Stock)
IV: JIAYU G4 Advanced Thin-Battery.2GB RAM ,32GB ROM. Size 133 x 65 x8.2mm,1850mAh Battery. (No Stock)
-
laolaj
aktív tag
Nagy segítségre szorulok!
Eddig vártam türelmesen a Jiayu G4re..... sajna még sehol
Viszont szeretnék valamit akkor így helyette, de tanácstalan vagyok.
Méretben nem kell nagyobb, se kiterjedésben. HD kijelző ami elvárt nálam most.Kinek milyen értelmes ötlete van amit érdemes megnézek?
Talán legyen egy Jiayu G3?[link] jó áron is van...
-
fotosjani
aktív tag
-
vinibali
őstag
válasz
tami92 #28013 üzenetére
tegnap este tölöttem fullra, reggelre 99% lett, most 82%. kb fél-1 órát nyomkodtam ma
de szerintem az xperiánál jobban bírja(reggeli töltés, 86%)
kb mindkettőt használtam ma hangszórónak(soundiwre) meg wifi, viber, nyomkodás. ja és az x7-et flasheltem is ma kb 20-30perces izébizé.
szerintem korrekt használat mellett 1-2napot lehet hozni vele -
Terentius
őstag
Én is remélem,hogy ez nem kamu Thl.Bár minidealen kuponnal 155?Ez elég kevés ezért a telóért szerintem.A másik meg,ha útközben kijön feketében és megrendelem fehérben hát kész leszek.1800-as akksi is karcsú
-
tami92
aktív tag
iOCEAN X7 tulajok tudnak adni egy kis infot az aksiidőre?
előre is köszönöm -
laslie92
senior tag
-
Terentius
őstag
Szerintetek ez a Thl W100 valóban Thl?155-értz nagyon jó vételnek tűnik minidealen.Bár feketében jobb lenne.
-
mclane_
aktív tag
Hallo!
UMI X1S-el van valakinek tapasztalata? GPS olyasmi lehet mint a Jiayu G3-on? Nem nagyon találtam róla leírást, tesztet. Viszont tetszik a méret, meg az ára. Mennyire lehet népszerű? ROMokkal, supporttal, hogy áll az UMI?
Előre is kösz. -
robit1973
aktív tag
Sziasztok!
Valaki meg tudná nekem nézni egineer mode-ban az audio/normal mode/mic gyári beállításokat ( mtk6589 )?
Kicsit elállítottam, és nem írtam fel előtte. Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Nyaralás topik
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Formula-1
- iPhone topik
- OpenWRT topic
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest