- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- 8000-es akksi került az IQOO Z10 Turbo+-ba
Aktív témák
-
Doris Lune
tag
Please, help, ha valakinek van full Skype verziója androidra, 1.6-ra, egy linket kérhetnék?
A készülékemen nem műxik a Market, és a laptopomon meg megvan az oldalon a Skype androidra, de nem tudom sehogyse letölteni. -
Doris Lune
tag
Van-e erre a rendszerre Skype-hoz hasonló progi, mivel a Skype, amit rátettem, csak a chat-et tudja, Voip szolgáltatást nem.
Valami olyan progi, amivel interneten tudok telefonálni? -
Doris Lune
tag
Sziasztok!
Android operációs rendszer 1.6-os (Donut) változata. Archos 5 Internet tablet.
Nem telefon, de androidos. Sajnos most találkoztam először android rendszerrel közelről, így valószínűleg kicsit lámának tűnhetek.
Hirdetések feladásánál a gyári böngészőjével, és a letöltött Dolphin-nal, valamint a letöltött Skyfire-val nem tudok feltölteni képet, a Browse gomb helyett Uploads Disabled felirat fogad, amire rá sem lehet menni. Illetve képet sem tudok csatolni emailhez.
Külföldi fórumon olvastam, s amennyire értelmezni tudtam, File Manager böngésző hiánya okozhatja a problémát.
Van ugyan rajta egy File Manager, de ez olyan Total Commanderes fajta, nem mappás, mind a windózokon szokott lenni.
Láttam egy progit, az Astro File Managert, de nem tudom sehogy sem letölteni, lehet, hogy fizetős?
Valaki egy linkkel segítene, vagy esetleg, aki találkozott hasonló problémával, a megoldással meglepne?
Köszönettel
Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- Battlefield 6
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Motoros topic
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Xbox Series X|S
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3138
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest