- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Egy hét múlva érkezik a Honor Magic V5
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Aktív témák
-
DonMedve
addikt
Jah!Megcsináltam.
Próbaképp.
Csak a bootanimáción gondolkoztam,hogy lecserélem,de mondták,hogyha csak simán rootolva van a teló,akkor jön az update,lehet frissíteni is,csak ugrik a root,vagy újra kell csinálni.De állítólag ha már bele van piszkálva,tehát pl,animáció csere,akkor akadhatnak problémák.Úgyhogy végül is erről letettem. -
St3ven
addikt
-
Keraa
aktív tag
Android version 2.2
Baseband version 15.42.50.11U_2.15.50.14
Kernel version 2.6.32.15-g66f6ed7-dirty
Build number 2.29.405.5.CL293415 release-keys
Software nimber 2-29-405-5
Model number HTC Desire A8181
Device serial number UnknownHát hirtelen enyit találtam!
Hálásan köszönöm a segítséget!!!
-
Keraa
aktív tag
Na látod fogalmam sincs!
Mert eddig az SD kártyáról indítottam az androidot (mellette bármikor ha kikapcsoltam a winmo 6.5 jött be)
Most viszont kipróbáltam egy telepítős változatot (telefon összedugva a számítógéppel és a romfrissítéssel rátettem a telefon rendszerébe), már nincs rajta a régi vinmo ha bekapcsolom rögtön az android jön be, csak eddig az SD kártyás változaton nem voltak reklámok ezen most pedig vannak.
HTC HD2 a telefon és a sima Desire van rajta. -
erikke17
őstag
Már csak látom hogy mik vannak telepitve az alkalmazások között, meg ha megnézem a harmadik személy kategóriát az telepitett alkalmazások között, leesik hogy ilyet nem is tettem fel. Meg Task killerrel kilövök appokat esténként amiket én inditok el pl. TuneIn, Speedx3d, Angry birds stb. ott is meglátom azt a fura alkalmazást ha futna.
Bár összesen volt 21 vagy mennyi alkalmazás amit töröltek, hát nem nagy eresztés akkor a rizikó. -
St3ven
addikt
Köszi. Igen, olvastam, amiket fentebb írtál, meg is tetszett a Lookout.
Csak telepítés előtt még utánanéztem a lehetőségeknek, és elbizonytalanodtam, mert az AVG hangyányit jobbnak tűnik, pl. van benne wipe, azaz távolról lehet törölni mindent a telóról, még az SD kártyát is.Mondjuk ez még nem perdöntő nálam, ezért várom a tapasztalatokat, hogy kiderüljenek olyan dolgok, amelyekre egyelőre még nem is gondolok, és a leírásokból sem derülnek ki.
Amúgy valaki ezt írta még februárban, ezt meg tudod erősíteni?:
"A Lookout és/vagy a Norton Security SIM csere esetén automatikusan SMS-ben elküldi a megadott telefonszámra az új SIM telefonszámát. Így már lehet azonosítani."
-
Sir Sparrow
tag
Megtaláltam a Wifi File Explorer-nél, hogy miért nem működött.
Megírom hátha másnak is lehet hasonló gondja. Nekem TP-Link routerem van és a a router beállítások között kellett átállítani a következőt:
Wireless -> Wireless Advenced -> Enable AP Isolation (innen ki kell venni a pipát, mert különben nem engedi a WiFi-n keresztüli kommunikációt az egyes eszközök között).Ilyen apróság volt, hogy egy pipát ki kellett venni, de több óra volt mire haverommal megfejtettük, mi lehet a gond.
schmo07: Sajnálom, de biztos találsz még jobbat is ennél.
-
Sir Sparrow
tag
Bekapcsolom a wifit a telefonon, rá is csatlakozik a hálózatra. Elindítom az alkalmazást. Vissza is jelzi a File explorer a két felső zöld pöttyel, hogy OK. Ezután a beállításoknál beírok egy jelszót (gondolom ezt fogja kérni a számítógépnél is a csatlakozás miatt). A portot a progi 8000-re rakja (gondolom ez OK). Majd a Done-ra nyomok és kiír egy üzenetet a File Explorer, h írjam be a számítógép böngészőjébe a következő címet, amit megad. Beírom, de előbb utóbb kiírja a böngésző, h "A kapcsolat időtúllépés miatt megszakadt" vagy hogy "A kapcsolat alaphelyzetbe állt". Mi lehet a gond? Ötlet?
Köszi a segítséget!
-
DonMedve
addikt
Igen arra gondolok.Annál restart után sem lesz aktív?Mert mondom ezt az Elixir is tudja,csak minden újraindíttás után meg kell csinálni.
Jó nem mintha nagy munka lenne,csakhát mégis.Néztem Marketen is vannak,de nem tudom melyik lehet jó nekem.Mind1 nem marad más minthogy kipróbálgatom!
Köszönöm a segítséget.
-
St3ven
addikt
Ez ugye attól függ, milyen mélységben mented le a térképet, meg nem kis részben a lementett térkép típusától, részletgazdagságától.
Én egy kényelmesen olvasható szintig mentettem le, ami Győr esetében 6 MB-ot foglalt. (Ez marha kevésnek tűnhet, de navigálni pont elég. A google maps amúgy sem egy túlcsicsázott típus, gondolom marha jól lehet tömöríteni is.)
Ha egy szinttel mélyebbre mentem volna, ahol már az összes google maps címke látszik (éttermek, üzletek stb.), az 22 MB lett volna. Ezen túl már sztem nem is érdemes nagyítani, mert látszik az adott utca kb. 100 méteres szakasza, meg esetleg egy-egy párhuzamos utca még rövidebb szakasza, szóval tájékozodódásra nem éppen alkalmas.
-
llaszlo
veterán
De nincs egy találat sem.
Ezek szerint nincs is ilyen? Ááááá nagyon sz@r ez az android.
hahahahahaaa
-
VD
őstag
És a legnagyobb szemétség, hogy ott vannak a dátumok, mikor jönnek hozzá az új pályák!
Más!
Nem tud valaki valami megoldást, hogy a 2011-es F1 eseményeket (Edzés, időmérő, futam) hogyan varázsoljam bele a naptárba?
Kézzel egyesével nem akarom!
A. Mert lusta vagyok!
B. Mert csak képes már erre valami 2011-ben!THX!
-
sssz
őstag
Szerintem ezért nem működik az Appstore:
-
canniball
nagyúr
-
realee
tag
Köszi a válaszodat!
MixZinget ismerem, az is eljátszotta nálam az önműködést. Elég zavaró. De van egy rossz megérzésem hogy amikor a zsebemben van, valamilyen úton-módon megnyomódik valahogy valahol és azért indul a zene, nem szoftverhiba. PowerAMP tényleg nagyon jó, de végleges megoldást keresek.
Előző hsz-emben már leírtam hogy működik az, csak vannak rosszul megírt programok (pl. az az airhockey játék amit leszedtem anno, az rosszabbul nézett ki mint ez és nem működött a 2 player, ezen amit írtam meg zsírul működik).
Szótárat is most megtaláltam, köszi. Most már csak spanyol szótárat keresek (hogy színesebbé tehessem az unalmas angolórákat
).
Köszi még egyszer!
-
Saccco
nagyúr
-
dokee78
félisten
De a Launcher Pro ingyenes,gondolom az ADW EX nem.
Ezek alapján nyilatkozom.
ADW Launcher
Go Launcher EX
Launcher Pro -
TazLeacher
nagyúr
Tehát akkor, ha nem bonyolítom túl az életem, akkor a 100MB elég lehet. (Mert néztem, van 500-as is...de akkor kezdek egy 100-assal MAJD, és utána majd megnézem). Kollégám a héten vesz egy Blade-et, így egy kicsit közelebbről láthatok droidos mobilt, megnézem milyen vele az élet. Ha majd beruházok én is egyre, akkor úgyis jövök nyavajogni, hogy ezt-azt nem értem.
Addig is köszönöm, hasznos volt a mai infó is.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Építő/felújító topik
- Demót kapott a Stellar Blade PC-s kiadása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Renault, Dacia topik
- Ez már a középkategória: teszten a GeForce RTX 5070
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest