Hirdetés
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Aktív témák
-
St3ven
addikt
Ez ugye attól függ, milyen mélységben mented le a térképet, meg nem kis részben a lementett térkép típusától, részletgazdagságától.
Én egy kényelmesen olvasható szintig mentettem le, ami Győr esetében 6 MB-ot foglalt. (Ez marha kevésnek tűnhet, de navigálni pont elég. A google maps amúgy sem egy túlcsicsázott típus, gondolom marha jól lehet tömöríteni is.)
Ha egy szinttel mélyebbre mentem volna, ahol már az összes google maps címke látszik (éttermek, üzletek stb.), az 22 MB lett volna. Ezen túl már sztem nem is érdemes nagyítani, mert látszik az adott utca kb. 100 méteres szakasza, meg esetleg egy-egy párhuzamos utca még rövidebb szakasza, szóval tájékozodódásra nem éppen alkalmas.
Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- PlayStation 5
- OTP Bank topic
- Itt van Elon Musk chat alkalmazása, nem fogod elhinni, mi a neve
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Pánik a memóriapiacon
- Futás, futópályák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- iPhone 16 PRO MAX 256GB natúr titán KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 99%! Fulldoboz!
- Antminer S21 Hydro 335T BTC bányász (BOS 360T) hibás hashboard-al eladó.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series S9 41mm Pink és Mid Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad Air 5. generáció/KÉK/64GB/M1/WIFI+Cellular/99% AKKU!!!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest