Aktív témák
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Vadonat új Android felhasználó lettem, vagyis a párom egy Samsung Galaxy 3 jóvoltából. Lenne egy pár kérdésem:
-Market, illetve az Appsbrain-ről csak közvetlenül a telefonról-ra, lehet tölteni? Értem én, ha pc-n kapcsolódok a netre, r-go pc-re menteném le a progikat azt nem lehet megcsinálni?
-rockplayer nem jól kezeli a magyar karaktereket a feliratokban. Tudnátok nekem olyan lejátszót ajánlani, ami megfelelően működik?
- Feltelepítettem az Astro fájlkezelőt, de sehol nem találom, van másik fájlkezelő ami használható, és jó is?
-Eddig nekem WM 6.1 rendszerem volt, annak a kezelése rendben ment. Androidnál, ha pl: le szeretnék törölni bármit, itt is van olyan, hogy programok eltávolítása, vagy csak simán törlöm?
Köszi, és ne kövezzetek meg. még csak most próbálom megismerni az Android világát!!!
Aktív témák
- Subaru topik
- Elektromos autók - motorok
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest