Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
Aktív témák
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Vadonat új Android felhasználó lettem, vagyis a párom egy Samsung Galaxy 3 jóvoltából. Lenne egy pár kérdésem:
-Market, illetve az Appsbrain-ről csak közvetlenül a telefonról-ra, lehet tölteni? Értem én, ha pc-n kapcsolódok a netre, r-go pc-re menteném le a progikat azt nem lehet megcsinálni?
-rockplayer nem jól kezeli a magyar karaktereket a feliratokban. Tudnátok nekem olyan lejátszót ajánlani, ami megfelelően működik?
- Feltelepítettem az Astro fájlkezelőt, de sehol nem találom, van másik fájlkezelő ami használható, és jó is?
-Eddig nekem WM 6.1 rendszerem volt, annak a kezelése rendben ment. Androidnál, ha pl: le szeretnék törölni bármit, itt is van olyan, hogy programok eltávolítása, vagy csak simán törlöm?
Köszi, és ne kövezzetek meg. még csak most próbálom megismerni az Android világát!!!

Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- PlayStation 5
- Óvodások homokozója
- Mikrotik routerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- World of Tanks - MMO
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- HyperX QuadCast 2 Frost + INGYEN SZÁLLÍTÁS
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB fekete 3 év garanciával
- LENOVO CORE I7 8700K GAMER+TERVEZŐI PC! 16Gb DDR4 RAM 512GB NVME SSD QUADRO P4000 8GB DDR5 1Év GAR!
- ÚJ ASUS CORE I5 14400F GAMER MAX PC 32GB DDR5 RAM 1.0TB SSD ÚJ RTX 5060 TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- ARCTIC Liquid Freezer III 360 A-RGB Processzor vízhűtő
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch FE / 16GB / Bluetooth / Wi-fi / GPS / 1 Hónap garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660TI / 16GB / 128GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest