- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
Aktív témák
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Vadonat új Android felhasználó lettem, vagyis a párom egy Samsung Galaxy 3 jóvoltából. Lenne egy pár kérdésem:
-Market, illetve az Appsbrain-ről csak közvetlenül a telefonról-ra, lehet tölteni? Értem én, ha pc-n kapcsolódok a netre, r-go pc-re menteném le a progikat azt nem lehet megcsinálni?
-rockplayer nem jól kezeli a magyar karaktereket a feliratokban. Tudnátok nekem olyan lejátszót ajánlani, ami megfelelően működik?
- Feltelepítettem az Astro fájlkezelőt, de sehol nem találom, van másik fájlkezelő ami használható, és jó is?
-Eddig nekem WM 6.1 rendszerem volt, annak a kezelése rendben ment. Androidnál, ha pl: le szeretnék törölni bármit, itt is van olyan, hogy programok eltávolítása, vagy csak simán törlöm?
Köszi, és ne kövezzetek meg. még csak most próbálom megismerni az Android világát!!!
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3662
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO X670-P R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900 XT 16GB ZALMAN Z1 Plus Asus 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest