Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Apple Watch
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Aktív témák
-
scapegt
őstag
Köszönöm annak, aki ajánlotta a Call Meter 3G-t és annak is, aki belinkelt egy cikket, melyben "tesztelték".
Megismerkedtem a progival, de egy problémám adódott rögtön az elején. Nem találom benne azt, hogy 20-tól a köv. hónap 19-ig "számlázzon". Mindenkinek más a számlázási ciklusa, mégsincs a programban ilyen beállítási lehetőség, vagy csak én nem láttam. Olyat találtam, hogy "Mérés kezdete (E dátum előtti naplók figyelmen kívül lesznek hagyva)". Ha megadom neki, hogy 2012.05.20. akkor minden hónap 20-ig "számláz"?
A Mátrix 1 csomagot beállítottam, bár szerintem nem sikerült jól, viszont leellenőrizni még nem tudom, mert csak 1 hete kerültem át ebbe a csomagba, így vegyesen számolja majd a Voda is. Ha netán sikerült jól beállítani, kirakom az oldalra a beállításait a Mátrix 1 csomagnak. Ha nem okoskodtam ki jól a paramétereket, akkor valaki segíthetne
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2227
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest