Hirdetés
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
Aktív témák
-
scapegt
őstag
Köszönöm annak, aki ajánlotta a Call Meter 3G-t és annak is, aki belinkelt egy cikket, melyben "tesztelték".
Megismerkedtem a progival, de egy problémám adódott rögtön az elején. Nem találom benne azt, hogy 20-tól a köv. hónap 19-ig "számlázzon". Mindenkinek más a számlázási ciklusa, mégsincs a programban ilyen beállítási lehetőség, vagy csak én nem láttam. Olyat találtam, hogy "Mérés kezdete (E dátum előtti naplók figyelmen kívül lesznek hagyva)". Ha megadom neki, hogy 2012.05.20. akkor minden hónap 20-ig "számláz"?
A Mátrix 1 csomagot beállítottam, bár szerintem nem sikerült jól, viszont leellenőrizni még nem tudom, mert csak 1 hete kerültem át ebbe a csomagba, így vegyesen számolja majd a Voda is. Ha netán sikerült jól beállítani, kirakom az oldalra a beállításait a Mátrix 1 csomagnak. Ha nem okoskodtam ki jól a paramétereket, akkor valaki segíthetne

Aktív témák
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF F15 FX506HE notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD nVidia RTX 3050Ti 4GB W11
- Shure Podcast mikrofon
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad Slim 3 - i7-13620H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest