- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Nem lesz iPhone 19
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor Magic V2 - origami
Aktív témák
-
scapegt
őstag
Köszönöm annak, aki ajánlotta a Call Meter 3G-t és annak is, aki belinkelt egy cikket, melyben "tesztelték".
Megismerkedtem a progival, de egy problémám adódott rögtön az elején. Nem találom benne azt, hogy 20-tól a köv. hónap 19-ig "számlázzon". Mindenkinek más a számlázási ciklusa, mégsincs a programban ilyen beállítási lehetőség, vagy csak én nem láttam. Olyat találtam, hogy "Mérés kezdete (E dátum előtti naplók figyelmen kívül lesznek hagyva)". Ha megadom neki, hogy 2012.05.20. akkor minden hónap 20-ig "számláz"?
A Mátrix 1 csomagot beállítottam, bár szerintem nem sikerült jól, viszont leellenőrizni még nem tudom, mert csak 1 hete kerültem át ebbe a csomagba, így vegyesen számolja majd a Voda is. Ha netán sikerült jól beállítani, kirakom az oldalra a beállításait a Mátrix 1 csomagnak. Ha nem okoskodtam ki jól a paramétereket, akkor valaki segíthetne

Aktív témák
- Alkatrészt BESZÁMITOK! / ASUS TUF GAMING B550M-E alaplap Garancia: 2026.07.11
- Apple Watch ULTRA 2 49mm fekete titán GPS + Cellular nagyon szép, akkumlátor 99%! Apple.hu céges.
- Logitech G29 kormány és pedál szett, hibátlan állapotban 3 hó garanciával üzletből eladó!
- Zotac RTX 2060 AMP 6GB GDDR6
- PlayStation VR2 szett, töltőállomással és merev hordozótáskával, Bp-i üzletből eladó!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman S2 TG Enermax 650W
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest