- Samsung Z Fold7 vs. Honor Magic V5 - melyik a jobb?
- Yettel topik
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Pörögnek az Ulefone Armor eladások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magisk
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Dicker
őstag
Sziasztok!
Mint kezdő droidos segítséget szeretnék kérni.
A boldog tulajdonosa vagyok egy HTC One X, és sok hasznos alkalmazást úgymond hiányolok, csak éppen nem ismerem őket, még annyira, hogy melyiket érdemes használni.
Törekedtem ingyenes programokat használni, de valamiből tudom, hogy a fizetős nem elkerülhető.
- Jelenleg egyedül a PowerAMP-ot vettem meg a zenelejátszásra.
- Amim még nincs a gyárin kívül az a böngésző. Nem tudtam eldönteni, hogy melyiket használjam.
- Office alkalmazás az gyárilag van szerencsére, és teljes.
- Filmnézéshez pedig egyenlőre a BSPlayer lite van, de még abba a részébe nem merültem bele, így nem tudom mennyire fog beválni.
- Fájlkezelőnek az FX nem tudom mennyire megfelelőre erre a célra, de ha van jobb, akkor tudnátok mondani egyet?
- Legnagyobb szükségem egy viszonylag pontos adatforgalom figyelőre lenne, amivel akár korlátozni is tudom, hogy egy nap mennyit, hogyan használjon, és hogy milyen programok használhassák csak.
- Esetleg egy levelező program, ami tudja kezelni a freemailt?
- Na meg nem tudom mennyire van szükség ezekre a vírusirtókra, vagy hasonlókra.
- Egyenlőre így ennyi jutott eszembe, na meg ha szükséges valami más, akkor légyszíves mondjátok el, mert szeretném minél jobban "belakni" a telefont.Köszönöm!
Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest