Hirdetés

Aktív témák

• Canonfan

senior tag

Sziasztok!

Már egy ideje használom fő launcherként a Zeam-et, és egész megszerettem mert tényleg pörgősen megy, de sajnos találkoztam egy furcsasággal (szerintem bug) hogy ha usb kábelen rádugom gépre adatátviteli módban a telefont, akkor ha leválasztom a telót, és kikapcsolom a az adatátviteli módot, akkor rendre meghülyül a Zeam, újra kell indítanom (a Zeam-et nem a telefont) hogy rendesen működjön... :(
    Változó hogy milyen mértékben, volt amikor semmi nem volt, csak fekete képernyő, máskor az app2sd-s appokat nem látta, vagy az az egyik widgetet nem tudta betölteni...

Eddig a GO és a sima ADW esetében nem tapasztaltam ilyet, ezért gondolom hogy a Zeam-ben lehet a hiba.

Ti találkoztatok már ilyesmivel, mit gondoltok, mennyire gond ez?
    Illetve azt szeretném még megkérdezni, hogy a 3-as GO launcher az milyen lett, tudnátok javasolni az én droidomra (HTC Tattoo) a 3-as GO-t, vagy azzal jobban járnék, ha megvárnám hogy kijöjjön a Zeam-re is egy frissítés, ami lehet javítja ezt a hibát?

Bármilyen infót előre is köszi szépen! :R :R

VMatteo: (#40608) Én most a Multiling bill.-t használom magyar szótárral, nekem eddig tetszik és szintén ingyenes. A GO-ét cseréltem le erre mert sokat foglalt, de nekem eddig bevált, szerintem egy próbát megér. :)

Aktív témák