- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Milyen okosórát?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
petipetya
üzenetére
Mi a gyorsabb? A kapott üzenetek elolvasása, vagy az üzenetek megírása? (Ha már üzenetkezelőről beszélünk)

szerk: Én az a típus vagyok, hogy nekem a sebesség nem minden, nem ez az elsődleges. A sebesség/akadás miatt nem adom fel az extra funkciókat semmiben/soha/sehol az életben. (De ha maradunk csak az appoknál: se az sms-nél, se a kontaktoknál, se a launchernél)

(#29368) tutis:
Sejtettem hogy ilyesmi lesz, azért is kérdeztem rá.
Nem eszi, mivel nincs ami használja. Nyugodtan tégy 1 próbát. 1 éves a telefonom, de még soha nem volt kikapcsolva a gps.
Ha nem megy olyan app aminek kell a gps, nem is fogyaszt. Ha indítod az appot (navi, tracker, néhány iránytű, fényképező... stb), akkor indul a "dzsipszi" is, ha leállítod ezeket az appokat, akkor a gps is "leáll".
Aktív témák
- Ha szeretnéd olcsón de a lehető legjobb minőségben megúszni a karácsonyi ajándékozást!
- Razer Blade 15 Advanced (2019) Rtx 2080 OLED Touch 4K - újszerű
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mi a gyorsabb? A kapott üzenetek elolvasása, vagy az üzenetek megírása? (Ha már üzenetkezelőről beszélünk)