Aktív témák
-
Genius007
őstag
Lenne egy kis problémám.
A telefonom (ZTE Skate) szinkronizálta a telefonykönyvet a facebookal, viszont ezeket a neveket többségében csak akkor lehet látni, ha van net.
Próbáltam a telefonkönyvet kimenteni .vcf file-ba, aztán vissza tölteni, de csak azokat a telefonszámokat lehet látni, amiket én írtam be saját kezűleg.
Lényeg hogy azt szeretném megoldani, hogy vagy gmail-en, vagy egy file-ba ott legyen az összes contactom, telefonszámmal, mindennel. (amik facebookon is vannak).
Szóval ha esetleg Rom-ot cserélek, akkor net nélkül vissza tudjam tenni a telefonykönyvet.
Mert ha most szinkronizál a Gmail-el is, meg facebookkal is, akkor nagyon sok mindenkiből dupla van. (Akit annó én irtam be, meg akit szinkronizált facebookról).
Arról nem is beszélve, hogyha pl. 10x szinkronizálom fb-vel a telefonkönyvet, akkor mindenki 10x lesz benne, mert nem írja felül az előzőt.
Erre van valami megoldás, esetleg app. vagy ilyesmi?Üdv.
Mod.: Vagy van esetleg olyan program, mint anno pl. SE-re a PC Suit, hogy feltettem, összekötöttem a telefont a géppel, és a gépen láttam mindent ami a telóba van?
(telefonkönyv, naptár, sms-ek, stb stb, ez nagyon hasznos lenne)
Aktív témák
- Apple iPhone 12 64GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Digitális PlayStation 5 // 2 darab kontrollerrel //
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Nintendo Switch V2 32+128GB CFW okos! Dual Boot RP2040 Picofly Dual Boot tok + üvegfólia
- GeForce RTX 2070 (OEM HP) Garanciával
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest