- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
Aktív témák
-
xSide
őstag
Egy remek kis app, egyszerűen testreszabható feltételekkel pl lokalizáció alapján kikapcsoló wifi, (persze előtte töröltem ami alapból benne volt).
Többet próbáltam már, de ez a nagyrészt magyarul is tudó Llama - Location Profiles megoldotta azt a lehetőséget, ha elhagyom a wifi vételi körzetem kikapcsolja a wifit (nem altatja, tehát nem keresgél x időközönként) és aktiválja a 2g adatkapcsolatot!
Hazaérkezéskor egy térképen adott ponthoz * (otthon) tartozó cella infók alapján pedig újra bekapcsolja, állitható csengőhang, profilok, képernyő, alkalmazás indítás, figyelmeztető hanglejátszás változáskor, tanulómód és térképen szerkeszthető cella helyek mit vegyen figyelembe.* kiváncsi leszek az akksi használatra, de az is állitható milyen gyakran aktualizálja a helyem...
Másik alkalmazás, amit ajánlanék a GeoTag and Localize photo , amivel geo infókkal láthatjuk el a már elkészült képeinket is, támogatja egyes képmegosztók exif adatainak megtartását...
Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós kamerák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Eladó szinte karcmentes Samsung S21FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Keresünk dokkolókat
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest