- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Amazfit Cheetah Round - fogd a pénzt és fuss
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy ti használhatok már 2.3.7-es, CM 7.1-es romot?
Azt olvastam, hogy a 2.3.7-es android nem eszi annyira az akksit, ill.CM 7.1-ben is sok újdonság van a 7.0-ához képest, és ez kissé felcsigázott, de nem tudom, hogy mekkora a különbség...
Én 2.3.3-as CM 7.0-ás romot használok már jó ideje, nemrég, kb 3 hete újra is lett rakva mert valamiért magától offline-ba rakosgatta a telefont, (igazából újabb romot akartam feltenni, de az valamiért nem indult be
) de ennek ellenére nem volt vele soha komoly gond, sőt, az újratelepítés után még jobban is működik mint eddig,
és ezért szeretnélek megkérdezni titeket, hogy mit gondoltok, a 2.3.7-es android CM 7.1-el hoz annyi változást az általam használt verzióhoz képest, hogy megéri a romcserét?
Igazából ha lehetne vele nyerni 1-2 nap (vagy esetleg több
) üzemidőt, (most 3-4nap) vagy tudásban nyújtana annyival többet, akkor lehet megpróbálkoznék vele,
de ha nem számottevő a különbség, akkor még meghagynám ezt a 2.3.3.-as romot, mert jelenleg nincs vele semmi gond, ezért kéne az infó...
Bármilyen infót előre is köszi szépen!
Aktív témák
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- LEGO klub
- Crypto Trade
- Új játékmenet előzetest kapott a Neo Berlin 2087
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest