Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Fold?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
Psychonaut
üzenetére
te alapvetoen a telefonon valo filmnezes letjogosultsagat vontad ketsegbe. - Van annak létjogosultsága (már hogyne lenne a mai világban, ahol még a fércbúkot is bálványozzák
), az már más kérdés, hogy aki telefonon néz filmet, az nem szereti a filmeket, max az időt üti így agyon (ráadásul a legtöbb ilyen ember meg otthonra minimum 50collra vágyik, mert elmondása szerint nagyban a tuti - és ismerek nem 1 ilyen embert).
Persze senki ne sértődjön meg, és ne is szabadkozzon, ilyen világban élünk. Én pl. 1 db mozis verziójú filmet nem néztem még meg, képtelen vagyok rá, és telefonon se néznék meg 1et se (max sorozatokat, ahol sokszor elég, ha csak hallgatja az ember
)
Aktív témák
- Eladó egy S21 5g 256/8 dobozában töltővel fóliával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
), az már más kérdés, hogy aki telefonon néz filmet, az nem szereti a filmeket, max az időt üti így agyon (ráadásul a legtöbb ilyen ember meg otthonra minimum 50collra vágyik, mert elmondása szerint nagyban a tuti - és ismerek nem 1 ilyen embert).
Persze senki ne sértődjön meg, és ne is szabadkozzon, ilyen világban élünk. Én pl. 1 db mozis verziójú filmet nem néztem még meg, képtelen vagyok rá, és telefonon se néznék meg 1et se (max sorozatokat, ahol sokszor elég, ha csak hallgatja az ember
)