Hirdetés
- [Re:] Apple iPhone 11 Pro Max - tiltott gyümölcs
- [Re:] OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- [Re:] Három méretben, töltő nélkül jött meg a Galaxy S21
- [Re:] Samsung Galaxy S9 és S9+ duplateszt
- iPhone topik
- [Re:] Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- [Re:] OnePlus 8T – fazonigazítás
- [Re:] Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- DIGI Mobil
- Telekom mobil szolgáltatások
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Hozzászólok Aktív témák
-
Fall-N
addikt
Na tisztázzuk:
Root nélkül működik például az Infolife féle App backup & restore. Az alkalmazás adatok (data/data) mentéséhez kell a root.
Mielőtt rootoltam volna én is az apk-kat ki tudtam menteni.[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
addikt
Látom sokan kerestek jó ébresztő appot. Circle Alarmot peóbáljátok ki. ;-)
-
Fall-N
addikt
Sziasztok.
Nekem az a gondom, hogy a Sony Xperia J-n a Jelly Bean gyakran kilövi a Novát, Apexet meg a Widgetlockert. Hiába van beállítva a memóriában tartás. :-S
-
Fall-N
addikt
Mostanában próbálgatom a Zetakey böngészőt és eddig elég jó. Ez is minimalista, mint a Naked browser, csak ez nem olyan randa hanem Holo UI-s. :-P
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
addikt
Sziasztok. Nektek működik a Chrome 30 -ban a gesztus váltás? Xperia J-n és ZTE Blade III-on sem hiába húzgálom az ujjam a címsávon. :-(
[ Szerkesztve ]
-
-
Fall-N
addikt
Én meg a fizetős AccuWeathert használom nekem az vált be. :-)
-
Fall-N
addikt
válasz
quailstorm #48716 üzenetére
Ez így van. A Lightning Browser, Sleipnir és társai is csak egy felületek csak a stock AOSP böngészőre.
Az UCbrowser is külön motoros és elég jó is, sőt a Yandex browser is (Chrome alapú), meg a Baidu browser is saját motort használ.[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
addikt
@zsoltzsolt, Seth: Nem az. Ez az ikon az Opera Max programé. Elvileg bármilyen internetet használó alkalmazás adatforgalmát tudja csökkenteni hasonlóan, mint az Opera Turbo/Rally.
Szóval azt kell csak letörölni. Én még nem próbáltam, de rögtön felismertem az ikonját.[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
addikt
Opera Max
Lejárt a szerkesztési idő.Más: Nekem még mindig nem ajánlja fel a Play a Dolphin 11.x-t, még mindig a 10.3.0 van, pedig a dátum frissült. :-S
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
addikt
Nem az android nem támogatja, hanem licensz köteles. A Dice Player is támogatta, de a legutóbbi frissítés már nem tartalmazza.
Szerinted a Windows miért nem támogatja alapból (meg a Linux sem). Gondolom senki sem akar perkálni a Dolbynak.
Amúgy ha már írtam jó ingyenes alternatíva a Dice Player is.Foose: Nálam jó a Hangouts. Próbálj adattörlést hátha utána jó lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
addikt
válasz
xxxyyyzzz111 #52412 üzenetére
Első 2 kritériumnak a Solo Launcher megfelel a legutolsóban nem vagyok biztos, de ha nem is tudja akkor tudsz csinálni egy új fület az alkalmazásfiókban ahová azokat az appokat teszed amiket akarsz.
Kinézetre meg Apex/Nova amúgy. -
Fall-N
addikt
válasz
zsoltzsolt #53118 üzenetére
Mi alapján? Természetesen a Google account szerint. Legalábbis én bejelentkeztem a felhő mentésbe és ott ellenőrizte a fiókomat. Én is megkaptam a 10 témát. Én anno az 1$-os akcióban vettem meg.
Ha már más nem említette akkor én igen, jók az új emoticon csomagok.[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
addikt
Nemsokára valtozhat a szabály, ugyanis jön az iGO androidra és iOS-ra.
-
Fall-N
addikt
Sokan irtatátok milyen időjárást használtok. Én az Accuweather Pro-n kívül ajánlom még a Weather BZ-t. 3 szolgáltató időjárás adatait tudja (Accuweather, Foreca, Weather Underground) és a MIUI időjárás alkalmazása alapján készült.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
addikt
Chrome sajnos bukta mert csak Android 4.0+, GB-re nincs. Maxthon sajnos elég bugos a mostani verzió például nem hozza be a könyvjelzőket.
Szerintem próbáld meg ezeket: UCbrowser, Dolphin, Baidu browser. Ezek sem sajnos a legjobbak, főleg régebbi vasakon. Én is a Chrome-ot használom jobb híján bár nem is rossz csak a kevés RAM miatt újratölt mindig.@Somatom: Ahhoz képest, hogy mekkora cég az FB felvehetnének egy normális főprogramozót meg egy grafikust mert elég szégyen amit kendácsolnak.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
addikt
válasz
vadászcsiga #56179 üzenetére
A Chrome a ludas. Főleg, hogy van benne most egy szép hiba is sok oldal töltés után üres lapokat ad csak és onnan nem is jön helyre. A hivatalos fórumon is van sok bejegyzés erről. 37 béta dettó ugyanez.
-
Fall-N
addikt
válasz
vadászcsiga #56204 üzenetére
A 35 az utolsó jó verzió az a fölötti 36-tól rossz.
-
Fall-N
addikt
-
Fall-N
addikt
Régen szerettem a régi telefonomon de nem jó a képmegjelenítése nagyon tömöríti. Ezen kívül a reklámok sem kellenek bele lásd első oldal. Erősebb telefonon szépen fut a Chrome is én azt használom. Adblock miatt fent van a Firefox is, az is bőven használható.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
addikt
válasz
LonGleY #73291 üzenetére
+1
Megsúgom, hogy előbb-utóbb minden lejátszóból ki fog kerülni a kodek a jogi problémák miatt. Amelyik fejlesztő nem tejel a jogtulajdonosnak az nem használhatja. Az AC3 a Dolby tulajdona és nem hagyják csak úgy jófejségből a dolgot.
Egyébként marha megerőltető letölteni azt a zip fájlt. Még rá is kérdez, hogy használja-e...[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
addikt
Te kevered a dolgokat. KitKat (4.4) óta nem írhat nem rendszer alkalmazás SD kártyára. Ez nem feltétlenül érinti azt, hogy az alkalmazások egy része áttehető-e SD-re (App2SD). Sok gyártóspecifikus ROM-ban működik, valamelyiken nem. Pl. Samsung, LG, Huawei támogatja. Huawei tud írni SD-re KitKat alatt is.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
addikt
válasz
LonGleY #73814 üzenetére
Már nem sokáig, mert a Nova béta már Material, nemsokára tudja a stabil verzió is.
Egyébként ugyanazt tudja, mint az Apex, de annyival még többet is, hogy van beépített KitKat és Lollipop ikonkészlet is. Apex önmagában nem tudja ezt, mindenképpen kell telepíteni hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
● tilos a warez!
- [Re:] Dell optiplex 3020 MT i5-4790/4Gb DDR3/Windows PRO/HDD nélkül
- [Re:] Apple iPhone 11 Pro Max - tiltott gyümölcs
- [Re:] OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- [Re:] [crey:] Az élhetetlenség országa
- [Re:] gyönyörű s7 edge eladó, kijelzőhibás
- DIGI internet
- [Re:] Három méretben, töltő nélkül jött meg a Galaxy S21
- Robogó, kismotor
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- Bomba áron, üzletből, garanciával, MacBook Retina 12" 2015 Early, Space Gray, új akkuval
- Új állapotú Dell Latitude 7400, 14" HD, i5-8265U, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, 10 órás akku, gar 2023
- Új HP Zbook 15 G6, 15.6" FHD IPS, i7-9750H, Quadro T2000, 32GB, 1TB NVMe, IR, ujjl.olv., gar 2023
- Lenovo Thinkpad x1 Carbon 6th, 14"FHD IPS érintő, i7-8650U, 16GB, 256GB NVMe, Magyar vil.bill., gar
- Új Dell Precision 7540, FHD IPS, i9-9980HK, Quadro RTX 5000 (16GB), 32GB, 1TB NVMe, HUN, gar 2023
Állásajánlatok
Cég: PROGmasters
Város: Budapest
Cég: Scania Hungária Kft
Város: Biatorbágy