- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Most videón mutogatják körbe az új iPhone SE-t
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz Pancsermeste #174816 üzenetére
Tipp: lehet hogy nem a pontos (precise) hanem csak közelítő helyadatnak (coarse location) adtál engedélyt?
-
Pancsermeste
őstag
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy a kamera app (gyári realme 12) nem a pontos GPS koordinátákat menti a fotóknál? Teljesen random 5-40 km-rel is téved.
Ugyan ez volt a RN9Pro telefonomnál is az utóbbi időben. Előtte hajszál pontos adatokat mentett. Pl. lefotóztuk a gombákat, majd egy év múlva pontosan visszataláltunk oda a koordináták alapján.
A kamera helyadat engedélynél csak az alkalmazás használata közben engedélyezett, állandóra nem lehet állítani, de gondolom nem is kellene...
Ráadásul futni szokott a GPX Viewer is, aminél jelzi is a GPS ikont az állapotsorban, de amikor átváltok kamerára akkor eltűnik a GPS ikon.-= Pancsermeste® =-
-
woodworm
veterán
válasz Probert75 #174811 üzenetére
A nagy többség olyan file kezelőt ajánlott, ami tud ftp kliensként működni. Viszont te is azok között vagy, aki nem pontosan a kérdésére válaszolt.
Az, hogy a Solid Explore nem csatlakozik mobilhálózatból az ftp szerverre, több okra is visszavezethető. Csak az egyik ok, hogy nem képes rá. -
Probert75
addikt
De srácok, ő nem ftp szervert akar a telóra, hanem bárhonnan el akarja érni a routerre dugott vinyót.
Én Solid Explorert használok és nem tudja elérni a asus routeres vinyót, csak belső hálózaton. Mobilneten már nem kapcsolódik a teló. -
poirot
őstag
válasz kaciokos #174805 üzenetére
Total commanderhez nem kell külön FTP plugin, alapból tudja. Én a Smart File manager-t szoktam használni és a PC-n a Total commandert. Most megnéztem, egyik file kezelőmmel sem müködik jelenleg a PC-n lévő Total commander. Nem tudom, hogy miért.
A MyPhone explorer megnéztem most, az rendben müködik. Az alábbi linken megtalálható. Magyarul tud, kell egy kliens program a telefonra, annak is ott van a linkje. Adományokat vár eleinte párszor, de az az ablak is eltünik. Teljes értékű.
[link] -
vacs
veterán
válasz csinibá #174804 üzenetére
Csak bonyolítja az ftp szerver is, az Asus routerben be kell kapcsolni a dlna média szervert és kész, tökéleten működik!
A hdd-t ezután elérem tv-ről, laptopról, mobil/tablet-ről is! Én VLC-t és CX file explorert használok.
Asus topikban segítenek.[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
Probert75
addikt
-
crok
Topikgazda
válasz csinibá #174804 üzenetére
Pedig majdnem mind tud FTP kliens lenni..
Solid Explorer - Bal felül menü (három vonal) -> jobb szélen menü három pont -> Storage manager -> plusz gomb -> FTP..
MiXPlorer - Bal felül menü (három vonal) -> jobb szélen menü (az is ilyen vonalas) -> add storage -> FTP..
Cx File Explorer - Elindítás után középen a helyválasztónál Network -> New location -> remote -> FTP..
FX File Explorer - Network -> plusz gomb -> FTP szerver..
X-plore File Manager - még menüt se kell megnyitni mert ahogy indítod ott van hogy FTP -> add server..ASTRO File Manager & Cleaner - Storage locations -> plusz gomb -> FTP..
Total Commander - szerintem ezt már nem kell bemutatni.. mindben ugyanígy lehet kb mint a fentiekben (ha van benne ilyen funkció, de remélem azért ez a fél tucat példa elég).
-
-
bringasisti
őstag
Mai napom nehezen indul. Korábban írtam, hogy az SM-T 225 tablet mikor a Samsung Notes-be szeretnék írni nem nyitja meg az alkalmazást, kiírja hogy várakozás vagy kilépés. Most írni akartam a vérnyomás naplómat és egy karakter rosszul ütöttem. Korrigálni akartam, de nem reagalt. Oda koppintottam vagy háromszor, és az egész havi vérnyomás adathalmazt törölte. Mi lehet a gond? Szoftver vagy a vas adta meg magát. Mibe kerül bevizsgaltatni a készüléket, hogy milyen a műszaki állapota. Pereskedek, egy adat vesztés mint most a vérnyomás esetén..... Kiugrok az emeletről
BENEFON DELTA--------N8
-
Probert75
addikt
válasz csinibá #174799 üzenetére
Miért nem használod a sajátot hozzá, az Asus AiCloud-ot. A telepítés után ne indítsd el a progit egyből. A telefonnal kapcsolódj fel a routerre wifin, amin a vinyó meg van osztva. Indítsd el a progit a telón. Ha minden igaz látnia kellene a routered. Ha nem, akkor a progin belül alul, az Eszközök menüben add hozzá. Ha látja elsőre rendesen, akkor csináld végig a lépéseket, mindenhová ami kell, felhasználói név jelszó a routernek, meg miegymás. Ha itt látja, akkor már bárhol látja, csak legyen net a telefonon. Ha a telóról vagy rá akarsz másolni dolgokat, akkor az Asus AiCloud progiban, balra fenn hamburger menüben látható a telefonod, mint "Eszköz". Fájlok könyvtárak ijelölése után másolhatsz bármit oda vissza.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Nem sok új CPU-t hoz már idén az AMD
- Robotporszívók
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Politika
- Autós topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Nintendo Switch
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Macbook Air M2 13" 2022 8/256GB magyar billentyűzetes kis esztétikai hibák akku 100%
- IPhone 15 Pro max 1TB!!! Gyári független 2025.02.16. Apple jótállás akku 100% /65 ciklus
- Apple iPhone 16 128GB 2027.11.05-ig Euronics Garancia
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független megkímélt új akku 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy S21 Plus gyári független dual SIM megkímélt 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest