Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Tudtok ajánlani dokumentum scannelő appot, ami pdf-be ment? Egyszer fizetős vagy ingyenes, reklámmentes érdekelne.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
playmore
üzenetére
"Én olyat tapasztaltam, hogy ha frissen inditom a Bravet akkor nincs semmi gond, megy folyton. Ha viszont lerakom a háttérbe és lezárom a telefont aztán oldás után előveszem akkor leáll/ lezár ha letelik az idő."
Nálam a hiba csak Miui val jelentkezik, stock Android-dal jó. A zenelejátszók is random megállnak Miui-val sajnos.
-
crok
Topikgazda
válasz
Sanyi.mTs
üzenetére
Úgy van, ott volt egyből az alkalmazásnév alatt az adatlap legelején.Pontosan nem emlékszem már de úgy 2.5 éve kezdődött ez az ostoba átalakítás mikor a jogosultságok listája helyett ez a szerencsétlen adatbiztonság lap jött be.. utána jött a "régi" alkalmazások kitiltása, a keresőtalálatok szűkítése "csak neked", etc.. [hsz]
-
Sanyi.mTs
addikt
hol kellene látnom egy play áruházas fizetős appnál, hogy családi csoportomban megosztható-e másokkal? Ez érdekelne most. Régebben elég feltűnően látszódott
-
Tökimanó
senior tag
válasz
ptesza
üzenetére
Ez faxa!. Próbáltam az általad leírtak szerint és láss csodát! Nem kevés alkalommal nem jött össze, de egyszer csak sikerült. Bízok benne hogy mostanában nem lesz rá szükség megint, mert őszíntén szólva fogalmam sincs mitől lett lett hirtelen jó.
Köszönöm a leírásodat!
-
ptesza
senior tag
válasz
Tökimanó
üzenetére
Hehe.
Hát persze, hogy felhasználóbarát...
Egy ideig elszórakoztatott de végül valahogy sikerült. Egész pontosan sajnos nem tudom megírni de valahogy így ment.
Az egészség appba belépve elküld a DÁP-ba. Ami nyit egy böngészőt ahol azt írja, hogy sikeres belépés. Onnan visszalépve a DÁP-ba visz. Ez volt a tévút.
Ha minden igaz akkor böngészőben léptem be ESZT-be és utána közvetlenül az egészség appba. Valami hasonlóval próbálkozz. -
Tökimanó
senior tag
Az Egészségablak alkalmazást használja valaki? Régi telefonon első belépés után be lett állítva az ujjlenyomatos belépés aztán simán működött utána. Most az új telefonon az Atyaúristennek sem tudok belépni a DÁP alkalmazáson keresztül, így aztán az ujjlenyomat beállítás sem lehetséges, tehát használni sem tudom az alkalmazást. Ahogy a GP-n az értékeléseket nézem nem én vagyok az egyetlen akinek az nem sikerül. Esetleg van valaki akinek összejött a belépés? Ha igen, hogyan oldotta meg?
-
sopruk
senior tag
Az Open Camera beállításait szerettem volna egyik telefonról átvinni egy másikra. De ahova exportálja/importálja a backup file-t, oda nem tudok másolni, az útvonal sem módosítható. Így csak helyileg készíthető mentés a beállításokról.
Ez ilyen, vagy van rá valami megoldás?
MIUI13 ill. 14, MI 10T Pro -
sopruk
senior tag
válasz
Sanyi.mTs
üzenetére
A free app kezdőoldalán van egy kis sárga korona ikon az akcióval, ott leírja a premium szolgáltatásait. Az egyéb részleteknél azt írja: "Az adatokat és a beállításokat automatikusan lemásolja az ingyenes verzió-ról"
Én nem ruháztam még be rá, a free-t is nemrég kezdtem el használni, csak megosztottam az akciót... -
sopruk
senior tag
ReadEra Premium 30% akció
5290 helyett 3599 Ft -
zoltanz
nagyúr
Újabban Brave böngető ha youtubot hallgatok, bekapcsol a jépernyőzár, elhallgat.
Android 9 , 12 -ön nem csinálja.
Köszi!
-
Üdv!
Összefoglalóban nem láttam ilyen alkalmazást (hacsak egy launcher nem alkalmas erre a célra is)...
Redmi készülékem gyári gyorsfunkció gyűjteményben van on/off widget / gomb wifire, BT-re, képernyőzárra, de nincs GPS-re, NFC-re és képernyő forgatásra.
Tudtok ajánlani? Köszönöm. -
Siriusb
veterán
válasz
user26
üzenetére
Beállítások / Megjelenés, eléggé le kell tekerni, de ott megtalálod, pl.: Nevek és email címek megjelenítése. Lesz ott pár lehetőség ezen kívül is.
Ha mást jelenít meg a te nevednek az elküldött levél, akkor szerintem a gmail fiókban és a Fairemail-ben más-más van beállítva névnek: Alapbeállítások / Kézi beállítás és fiók opciók / Identitásoknál nézd meg. -
user26
senior tag
Valaki használja a FairEmailt ? Valahogy beállítottam, hogy amikor vele küldök emailt, akkor a címzett a vezetéknevemet látja, illetve én is az elküldöttek közt, ha viszont PC -ről, gmail-ból egyenest küldöm, akkor a keresztnevemet írja ki. Gmail fiókba mindenhol a keresztnevem írja ki, ott le ellenőriztem, tehát a FairEmail-ba kell áttírnom, de nem jöttem rá, hogy hol eddig. :/ Tudna valaki infót adni ? Köszi.
-
user26
senior tag
Sziasztok! Nagyon régóta Swiftkey billentyűt használok, nekem ez megfelelő. Viszont újabban diktafonnal mondok üzenetet, és olyan apró gondom van vele, hogy a mondatok végén nem tesz irásjelet. Ha mondom, hogy "pont", akkor le írja, hogy pont, és nem teszi oda. Gondolom ezt más bill tudja, vagy ez valami opció, amit be kell kapcsolni diktafon esetében?
-
zoltanz
nagyúr
Telefonon hallgatnék zenét Kodi-val, mikor bekapcsol a képernyőzár, elhallgat az app.
Kösz!
-
zoltanz
nagyúr
Használtam eddig a Tier e-roller megosztót, megváltozott a bankárzya számom, nem enged felvinni újat, automata beolvasás sem jó, Google pay se, több hete.
Dott - Tier e-kerékpár megosztó app-al is próbáltam, ott a telefonszámot nem fogada el
Köszi! -
boborján2
senior tag
válasz
svgyula
üzenetére
Lényegtelen milyen telefonom van.
Soha nem töltök le áruházból sem ilyen noname, semmiértelme lóf... appokat, a telefonjaimon soha nincsenek fizetési adatok, vagy kártyák eltárolva.
Tesóm mindig csesztet , hogy milyen ócska vagyok az érintős bankkártyámmal a pénztárnál, de valahogy nem vágyom rá hogy a telefont érintsem a kártya helyett.

Persze ettől még van 600 másik adat, jelszó akaármi amit vihetnek, de eddig nem volt rá példa.
Ilyen hírek pedig mindig lesznek. Emberek írják a kártevő kergetőket és emberek azok akik ezeket kijátszák. Csask épp hol az egyik , hol a másik oldal jár előrébb.
-
Tökimanó
senior tag
válasz
svgyula
üzenetére
Ezzel most azt akarod mondani hogy váltsunk az "almára"? Esetleg azt hogy használjunk butafont és akkor ha nincs alkalmazás nem lesz problémája a felhasználónak? Szerintem mindenki tisztában van vele hogy száz százalékos biztonsági ellenőrzés nincs és mindig lesz ami rosszindulatú. Bármit töltünk le abban valóban van reszkír. De még mindig biztonságosabb a GP-ről leszedni mint máshonnan.
-
svgyula
addikt
Egy érdekes hír az alkalmazáshuszároknak!
Mondjuk ez magában foglal egy a sorok között olvasható véleményt a "biztosnságos google, android" témában is.
-
Cs1csó
titán
válasz
enginev3.0
üzenetére
Lehet az is működik.
-
Tökimanó
senior tag
válasz
D1L1ZS
üzenetére
Köszönöm! Azt hiszem ha ez így van akkor én is inkább a következő fizetésnél elengedem az éves 4300 forintott és jöhet a Pro. Egyébként én is úgy vagyok vele, ami megéri arra nem sajnálom az egyszeri több pénzt. Több cuccot is vettem már így. Pl. 4-5 éve az AdGuardért fizettem ha jól emlékszem 24 darab ezrest. Nem kevés , de simán megérte.
-
D1L1ZS
őstag
válasz
Tökimanó
üzenetére
Szia!
Teljesen ugyanaz mind a kettő, mert pár napig az ingyenes verzió volt fent, csak hát a reklámok elég durván rontottak az élményen.... Évi 4300 Ft meg nem áldozok rá.
De ma reggel csak behúztam a Pro változatot, tudom az most 11.990, de azt feltelepítve nem találkoztam természetesen semmi reklámmal, illetve olyannal sem, hogy momdjuk valami extra költségbe kerülne.
Én nem bántam meg, volt már kb hasonló áron rosszabb vételem is (Ratio Launcher lifetime)
-
Tökimanó
senior tag
válasz
D1L1ZS
üzenetére
Ja, bocsi! Én annak idején az ingyenesre fizettem rá és azóta évente újítom. Azt nem figyeltem hogy van direkt pro változat is. Megjegyzem az értékelésem amit adtam rá, megtalálható ott is, úgyhogy szerintem egy kalap alá tartozik. Na meg valószínűleg a tudása is ugyanolyan mint a másiké. Természetesen ha ez lifetime akkor egyértelműen jobban megéri. Amúgy te úgy gondolod, vagy valahol le is van írva hogy lifetime? Én nem találok ilyent. Mindenesetre ha valóban az akkor novemberben én is inkább megveszem. Olcsóbban jövök ki és nem is kell többet foglalkozni vele.
-
Cs1csó
titán
válasz
enginev3.0
üzenetére
Tippre telepítésnél adsz neki jogokat, hogy hozzáférjen a névjegyzékedhez. Ezt ne add meg neki.
-
enginev3.0
félisten
Vibernél be lehet állítani hogy senki ne lássa hogy van viberem, csak akinél akarom hogy lássa?
-
Met
nagyúr
Valaki találkozott már olyannal hogy a Nova Launcher miatt a telefon (Redmi Note 13 HyperOS 2.0.4.0) nem engedi az ujjlenyomatos feloldást csak a pin-est?
Feloldanám és ezt írja nem lehet feloldani ezt a készüléket ha harmadik féltől származó... (többet nem látok) csak pinnel.
Amióta kikapcsoltam a Novát elég az ujjlenyomat. -
-
dokee78
félisten
Nem tudja valaki melyik az az alkalmazás amivel a képernyő frissítést lehet mérni?
Amivel a tesztekben realtime méri,éppen mennyi Hz-en megy az adott alkalmazás. -
niklebi
senior tag
válasz
svgyula
üzenetére
a részletes választ. Xiaomi telefon regisztrációs oldalán már megkaptam a választ, hogy a telefonon nem hivatalos rom van, így frissítés és biztonsági frissítés sem lesz. XDA fórumon javasolták az érdeklődőknek, hogy EDL-lel frissítsék a telefont. Igazság szerint kipróbálnám, de senkit nem ismerek aki ilyennel foglalkozik. Nagyon úgy néz ki, hogy visszaküldöm a telefont. [kép] -
GEPESZ66
veterán
A Chrome böngészőt a nextDNS-el használom, elég jól szűri a hirdetéseket.
Tegnap kipróbáltam enélkül, de teljesen élvezhetetlen így a böngészés a sok hirdetés miatt.
Sokszor gondolkoztam, hogy áttérek a Samsung böngészőre, de mivel számítógépen is a Chrome böngészőt használom, nem váltottam. -
dellfanboy
őstag
válasz
svgyula
üzenetére
fura. délelőtt a whatsapp kontaktjaim közt nem volt mint opció. most du nézem és látom volt 3x nemfogadott hívásom tőle. most muxik.
csak azt nem tudom hogy de miért nem láttam őt mint opció/ kontakt whatsappon? ezért gépeltem be a teló számát. úgy látszik de- és du közt valahogy szinkronizálódott a telefon kontakt a whatsapp kontakt listával. sokmindent nyomogattam nem tudom mi triggerelte..
-
svgyula
addikt
válasz
dellfanboy
üzenetére
Szia! Lehet az ismerősöd nincs a névjegyzékben. Vagy nincs látható állapotban. Illetve ha kidobja a rendszere az alkalmazást a memóriából akkor elérhetetlen lesz. Én rengeteg emberrel csak így kommunikálok. Néha néha előfordul, hogy nem jelez a telefonja a másik félnek, de olyan még nem volt amit írtál. A wathsapp kontaktok között szerepel? Ha igen akkor miért ütöd be a számot? Katt a kontaktra és hívás. Úgy mit csinál?
-
dellfanboy
őstag
-whatsapp- kérdésem lenne.
nem vagyok nagy whatsapp felhasználó. letöltöttem regisztráltam, próbáltam egy számot felhívni, de miután beütöttem át akart irányítani a gsm hívásra. ez mitől lehet/van?
én wifi-n vagyok csatlakozva és van netem, és a hívó fél is (cimbi) -
svgyula
addikt
válasz
niklebi
üzenetére
Nem a ROM miatt nics frissítés ill a következő probléma az IMEI szám(pk) lesz! Mivel azok régiós azonosításhoz is kellenek a frissítéskor. Így tudják megoldani azt, hogy régiónként változó ROM-ot adnak a telefonokhoz amiknek eltérő időben jön ki a frissítése. Ezért az arra a telefonra kiadott kínai ROM/uppdate a mókolás maitt nem fog felmenni, a global uppdate pedig az IMEI azonosítón bukik el még ha letöltöd akkor is. Az IMEI mókolása illegális is!
-
niklebi
senior tag
válasz
ggeleven
üzenetére
A fórumokat olvasva ma tudtam meg, hogy Kínában tavaly nyáron betiltották a bootloader nyitást, és ez bizonyos határok között vonatkozik a külföldön értékesített telefonokra is. Ezért nehéz nyitási kérelmet kapni. Volt olyan hozzászóló aki több mint 500 napja próbálkozik, sokan leírták, hogy többet nem vesznek Xiaomi telefont.
-
niklebi
senior tag
válasz
ggeleven
üzenetére
Semmi különleges beszerzés nem volt, ha csak az nem, hogy Trandingshenzen oldalán rendeltem, ahol Global rommal hirdették a telefont. Ma délután aztán program nélkül is kiderült, hogy nem hivatalos Global rom van rajta, hanem belpiacos Kínai rom. Így nem igazán kap frissítést, és még az a lehetőség sincs, hogy a bootloader nyitással lecseréljem a romot. Most azon gondolkodok hogyan tudjam visszaküldeni. Még van egy lehetőség, hogy EDL módban telepítsek rá romot, csak találnom kellene valakit aki megcsinálja.
-
galervin93
addikt
Sziasztok!
Nem igazán értek hozzá, törölt kép/videó, Kukából is törölve, gyanítom root kellene ahhoz is, hogy az elvi lehetősége meglegyen a visszaállításnak...? -
TODI1111
veterán
válasz
Joker88
üzenetére
Időjáráshoz a [Today Weather] appoz használom.
-
Tökimanó
senior tag
válasz
ktomcat
üzenetére
Szerintem az "Időjárás és Radar" jobb. Az említett követelményeknek megfelel és én úgy vettem észre hogy pontosabb is az előrejelzés. Persze nem 10-15 napra előre, mert olyan nincs. A radar része pedig tökéletes. Ezek miatt maradtam én ennél. Természetesen ez csak az én véleményem. Lehet másnak nem jön be . Szerintem egy próbát azért mindenképp megér. Van ingyenes is . Ha pedig tetszik és fizetsz a reklámmentességért, az sem vészes. Évi 4300 kopejkát megér.
-
niklebi
senior tag
Létezik olyan szoftver, alkalmazás amivel meg tudom nézni milyen régiós rom van a telefonomon?
-
Joker88
őstag
tippeket szeretnék kapni, ha lehetséges , a következő alkalmazásokra Androidra :
1.: időjárás - magyar legyen nyelvezetben, legyen normális widgetje, ha lehet kövessen ne csak a kiválasztott várost/települést mutassa..
akár fizetős akár ingyenes
2.: névnap app :mutassa az aznapi névnapot,esetleg a rákövetkező napit is.. -
Imre9211
aktív tag
Sziasztok

Elolvastam a téma összefoglalót de sajnos nem találtam konkrétumot a kérdésemet illetően.
Egy adott oldalon/oldalakon található képgalériàt szeretnék letölteni egyben, mivel egyenként órákig tartana v még tovább annyira sok van külön kategorizálva az adott témában.
Ehhez keresnék egy letöltő szoftvert ami URL alapján letölt mindent ami az adott feltöltőhöz tartozik az oldalon. Chrome-hoz v Firefox-hoz is. Nem baj ha fizetős.
-
Babetta-X
senior tag
Sziasztok! Adott egy céges gép és a telefonom, amik nem egy hálózaton vannak. Szeretném a friss képeim egy részét pár naponta átmenteni a gépre. Mivel rengeteg fotóm van, ezért kábellel elég problémás, lassú, lefagy stb. Van bármi jó alkalmazás, vagy ötlet amivel meg tudom gyorsítani vagy kényelmesebbé tenni a folyamatot? Próbáltam volna a KDE connect appot de ha jól értem ehhez egy hálózaton kéne lenni a géppel.
-
dokee78
félisten
Google Chrome van olyan adat takarékos,mint az Opera Mini?
-
zoltanz
nagyúr
Mivel tudom megnézni a telefonban lévő Wifi eszköz típusát? (Mimo anntena kiosztás stb)
Inxi -t próbáltam.
Köszönöm!
-
svgyula
addikt
válasz
Erdmis
üzenetére
Ez érdekes amit írsz! Pont ma volt két családtagnál is 3 ilyen hívás más-más számról de mind angliából! Valaki(kik) nagyon seftelnek a mobil számokkal! Nekem is volt ilyen hívásom még karácsony előtt. Én felvettem, hagytam beszélni, aztán közöltem vele, hogy nem ebszélem a nyelvet
Nagyjából mind porszívó ügynök....
Nálam az a gond a hívás korlátozással, hogy ismerősöm az usa-ból mindig más számon/orszáhból hív ha nem whatsappon beszélünk. Ha gsm hívást csinál az valamilyen voip hálózaton hív ezt nem is lehet visszahívni. Eddig legalább 50 különböző szá/helyszín volt amiről a hívásazonosító alapján hívott. De nem tudom mennyi van/lehet még. -
Erdmis
tag
Sziasztok!
Van esetleg arra megoldás, hogy országhívó alapján blokkoljak minden bejövő hívást?
Sajnos egy ideje egyfolytában hívnak angliai számokról. Mivel minden alkalommal más számról, így nem opció az adott szám blokkolása. Arra meg egyelőre nem találtam megoldást, hogy globálisan minden +44-es számot blokkoljak.
Köszönöm, ha van ötleted
-
pinnacle
nagyúr
válasz
pinnacle
üzenetére
AirScreennel teljes képernyős a megjelenítés, hardveres gyorsítás is van. 13$ az éves előfizetés, ingyenesnél ha megnézek 2 reklámot, akkor 20 percig működik.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Köszönöm a leírásodat!

mobilizmo