- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
Chris500 #176137 üzenetére
Figyelj! Én már 2 éve kidobtam a HONOR 6 telómat. Nos az minden szempotból fényévekre volt attól a navon doboztól! JA! az android 6 támogatás már évekkel ezelőtt megszűnt a play áruházban! Már írtam egy szeget verj bele a felső 2/3 résznél és add le az elektronikai hulladékok között ha van rajta bármilyen adatod. Ha nem a tied akkor felejtsd már el azt az ócskavasat! Az amikor kijött akkor is nagyon megdícsérve egy alsó polcos semmitérő telefon volt. Most így 10 év után(kb azóta még egy nyomorék frissítést sem adtak ki hozzá) már egyszerűen szemét!
Még valami! Nem csak az alkalmazás telepítése a működés alap feltétele!A működéskor a szerver a régi letöltött verziókat, valamint a régi android verziókat sem engedi bejelentkezni a szerver szűrője. Ugyanis te nem közvetlenűl a bélával kezdesz beszélgetést hanem egy közvetítő állomáson keresztül(szerver állomás) Ez nem egy walky-talky, hanem egy interneten keresztül kommunikáló eszköz. Aminek meg kell felelni az aktuális szabványoknak! Az a telefon pedig ~8 éve már nem felel meg azoknak.Ezt kellene megérteni!
-
válasz
Chris500 #176133 üzenetére
Írtuk korábban, hogy dobd ki azt a telefont, mert egy 10 éves android rendszer fut rajta és ezen már kb semmilyen app nem fut normálisan.
A Messenger lite megszűnt, a normál Messenger pedig minimum 9-es android verziót igényel, ezért nem működik neked egyik sem! Így már oké? -
lomposfarkas
tag
válasz
Chris500 #176072 üzenetére
Kikapcsolt állapotban próbálj a recoverybe lépni: power + hangerő le gombok nyomásával (vagy power + hangerő fel) Ha eléred a recoveryt, akkor ott a wipe data / factory resetet válaszd. Ha elvégzi, utána reboot to system. Ez a normál helyzet, de ha nem végzi el, akkor kisnyúl... akkor kellene kábelen rátenni a a gyári romot (ha egyébként csak szofveres hibája van) Ha elvégzi a hard resetet és pl. ez már frp lockos készülék volt, akkor további móka várható
-
svgyula
addikt
válasz
Chris500 #176074 üzenetére
Szia! Az telefon sajna a legalja volt már akkor is amikor megjelent. Ez ha emlékem nem csal egy
itthoni probálkozás volt. Úgy működött, hogy behoztak egy "felcimkézett" telefont valami noname gyártótól és az akkori android legolcsóbb verzióját valahogyan rátuszkolták majd eladták és itt be is fejeződik a történet! Talán valami ulefone vagy hasonló telefongártó terméke volt. Akkoriban ha megvolt a mennyiségi rendelés bármit rászitáztak a telefonra.
Vagyis kizárt, hogy ROM-ot találj hozzá, én annó' egyszer rászántam egy napot eredménytelenül. Ha jól emlékszem még a navon képviselőjével is beszéltem aki valami olyat mondott, hogy csak náluk lehet felrakni az eredeti rom-ot. Ezeknek egy orvosságuk van ez bármennyire fájónak is tünik egy 100-as szeget beverni a felső 2/3 részre és leadni az elektronikai hulladékok közé! Ne gondold, hogy csak a rossz szándék szól belőlem de semmi értelme időt pocsékolni rájuk, inkább igyál egy sört a strandon és figyeld a bikinivonalakat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest