- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz
WhiteWalker #175810 üzenetére
Egyszer kell bemenni, és megosztani a naptárat, onnantól kezdve, akivel megosztod, az minden eszközön látja, és, ha jogot is adtál hozzá, szerkesztheti.
De szerintem telefonról is megoldható a megosztás, csak ott nem néztem utána. -
vlevi
nagyúr
válasz
WhiteWalker #175807 üzenetére
Nem tudom, hogy telefonon hogyan kell, de PC-n, böngészőből lehet megosztható naptárat csinálni.
Nem kell a teljes naptáradat megosztani, csinálsz egy saját naptárat, mondjuk rendezvények néven, és annak a linkjét osztod meg, a másik oldal pedig felveszi a naptárai közé.
Úgy látom, itt megadhatsz módosítási engedélyeket is a másik félnek, ha olyanra van szükség. -
vlevi
nagyúr
válasz
Viktor0610 #175791 üzenetére
Nem állítottam át semmit.
Nekem a One UI-ban ki van kapcsolva mindenféle osztott szirszar.
Ha a gamil frissítéseit törlöm, és visszaáll a gyári állapotra, akkor megszűnik az osztott működés, de egy idő után természetesen frissül az app, és visszajön a felosztás.
Olyan dolgokat is osztottan jelenít meg, amit a One UI nem tudna kettőbe osztani, mert pl. az, hogy landscape nézetben bal oldal meghagyja az üzenet listát, és jobb oldalon mutatja a kiválasztott üzenetet, az jó dolog. De ugyanezt próbálja csinálni portré nézetben is, ami agyhalál.
Vagy, amikor a levélben van egy kép. Eddig, ha ráböktem, akkor egész képernyős méretben betöltődött a képnézegető, de mostmár azt is csak jobb szélen egy függőleges csíkban mutatja meg. Ugyanígy a böngészős linkeket.
Egy ideje a google keep is próbál osztott nézetben működni, de azt csak nagyon ritkán használom, az nem zavar annyira.
Telefon nem csinálja, csak a tablet. -
vlevi
nagyúr
válasz
Viktor0610 #175787 üzenetére
Gmail app
Nnna, az engem is az idegbe kerget.
Nem csak a gmail app, hanem szerintem a többi google applicákicó is.
Nagy tabletem van, Samu Galaxy S7FE, ami 12"-nál is nagyobb. Telefonon nem szivat, csak ezen a tableten.
pl. a gmail elkezdett osztott képernős lenni, a levél listában a levélre rákattintva oldalra csúszik, és felesbe megnyitja a levelet.
Ami baromi jó, valakinek biztosan, csak én nem tudok mit kezdeni a nadrágszíj alakú, pár centi széles, de marha hosszúra tördelt levéllel.
Ha a levélben van egy link, akkor azt is.Landscape módban még jó is lehetne, de az elmúlt időben már portrait módban, azaz állítva is csinálja.
A kép nem az enyém, de ugyanilyen nálam is: -
vlevi
nagyúr
Jó reggelt!
Mostanában kezdett el bosszantani a gmail ezzel a hülyeséggel. A levélben lévő linkeket osztott nézetben nyitja meg.
Samsung Galaxy Tab, Android 14 alatt.
A tablet beállítások között az osztott nézet ki van kapcsolva, és mégis így jelenik meg.
A gmail beállítások között nem találtam semmit, ahol ez állítható lenne. Hogy lehetne megszabadulni ettől?
-
vlevi
nagyúr
válasz
zeon.hu #168726 üzenetére
Igen, ez lenne az. Lehet, hogy a Google yt appban is ugyanígy működik, nem tudom, évek óta nem láttam, csak a vancedet, és utána a revanced Extended-et.
Tényleg nem látom értelmét annak, hogy, ha megunom a videót, és visszamegyek a vanced főmenübe, akkor tovább mutatja a videót a sarokban. -
vlevi
nagyúr
válasz
zeon.hu #168721 üzenetére
Természetesen az volt az első, amit kikapcsoltam, de hatástalan
[kép]
Ez szerintem arra lenne, hogy az teló fő képernyőre vissza lépésekor is folytatódjon a lejátszás.
Szerintem ez az egyik leg-értelmetlenebb fícsör. Ha befejezem egy videó nézését, miért gondolja úgy bárki, hogy én azt tovább akarom nézni -
vlevi
nagyúr
Sziasztok!
Revanced Extended-el kapcsolatban lenne egy apró kérdésem.
A videók nézése után a vissza gombbal megyek a fő képernyőre, és ilyenkor mindig megmarad a jobb alsó sarokban egy mini lejátszó.
Hogy lehet ezt kikapcsolni? Végignéztem szinte az összes beállítási lehetőséget, de nem látok olyat, ami erre lenne. Volt egykét minilejátszó beállítási lehetőség, azokat kikapcsoltam, de semmi hatása.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Linux kezdőknek
- Eredeti játékok OFF topik
- Tőzsde és gazdaság
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Milyen videókártyát?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged