Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
 - Légből kapott hírünk van képekkel
 - iPhone topik
 - Sok földi jó került a Redmi K90-be is
 - Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
 - Magisk
 - Google Pixel topik
 - Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…

- 

Mobilarena
 KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
 A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
 Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
 Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Fall-N
veterán
válasz

kalasz

üzenetére
						Általában nem. Sokszor volt olyan, hogy megvettem egy alkalmazást és nyom nélkül törölte a "fejlesztője". Ilyenkor bukja az ember a pénzt. Azért is raktam idézőjelbe a fejlesztőt, mert az ilyen csak lehúzza az embert.
A másik típusú program készítő, aki megír egy egész jó alkalmazást, egy ideig vagy egy-két évig frissíti, bővítheti, majd eltűnik és szarik rá ha megunta. Kiváló példa az Ander Web nevű emberke, aki kétszer is cserben hagyta a vásárlóit. Az ADW Launcher egy ideig a csapból is folyt, majd ráunt és eltűnt pár évre. Ez szívás volt, mert akkor jött ki az Android 2.3 után az ICS, amin csigalassan működött.
Két éve kijött nagy dirrel-durral az ADW 2, ami elég népszerű lett, majd fél éve eltűnt megint. Érdekes módon a Nova és az Apex is évek óta folyamatosan frissül és ez alatt egyszer kellett megvenni a feloldó kulcs Pro/Prime verziót. Persze az ADW 1 után újra meg lehetett venni az ADW 2-t. (Én nem tettem meg, mert sejtettem, hogy ezt is meg fogja únni.)

Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- BestBuy topik
 - Whisky topik
 - Autós topik
 - GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - Arc Raiders
 - Sorozatok
 - Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
 - További aktív témák...

- OMEN ck2077ng 17.3" QHD IPS i7-13700HX RTX 4080 32GB 512GB NVMe gar
 - PlayStation 5 Digital Edition 825GB megkímélt állapotban eladó
 - Bomba áron dobozos új Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia/
 - Xbox Carbon Black controller
 - Akciós áron, Új Lenovo ThinkPad T14 Intel Core Ultra i7-165U/16GBRAM/512SSD/14" FULL HD+ IPS kijelző

- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 96% Akkumulátor
 - BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus Elite R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB ZALMAN S2 TG 750W
 - Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
 - Honor Magic 5 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
 A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.

crok
 mobilizmo