Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #79335424

    törölt tag

    válasz BullZeye #46833 üzenetére

    Érdekes következtetés. Nem tudom, hogy milyen logika alapján jutottál erre az eredményre, de nem vitatkozom. Ez esetben elnézést a tippért! Próbáld ki valamelyiket, a többi javaslat közül! Ha közben akadnak üres perceid, akkor talán érdemes lenne elgondolkodni az eseményeken.
    A.: A program hibás, mert bár minden lehetősége megvan rá, mégsem hajtja végre a kiadott utasítást.
    B.: A program jól működik, csak a feladat végrehajtásához nem kapott megfelelő utasítást, vagy nincs jogosultsága végrehajtani.
    Szerinted melyik állítás valószínűbb?
    Írok egy lehetőséget. Mi van akkor, ha az a közelségérzékelő mégis funkcionál. Két állapotot jelezhet. Közel és távol. Ha közelt érzékel, az talán nem befolyásolja a kívánt célt. De mi történik, ha távolt érzékel? Lehet, hogy erre a jelre egy alkalmazás az automatizálótól függetlenül, vagy azt felülbírálva bekapcsolva tartja a kijelzőt? Erre az eshetőségre vonatkozólag adtál valamilyen utasítást az automatizálónak, vagy csak gondoltad, hogy ezt majd megoldja? Tulajdonképpen helyes következtetésre jutottál. A program szó szerint értelmetlen, mivel nem rendelkezik a feladat ilyen módon történő végrehajtásához szükséges mesterséges intelligenciával.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák