- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
válasz
WhiteWalker #131459 üzenetére
Az összefoglalóban is szereplő F-Stop Gallery-ben ha a beágyazott mappákat választod, akkor pont úgy mutatja, ahogy te szeretnéd. Persze az ingyenesben ez úgy látom, hogy nincs benne, de most féláron van hozzá a kulcs.
Sokáig keresgéltem én is egy normális galéria alkalmazást, aztán rátaláltam erre és jelenleg nincs olyan igényem, amit ez ne elégítene ki.
Szerk: Ja és van benne Dropbox, Google Drive és Samba kliens is, így nem is kell fizikailag a telefonon lennie a képeknek.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
WhiteWalker #131469 üzenetére
Az a durva hogy simán fizetnék is egy értelmes galéria app-ért de eddig nem találtam semmi jót. Vagyis nem akarok felrakni ötöt hogy próbálgassam, így megvarom míg valaki tanácsol vmit... Hátha van egy jó ami nagyjából tud mindent.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Tényleg vicc, hogy egy értelmes képnézegető nincs... én most a gyári huawei képnézegetővel szívok. A telefonra felmásolt képeket nem látja, csak ha belépek a "minden kép" részébe, amit külön kell megnyitnom... valamint a másik gondom, hogy időrendi sorrendbe naná, hogy nem lehet rendezni a képeket...
-
Fall-N
veterán
válasz
WhiteWalker #131461 üzenetére
Programtól függetlenül az adott mappába kell csinálni egy .nomedia fájlt.
-
válasz
Gyorsan átnézve nincs benne ilyen lehetőség szerintem.
-
crok
Topikgazda
válasz
WhiteWalker #130890 üzenetére
Én is beállok a sorba DessertFox és tibike8 mellé: sok éve vagyok elégedett Sygic felhasználó, kifejezetten tetszik a megjelenése és a működése (én spec. szeretem a kétkopp+húzás megoldást a zoomolásra mert egy kézzel is megy), szerintem amennyire offline annyira naprakész is, talán az évek alatt ha egyszer futottam bele olyanba hogy körforgalom épült valahova és még nem volt benne és pár hónapja már van lehetőség online is útvonalat tervezni és "leküldeni" az fiókoddal belépett eszközre (amikor online..).
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
WhiteWalker #130962 üzenetére
Nem meglepő, hírek szerint a google integrálni akarja a maps-ba.
-
Somatom
veterán
válasz
WhiteWalker #130962 üzenetére
Sztem jó a Térkép. Integrálva van benne a Google kereső. Sajnos, még nekünk is az utca/házszám formátumú címeket erőltetik a koordinátás helymegadás helyett. Előfordul, hogy a keresővel kell beazonosítanunk a címet, majd kinyernünk a koordinátáit. A Street View is hasznos feature. De, a legjobb benne a viszonylag pontos forgalominfó. Szóval, attól, hogy nem a Térképpel navigáltatok, még kedvelem és aktívan használom.
-
S e t h
nagyúr
válasz
Teszteltem szinte mindegyiket és nálam a sygic elvérzett a logikátlan újratervezéseivel, plusz legkevésbé volt naprakész a térkép amerre használtam, amíg a gmaps és waze ilyen defektusokkal nem küzdött.
-
tibike8
őstag
válasz
WhiteWalker #130892 üzenetére
Én sok éve használom a Sygicet is a Here-t is meg a google térképet is.Előre szoktam jellemzően megtervezni útvonalat és ha hasonlóan terveznek mint ahogy én is elképzelem (nem akar pl marha nagy kerülőket berakni) akkor a sygicet használom. De pl. a here közbenső pontot sem tud és sávasszisztens sincs benne. A sygicben van.
-
DessertFox
aktív tag
válasz
Szia. Rögtön az elején: nextgen rajongó vagyok. De évek óta használom a sygicot is, a legnagyobb megelégedésemre telefonon és tableten is. Az alap program is elég sokat tud, bőven megéri megvenni. A kiegészítők ( hud, parkolás ) is jók, de inkább csak arcoskodni, pénzt igazán nem érnek. A térképek negyedévente frissülnek. Mivel a vásárláskor kapsz sygic fiókot így a többi frissítést is kapod ( pl speedcamok ). Az egyetlen negatívum szerintem hogy a sávváltó asszisztense telefonon az én szememnek kicsit pici. Ettől függetlenül ajánlom, nem fogod megbánni.
-
citkar
addikt
válasz
A Here we go ingyenes, offline is mukodik. Ehhez képest nen tudom mivel tud többet az a licens, én is gondolkodtam rajta, mert olcsó, de felesleges nekem a Waze vagy a Here mellett.
-
S e t h
nagyúr
válasz
WhiteWalker #130879 üzenetére
Az ingyenesek jobbak.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
WhiteWalker #130879 üzenetére
Én nem látom, hogy akciós lenne. Tudsz adni linket?
Ám engem is érdekelne, hogy mennyire jó. Valamint mennyire friss a térkép... -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
WhiteWalker #130728 üzenetére
Erre esetleg valaki ?
-
kaciokos
őstag
válasz
WhiteWalker #130153 üzenetére
Szomorúan hallom.
(#130154) Viktor0610 - Pont ezeket szeretném elkerülni, a fb appjai még a nagyanyám bugyiméretének ellenőrzéséhez is kérnek jogot, és amilyen morálisan ingoványos a fb adatvédelem terén, tuti, hogy meg is nézik.
-
törölt tag
válasz
WhiteWalker #129635 üzenetére
Teljesen változó időpontokat mutatott nekem az egyes mentett adatokról. Volt, amit sűrűbben, volt, amit ritkábban szinkronizált.
Ami biztos pont, az annyi, hogy akkor készül mentés, amikor töltőn van az eszköz és van WI-FI kapcsolat.
-
kiraly.andra
aktív tag
válasz
WhiteWalker #129611 üzenetére
Én angolul használom, így csak azon a nyelven látom a segítséget (=Help), így nem is tudom, hogy ez megvan-e magyarul, de érdemes lenne megnézni. Az "Overwrite old files: Choose what to do if a file already exist at target. Default setting is to overwrite the old file, so the newest file is used." azt jelenti, hogy ha a fájl már létezik a másik oldalon, akkor azt alapértelmezésben felülírja. Ha átállítod, akkor értelemszerűen nem.
Szerintem az alkalmazás is ezt az oldalt hívja be, amikor a "Help"-re bökök.
-
kiraly.andra
aktív tag
válasz
WhiteWalker #129606 üzenetére
De hát ez így logikus! A FolderSync nem az egész rendszert figyeli, hanem egyes mappákat (=folder). Ha egy mappából eltűnik a fájl, akkor onnan törölve lett, hát a másik oldalon is töröl. Ha valahol megjelent egy fájlt, akkor oda felmásolja. Így lesz meg a szinkron.
-
kaciokos
őstag
válasz
WhiteWalker #129614 üzenetére
Teszteld ki, az a tuti.
-
kaciokos
őstag
válasz
WhiteWalker #129611 üzenetére
Én ezt úgy értem, hogy ha a felhőben régebbi dátumú a file, mint a telefonon, akkor békén hagyja ("soha"), vagy felülírja ("mindig"). Nyilván ez képeknél nem nagyon fordul elő, de pl. egy text file-nál már simán. Mondjuk én egyirányú szinkront használok (telefon -> Drive), kétirányúnál ez már trükkösebb kérdés.
-
kaciokos
őstag
válasz
WhiteWalker #129606 üzenetére
Ha a telefonon áthelyezed a képet, akkor a FolderSync újra feltölti az új mappába, és a Drive-on törli a régiből, ezért kerül a Drive kukájába. Én is hasonló cipőben járok, múltkor be is tellett a Drive-om, pedig valójában csak a 30-40%-át használom, és órákig tartott a kukaürítés. Tudtommal ezt nem lehet megkerülni.
-
pc360
addikt
válasz
WhiteWalker #129438 üzenetére
Nem mindig, de többnyire akkor is azzal vagy a legközelebb. Egyébként nyilván előfordulhat, hogy rossz irányt vesz egy app, de a neteseknél sajnos akkor sem megoldás a régi verzióra beragadás.
Auriga!: Honnan tudja az átlagos felhasználó, hogy mi a biztonsági rés és mit "foltoztak" be!
Nem kell tudnia, csak annyit, hogy a frissítések normális esetben nem véletlenül történnek. Az instant messenger, az email, a bankolós és a böngésző programoknál ez kiemelten fontos, és többnyire nem felületet érintő változásokról van szó, hanem annál sokkal fontosabbakról.
Hadd legyen választási lehetőség!
Hadd legyen, persze, de nem nagyon van. Ha internetet, és a saját, fontos adataidat is kezelő szoftverekről van szó, akkor a frissen tartásuk, illetve a rendszer frissen tartása a minimum, amit meg kell tenni. Sokan elfelejtkeznek arról is, hogy a legtöbb gyártó leszarja a usereit, és nem kapják meg a szokásos havi security fix-eket, amiket a Google amúgy rendszeresen kiad. A Nokia felhasználók, és pár egyéb gyártó kiemelt, aktuális példánya kapják csak meg ezeket, rendszerint 2 évnél nem több ideig. Így is túl sok ember rohangál outdated eszközzel, és legalább egy ilyen fórumon nem lenne szabad ennek a létjogosultságát még alátámasztani.
mindenki a saját álláspontját tartja fontosnak
Ez nem csak saját álláspont, hanem fucking alapvetés.
-
bigrock
addikt
válasz
WhiteWalker #129438 üzenetére
Ebben élen jár a Cheetah Mobile banda...
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
WhiteWalker #129331 üzenetére
Itt van egy adag játék.
-
Zeki
nagyúr
válasz
WhiteWalker #129323 üzenetére
Olyan van, hogy megveszed, letöltöd, és ha nem jó letörlöd és kéred a visszatérítést. azt hiszem 24 órán belül.
-
Drughi
addikt
válasz
WhiteWalker #129150 üzenetére
Nem tudom, hogy a MIUI launchere enegi-e vagy sem az ikoncserét, de pl a Nova launcher engedi, akár egyesével, vagy az egész pakkot is. Csak egy ikon csomagot kell letölteni hozzá, de hogy melyikben lesz benne az az ikon amit te keresel...
-
lovi27
addikt
válasz
WhiteWalker #128989 üzenetére
Pedig az kell: TB beállítások automatikus mentése opció legyen aktív. Ott írja is, hogy az SD kártyára menti (ha van külső, nem arra, a belsőre!). Az elérési út pedig
sdcard\data\com.keramidas.TitaniumBackup\settings\
Ezt lemásolva tudod visszanyerni vagy egy másik mobilra átvinni a beállításokat. -
Somatom
veterán
válasz
WhiteWalker #128923 üzenetére
OK! Megvan. Köszi!
-
Tiger.
nagyúr
válasz
WhiteWalker #128856 üzenetére
Bsplayer.
-
basaja
senior tag
válasz
WhiteWalker #128771 üzenetére
Elég sok fájlkezelőt kipróbáltam már, de évek óta ezt használom, nekem kb mindenre megfelel...
-
Fall-N
veterán
válasz
WhiteWalker #128769 üzenetére
Esetleg FX Explorer, ahol osztott képernyős lehet, így egymás alatt van a két ablak álló nézetben.
-
Somatom
veterán
válasz
WhiteWalker #128771 üzenetére
Álló nézetben jobbra/balra húzással tudsz váltani az ablakok között. TotalCommander -ben is ugyanígy működik.
-
válasz
WhiteWalker #128769 üzenetére
Benne van, csak használd fekvőben a telót.
-
Met
nagyúr
válasz
WhiteWalker #128719 üzenetére
De, lehet csak valami átmeneti hiba volt.
Play-en megint fent van, a fejlesztő oldala (FB) törölve, frissítés nincs. -
HREH
senior tag
válasz
WhiteWalker #128172 üzenetére
Igen, a "biztonsági mentést készít a felhasználói alkalmazásokról" opcióval.
-
Somatom
veterán
válasz
WhiteWalker #127872 üzenetére
Sztem totál lutri az automatikus frissítés, úgyhogy minden alkalmazásra vonatkozólag ki kell kapcsolni.
-
oszi666
őstag
válasz
WhiteWalker #127536 üzenetére
Köszi, ilyesmire gondoltam
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
WhiteWalker #127495 üzenetére
Targytalan , reboot megoldotta .
-
törölt tag
válasz
WhiteWalker #127479 üzenetére
Saját, több éves tapasztalattal rendelkezve igen, biztos vagyok benne. Különben nem írtam volna, ha másképp tapasztaltam volna.
-
törölt tag
válasz
WhiteWalker #127473 üzenetére
Nem nézegettem, mert alapesetben nem használom ezt a mentést, csak kérésre végeztem el a tesztet.
Ha az Apple esetén ez jobban működik, akkor ez jó hír nekik. Nekem pedig közömbös, mert van a gyártómnak jól működő, saját mechanizmusa.
A Google-féle megoldás nálam ki van kapcsolva.
-
laleeee
őstag
válasz
WhiteWalker #127131 üzenetére
Mióta kezd kusza lenni ? Már rég leálltak a fejlesztésével
-
laleeee
őstag
válasz
WhiteWalker #127113 üzenetére
Mi a baj a OGyoutube-al ?
-
tonyrulez
őstag
válasz
WhiteWalker #127113 üzenetére
Én is most tértem át Youtube Vanced-ra, ezerszer jobb. Ugyanúgy kell neki a saját microG-je (de van root és magisk kiadás is). Letölteni nem tud, erre a Videoder-t használom.
-
seger
addikt
válasz
WhiteWalker #126615 üzenetére
Ez rendben! Csak ha véletlen olyat törölsz amit nem kellett volna...
-
seger
addikt
válasz
WhiteWalker #126606 üzenetére
Viszont ha így véletlen törölsz, akkor törli a másolatot is!
-
kory24
őstag
válasz
WhiteWalker #126602 üzenetére
Be kell kapcsolni hozzá a Törlések szinkronizálása opciót
-
Somatom
veterán
válasz
WhiteWalker #126602 üzenetére
Régen másztam bele, de úgy emlékszem, hogy ez külön beállítós. Az irány és a preferencia is.
-
beg
veterán
válasz
WhiteWalker #126572 üzenetére
Ez most nem én voltam, de ilyenkor ajánlom átolvasni az ÁSZF-et, valamint a megfelelő topikban megkérdezheted.
Ne itt erőltesd mert nem kapsz rá választ. -
törölt tag
válasz
WhiteWalker #126572 üzenetére
Ide kattintva választ kaphatsz.
-
kaciokos
őstag
válasz
WhiteWalker #124395 üzenetére
Szerintem a malware-ek nem tartoznak a témához...
-
eclipse19
senior tag
válasz
WhiteWalker #123455 üzenetére
https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.police.orfk.rutin
https://play.google.com/store/apps/details?id=org.rsoe.android.bm_okf_push -
eclipse19
senior tag
válasz
WhiteWalker #123438 üzenetére
A Google térképen a Forgalom réteg nem vált be?
Kiszínezi az útszakaszokat (piros, narancs vagy zöld), attól függően, hogy mennyire lehet ott haladni.
-
atike
nagyúr
válasz
WhiteWalker #123440 üzenetére
A Rutinnal semmi gond nincs, cégen belül azt használjuk számtalan telefonon.... Pontos, frissít, jelez...
-
Bozek
nagyúr
válasz
WhiteWalker #123438 üzenetére
-
punky10
addikt
válasz
WhiteWalker #123126 üzenetére
3S Prime,4X,Note 4.Hirtelen ezt a 3 Xiaomit néztem meg,amiben van képernyőtükrözés.
Úgyhogy vagy a Xiaomi telefonoddal,vagy a "kis @-oddal" csinálj valamit,ha nem megy... -
hati
addikt
válasz
WhiteWalker #123126 üzenetére
Miért ne lenne képernyőtükrözés? Nálam a Redmi 3S-en működik.
-
Somatom
veterán
válasz
WhiteWalker #123031 üzenetére
Nekem tök mindegy, hogy ki, mit használ, de hogy jön ez ide? Idézem a kérdésedet:
"De érdekelne, hogy Te miért ezt használod, vagy miért jobb, miben tud többet mint a Waze?"
Erre válaszoltam és nem (csak) kamionos szempontból.
-
Somatom
veterán
válasz
WhiteWalker #123026 üzenetére
Vazze! Fura, hogy én kamionozok, és Te nem tudsz tőle elvonatkoztatni. Az általam említettek közül melyik feature kamion specifikus? A sávasszisztens? A street view?
Otthon (Bp.) nem kamonnal közlekedek, de nem értem, hogy miért kell útvonalat terveztessek ahhoz, hogy forgalominfókat kapjak. Születésemtől Bp. -en élek, többek között futárkodtam is itt. Sztem tudok olyan egérutakat, amiket még egy navi sem. Nekem nem kell, hogy egy navi útvonalat tervezzen. Lássam az aktuális forgalominfót, a többit megoldom. Sztem ezzel nem vagyok egyedül. -
Somatom
veterán
válasz
WhiteWalker #123023 üzenetére
Írtam, hogy kamionos naviként egyformán alkalmatlanok. Amiket felsoroltam, azoknak nincs közük a kamionozáshoz.
-
Somatom
veterán
válasz
WhiteWalker #123011 üzenetére
Navigációra egyiket sem használom, mert nem ismerik a kamionos korlátozásokat. Ha használnám, akkor viszont a sávasszisztens hasznos Térkép feature.
Navi nélkül:
-Jobb kereső integráció.
-Utcakép nézet. Hasznos, hogy látom képen, hogy hogyan néz ki az uticél, vagy be tudok-e fordulni egy sarkon, vagy más, necces helyen.
-Számomra a legfontosabb, hogy navi nélkül is látom a forgalmi szitut. Pl. tegnap délután Karlsruhe -nál ezzel sok vezetőidőt meg tudtam spórolni. -
kaciokos
őstag
válasz
Nekem útvonaltervezésben vannak gondjaim mindkettővel. A Waze képes a legsz@rosabb kis utcába is bevinni, hogy spóroljon 30 másodpercet a menetidőn (és közben elvesztek 2 percet, mert a forgalom miatt nem tudok a kis utcából kikanyarodni), a Google Maps meg a múltkor nem akart levinni az autópályáról, ahol förtelmes nagy dugó volt, ha kézzel átterveztem az adott szakaszt mellékútra, még az ő bevallása szerint is 40 percet spóroltam. Mondjuk mindez indulás előtt volt, szóval elképzelhető, hogy ha tényleg navigálok vele, akkor azért levitt volna a pályáról, de ez csak utólag jutott eszembe.
-
axioma
veterán
válasz
Milyen keszulek? Ha nincs benne iranytu es gyengebb a gps akkor tok mind1, milyen navi alkalmazassal nezed, rossz lesz. (Pl. paromnak volt THL w100, az muvelt ilyeneket, aztan telefonvaltas utan jo lett.)
-
Somatom
veterán
válasz
WhiteWalker #123008 üzenetére
Ez, így nem túl hasznos infó. Miért nem?
-
snooze
veterán
válasz
WhiteWalker #120646 üzenetére
Nekem nem mutatja az appba a topic neve mellett számmal,hogy hány hsz érkezett a kedvencekbe,vagy az itt szoltam hozzában..én erre gondoltam..
-
S e t h
nagyúr
válasz
WhiteWalker #120628 üzenetére
Nálam semmilyen coub videó nem megy hanggal, illetve nagyon akadva. Vmi böngésző specifikus dolog, mert más böngészőben meg jó. Hetente egyszer mászok fel a coubra, ezért nem töltenék le hozzá alkalmazást, viszont fura, hogy kifog a samu browseren.
-
DrojDtroll
veterán
válasz
WhiteWalker #119989 üzenetére
köszi mégegyszer
-
DrojDtroll
veterán
válasz
WhiteWalker #119982 üzenetére
nem találom az adott appok alatt ezeket a beállításokat
-
DrojDtroll
veterán
válasz
Egy Isten vagy,
köszönöm : R
-
batai15
félisten
válasz
.törölhető.
-
DrojDtroll
veterán
válasz
WhiteWalker #119979 üzenetére
Hol kell és mit beállítani, hogy ne legyenek ilyenek ezek a vezetéknélküli kommunikációk?
-
darvinya
titán
válasz
WhiteWalker #119931 üzenetére
Szinte sehogy, max elmented s legközelebb már tudja.
Szótárat file -ba menthető, így telo költözéskor átvihető. -
Bozek
nagyúr
válasz
WhiteWalker #119585 üzenetére
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
WhiteWalker #119580 üzenetére
Sok motoros program szolgál direkt ilyen célra, például az ingyenes RBiker.
-
Debilon
addikt
válasz
speedview, speedview gps pro (nekem ezek vannak meg)
-
Bozek
nagyúr
válasz
Van pár ilyen. Még a Sygic is tudja követni az útvonalat.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Na, ez engem is érdekelne.
-
válasz
WhiteWalker #119340 üzenetére
Háttö, ez tényleg érdekes.
Ezt a verziót sem a Playen, sem a Galaxy Apps áruházban nem találom.
Az APKMirror oldala mondjuk, megbízható, szóval szerintem no para. -
DS39
nagyúr
válasz
WhiteWalker #119334 üzenetére
Szerintem azok Samsung telefonról vannak, míg a Store-ban a publikus verzió van. (Ami régebbi lehet)
-
válasz
WhiteWalker #119334 üzenetére
Szerintem simán. Az APKMirrorra is valaki tölti fel az anyagot.
Lehet, még nem jutottak el a legfrissebbig. -
forintuser
őstag
válasz
WhiteWalker #118945 üzenetére
Azokat az eszköz mappákat szinkronizálja, amit te megadsz neki.Elvileg minden mappát meg lehet neki adni.Beállítások-Automatikus mentés szinkronizálás-Eszközmappák automatikus mentése funkció.És itt kijelölöd amit akarsz.
-
Bozek
nagyúr
válasz
WhiteWalker #118973 üzenetére
Szerintem az "Only resync source files if modified" (ezt még nem fordították le magyarra) lesz az. Bár sose próbáltam, PC-re szinkronizálok.
(#118972) anorche1: Fogalmam sincs. Próbáltam vendégként belépni, de nálam más hibát írt ki. Állíts be felhasználónevet és jelszót, aztán lépj be azzal, úgy biztos működik. Távoli könyvtárat meg úgy tudsz megadni, hogy szerkeszted a már kész kapcsolatot és ott lesz az első oldalon.
-
Elemental
addikt
válasz
WhiteWalker #118677 üzenetére
Én azt használom.
-
beg
veterán
válasz
WhiteWalker #118630 üzenetére
Vótmá, de köszi
-
Nunder
őstag
válasz
WhiteWalker #118260 üzenetére
Szerintem ott a BT miatt működik a dolog, nekem a mikrofonos fülesemen nyomhatok bármilyen gombot bárhogyan, akkor sem működik a léptetés.
Gondolom a Jack lábainak is köze lesz a dologhoz, de reméltem, hogy van erre app ami megoldja.
-
Bozek
nagyúr
válasz
WhiteWalker #118242 üzenetére
Nem egészen, a Spotify is azzal a módszerrel vált számot, mint az összes többi alkalmazás. Kétszer megnyomva a Play/Pause gombot következő szám, visszafele nem lehet vele váltani. A hangerőgombok folyamatos nyomva tartása csak a hangerőt változtatja ugyanúgy.
-
enginev3.0
félisten
válasz
WhiteWalker #117307 üzenetére
Hát, mert az egyik béta a másik meg a stabil
Béta előbb kap meg mindent, de lehetnek hibák
Stabil meg az ellenkezője -
Bozek
nagyúr
válasz
WhiteWalker #116586 üzenetére
Én már évek óta használom a Swiftkey-t, most meg főleg, mert a Sony az XZ1(C)-be alapból azt rakta gyári billentyűzetnek.
(#116604) Giinos: Mivel nem Samsung telefonod van. Az Xperia Keyboard is csak Sony-ra ment fel, de volt XDA-n olyan verzió, ami más telefonra is jó. Samsung Keyboard-ból nem találtam ilyent.
-
air
nagyúr
válasz
WhiteWalker #116598 üzenetére
Apkmirroron fent van: [link]
Viszont nekem a telefonon (S7, Nougattal) az 1.5.73-as verzió van fent.Szerk.
Play-en is fent van: Samsung Keyboard -
air
nagyúr
válasz
WhiteWalker #116590 üzenetére
Gondolom. Vagy Play-en.
Nekem S7-en gyárilag rajta van. -
air
nagyúr
válasz
WhiteWalker #116586 üzenetére
Ezek szerint a SwiftKey már megtanulta a ragozott szavakat?
Én most a Samsung "gyári" billentyűzetét használom. Meglepően pontos.
Legalábbis a mostanában halál ökörségeket dobó Swype-nál sokkal jobb. Még az "ökörségeket" is hozta. -
junkpod
veterán
válasz
WhiteWalker #116564 üzenetére
Írásjelben talán igazatok van de a ragozással semmi gondja nincs.
-
Somatom
veterán
válasz
WhiteWalker #116517 üzenetére
Sztem a BS Player -ben sincs ac3 kodek (mivel, az fizetős licenszes). Ráadásul több olyan formátum van, amit sem a BS, sem az MX nem tud lejátszani. A VLC viszont igen. Ingyenes, reklámmentes verzióban sztem a Kodi veszi fel a versenyt a VLC -vel.
-
Jakuu
őstag
válasz
WhiteWalker #116278 üzenetére
Szerintem meg, te vagy nagy tevedesben, a pc=personal computer, egy gyujto fogalom, amibe beletartozik, a destop is, mint ahogy a laptop is, de meg a tablet is egy specialis formaja, reg atkellene ertekelned a fogalmakat, mar regen nem a szamitastechnika oskoraban vagyunk, maradi latasmoddal. Mint ahogy a mobiltelefonok, egy kategoriaja, az okostelefon, ami gyakorlatilag mara mar siman nevezheto lehetne, mini computernek is, telefon funkcioval.
-
Somatom
veterán
válasz
WhiteWalker #116278 üzenetére
A Surface teljes értékű Win 10 -et futtat. Ugyanazok a programok telepíthetők rá, mint bármelyik Wines PC -re. Ugyanúgy lehet egérrel és billentyűzettel, bazi nagy monitort bambulva használni, mint bármelyik PC -t. Akkor mi a különbség, ami miatt szerinted nem PC?
beg:
Remix OS for PC. Android alkalmazásokat futtat. Mi ez, ha nem Androidos PC? -
Somatom
veterán
válasz
WhiteWalker #116274 üzenetére
Akkor segíts definiálni! Jelenleg egy Vorke V1 -et használok otthon. Ebben egy J3160 -as Celeron van, és gyárilag Win 10 van rá telepítve. Ez PC? Szerintem az. De, én Androidot telepítettem rá. Így már nem PC? Állítsuk szembe egy Surface tablettel, amiben egy i7 -es proci van, meg 16GB ram, és szintén Win 10 -et futtat. A HDMI kimenetét rádugom egy monitorra, USB -n meg egeret, billentyűzetet csatlakoztatok. Akkor most melyik a PC?
-
Somatom
veterán
válasz
WhiteWalker #116261 üzenetére
Pont arra próbáltam kilyukadni, hogy PC alatt mindenki ért valamit, de egyáltalán nem biztos, hogy ugyanazt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Keresünk dokkolókat
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest