- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fall-N
veterán
válasz
Bozek #117648 üzenetére
Igen EMUI alatt az IAP úgy meghülyült, hogy csak az új telefonomon működik jól. Nem akarta felismerni, hogy még van véve. Ezért is tértem át tiszta Androidra és ment el a Honor.
IAP-ot ezért sem szeretem, jobb a fizetős verzió.
Fájlkezelőből meg Solidon kívül az FX Pro a legjobb. Most azt használom.
-
Somatom
veterán
-
Golyobis
tag
válasz
Bozek #117386 üzenetére
Én nem tudom hogy mikor és mire használja fel ezeket a funkciókat, de számomra a megfogalmazásból nem derült ki egyértelműen, hogy csak arra használná fel amiket mondtál, én nem látom hogy miből derülne ki az hogy másra / máskor nem használhatná. Én lehet hogy paranoiás vagyok, de akkor is ott van írásban, feketén-fehéren, és én, már megbocsáss, ha itt mindenki hülyének néz akkor is inkább az írásos tájékoztatásnak hiszek.
Vagy van itt valami amit mindenki tud csak én nem? Esetleg valami EU jogszabály, vagy valami íratlan szabály ami fölülírja az írottakat?
-
Somatom
veterán
válasz
Bozek #117364 üzenetére
Igazad van, másra emlékeztem. Telepítettem, még szokom. A WebDAV kliensben lehet valahogy külső elérést megadni? Eddig az a legjobb külső elérés a NAS -omhoz. A TC -ben és a SE -ben is van rá lehetőség. Az Xplore -ban viszont nem találom az elérési út megadásának lehetőségét. "Connection refused" hibaüzenet jelenik meg. Olyan, mintha csak wifivel, belső hálón működne.
-
Somatom
veterán
válasz
Bozek #117350 üzenetére
Bocs, én voltam rest, nem lapoztam vissza az előzményekhez! Más fájlkezelő (pl. TC) kezeli? Anno, Symbianen használtam az Xplore -t, de nekem minden szenvedős, ami nem kétablakos.
Régebben Tamásnál is úgy működött, hogy elsírtam a bánatomat, és volt, hogy 5 perc múlva kaptam egy dev. verziót a hibajavítással, vagy a kért, új funkcióval. Aztán, ha rendben találtam, akkor a következő Robot frissítéssel mindenki megkapta. Sajnos, nagy bánatomra ma már ez nem így megy. Nagyon ritka az olyan fejlesztő, akivel jó együttműködni. Meg kell becsülni az ilyet. -
kaciokos
őstag
válasz
Bozek #116944 üzenetére
A Light Flow logikája nem tiszta nekem, vagy tiszta, de akkor nem jön be.
Jól értem, hogy ha egy app nincs beállítva a Light Flow-ban, akkor az egyáltalán nem fogja villogtatni a LED-et? Vagyis minden egyes alkalmazást, ami LED-et villogtat, egyesével fel kell vinnem és bekonfigurálnom, és a listát a telepített alkalmazásaim függvényében folyamatosan karbantartanom?
-
Somatom
veterán
válasz
Bozek #116906 üzenetére
Nem hibáról van szó, hanem feature request -ről. OK, hülyeségekre fölösleges válaszolni, de, mint itt, a topikban is kiderült, az enyém nem volt hülyeség. Ha el sem olvassa, nem is értelmezi, akkor minek ír választ? Pl. a Motion Detector -hoz is írtam hasonlót. Válasz: "Köszönöm! Jegyezve." Néztem a többi válaszát és amit az enyémre írt, az nem sablon volt.
Nekem ennyi itt is elég lett volna. -
törölt tag
-
air
nagyúr
válasz
Bozek #116816 üzenetére
Ha nem POP3 és nem IMAP, akkor milyen protokollal akarsz csatlakozni a mail szerverhez?
A Gmail app maga szerintem 443-as (https) protokollon megy. (De szerintem másik klienssel nem fogsz tudni így kapcsolódni.)
Illetve az is lehet, sőt ez a valószínűbb, a 993-as porton megy az IMAP, titkosítva.
A 143-as portot tiltották? Mert ha a 993-at, akkor azt nem fogod tudni megkerülni, csak valamilyen VPN gateway-en keresztül. -
-
-
Somatom
veterán
válasz
Bozek #116714 üzenetére
Jajj, nemááá! Természetesen választható opcióként gondoltam, ahogy az asztali böngészőkben, vagy a Dolphin -ban is beállítható. Esetleg plugin formájában, ahogy a Firefoxhoz is volt régebben ilyen kiegészítő (ezért kerestem az Opera kiegészítőket). Sajnos, az új Firefox "rendszerhez" már (vagy még) nincs ilyen.
-
Somatom
veterán
válasz
Bozek #116481 üzenetére
A háttérkép beállítása síma ügy, mert külön művelet van rá. De, ott alapértelmezetten konkrét fájlt kell megadni. Biztos lehet ilyen csereberélős megoldást is kreálni (pl. fájl sorszám növelés változóban), de én még nem próbáltam ilyen háttérkép csereberélést. Egy kérdést megérne a Robot topikban.
-
spe88
senior tag
válasz
Bozek #116396 üzenetére
de abban be lehet állítani azt is, hogy amikor én lépek be az adott appba, akkor kimehessen mobilneten is?
engem az zavar, hogy maguktól töltögetnek le mindent meg fogyasztják az akksit, annak ellenére, hogy a Messengeren meg a Gmailen kívül mást nem akarok automatikus, háttérben történő futtatásra engedélyezni.
-
w.miki
veterán
válasz
Bozek #116199 üzenetére
miért, melyik másik jobb?
ha nem mész el tőlük, csak belengeted, igen jó kedvezményeket lehet elérni az ügyfélmegtartó csoporttól.Itt az 1,3,4-re van valami tipp?
-
Somatom
veterán
válasz
Bozek #116082 üzenetére
Még sohasem láttam ilyen kártyákat. Persze, belakásnál én is azonnal kiiktatom ezeket a marhaságokat. Meg, én kikapcsolt szinkronnal adom meg az alapértelmezett fiókot, majd a netet veszem el, autoszinkron be, és így még az első próbálkozása előtt ki tudom kapcsolni a nem kívánt funkciók szinkronját.
-
lcdtv
tag
válasz
Bozek #116017 üzenetére
hát nem semmi macera van vele, most tettem át a teljes névjegyzékemet úgy hogy a vezetéknévhez írtam a teljes nevet. Most írhatom át úgy ahogy te javasoltad amibe persze van logika.Nem is értem ezt a droid
logikát persze más nyelven biztos jól működik csak persze megint mi magyarok szívunk ilyen hibával....de ha így lehet csak ...azért köszönöm!
-
WhiteWalker
nagyúr
-
Soockit
aktív tag
válasz
Bozek #115869 üzenetére
Rosszul értetted, amikor feltelepíted a telefont akkor mondjuk 8 napig kedvezményesen megveheted 4.xxx Ft-ért, majd ha letelik ez az időszak akkor már csak 8.xxx Ft-ért. De ha Te kedvezményesen akarod újra megvásárolni akkor csak nyomsz egy resetet és újra felkínálja a 50%-os lehetőséget!
-
gulyasa
őstag
válasz
Bozek #115873 üzenetére
Ez el sem indul, illetve felvillan, aztán egyből jön az üzenet, hogy "Sajnáljuk, az alkalmazás leáll".
Egyébkén visszatérve az Andromoza-ra...
Írtam emailt az app készítőjének is a hbáról. Most válaszolt, hogy ismertek számára a problémák, de megoldani egyelőre nem tudja, mert sűrűn változik a mozanapló, ő meg most az egyetemi tanulmányai miatt, nem tud foglalkozni vele. -
-
-
nightzone
aktív tag
válasz
Bozek #115711 üzenetére
Köszi, akkor a kérdésem első része megfejtődött. Másik telóm sajnos nincs hogy kipróbáljam, annyi hogy amikor hívnak "privát"-ról olyan mintha kifagyna a képernyő és egyik gombot sem tudom lenyomni/elhúzni. A gyári alkalmazáson kívül van még fenn egy másik tárcsázó app is, amire át kéne váltania bejövő híváskor is (ezt meg is teszi nem otthoni számok esetén), de ilyenkor nem vált át rá. Lehet ez okozza a hibát?
-
S e t h
nagyúr
válasz
Bozek #115627 üzenetére
Sajnos nem ez volt a baj. Valamiért a belső céges hálózatról nem jön ki kép, szöveg, csak a karakteres zagyvaság, Pushbulletnél viszont simán megy.
Válaszolt a tulaj is, azt mondta, hogy ha többen is dolgozunk egy gépen és nem akarom, hogy mások is turkáljanak az appban, akkor simán töröljem le a chrome kiterjesztést és legközelebb telepítsem fel megint.
Írtam hogy ez nem nagyon opció, nem mellesleg a Pusbulletben simán benne van, és szerintem ezt ő is simán tudná applikálni egy sign out opcióval.
Erre még nem jött válasz. -
S e t h
nagyúr
válasz
Bozek #115614 üzenetére
Nálam is érlelődik a döntés, de most kicsit falba ütköztem.
Egyrészt megy minden értesítés, küldés, hívás, egyszóval nagyon jó, viszont feldobtam melóban is a számítógépre a kiterjesztést és nem várt akadályba ütköztem. Nem állítom, hogy nem én csesztem el vmit egy jelszó megadásával, ugyanis elég egyszerű óhajom volt, szeretnék kijelentkezni a jointból miután befejeztem a használatát.
Na most erre semmi lehetőséget nem találtam. Ha a nevemre kattintok, akkor max másik google fiókba történő bejelentkezést dob fel, de kijelentkezés gomb nincsen.
Egyik helyen lehetett megadni jelszót, lehet nem olvastam el figyelmesen, de beállítottam egyet és most abszolút nem tudom, hogy emiatt vagy más okból kifolyólag, de hiába adtam meg alternatív nevet a böngészőnek és küldtem ezután képet a telóra, csak egy zagyva link jött meg egy üzenet, hogy nem tudja megnyitni a képet.
Érdekes módon a screen shot, hívás megy, de a képek nem jönnek át, vagy kódolva vannak passz.
De ami még érdekesebb, próbáltam szöveget is írni a számítógépen , ami küldést követően a telefonon egy katyvasz karakter folyam lett, többször is próbáltam, ugyanaz a jelenség.
Most leszedtem a kiterjesztést, majd holnap megpróbálom, de nem tudom mi okozza most a hibajelenséget, hogy összevissza karakterek jönnek szöveg és képek helyett is.
Másrészt jó lenne egy kilépés gomb, nem hagynám itt úgy a gépet, hogy be vagyok jelentkezve a jointba. -
-
Somatom
veterán
válasz
Bozek #115564 üzenetére
Jaaa, hogy ez egy Joao app? Innentől egyértelmű a szitu. Ha otthon leszek, akkor tesztelem Remix és teló között. Jó lenne egy vágólap szinkron. Remélem, hogy külsős szerver nélkül működik! Nekem olyan lenne a tuti, aminek saját szervert, vagy Gdrive -ot is meg lehet adni.
-
S e t h
nagyúr
válasz
Bozek #115564 üzenetére
Pushbullet megy telefonok között is, ha jól tudom ios - android rendszerek közötti kommunikáció sem akadály neki, bár én erre még nem használtam.
Joinnál talán nem megy vagy ment eltérő rendszerek esetében.Én évek alatt nagyon megszoktam a pushbulletet, de az utóbbi időszakban rendszeres a hibaüzenet hogy a fileok nem mennek át, ez meg igen komoly kompromisszum egy olyan alkalmazásnál ahol ez alap funkció.
Az ingyenes verzió is tökéletes, de sokan azért léptek le mert kicsit elszámolták a pushbulletnél a pro verzió árait, mondhatni brutálisan.Join viszont 30 nap triál, utána egyszeri vásárlás.
Ha előbb próbálnád ki a Join appot, írj róla pár szót pro és kontra, szerintem sokan örülnének neki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- macOS PC-re
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest