- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
yusukee
aktív tag
válasz
Rigormortiis #176025 üzenetére
Azt értem, de nem a Play Store van alvásban, hanem a konkrét app. A play store az, ami frissíti őket.
De elfogadom, csak nekem nem tűnik logikusnak.
-
yusukee
aktív tag
Sziasztok!
Van egy samsung s24-em (nem tudom van-e köze hozzá). Az miért van, hogy a google play mindig csak a nem rég megnyitott alkalmazásokhoz talál frisstést? Még akkor is amikor kézzel keresek.
Tipikusan az ilyen ritkábban használt kuponos alkalmazásoknál van, hogy elvileg friss minden, de amikor használnám kiírja, hogy van újabb és frissítsek.
Tegnap kipróbáltam. Nem volt semmi frissítés. Elindítottam 5 ritkábban használtat és utána talált mindegyikhez frissítést. Elég bosszantó.
Van erre valami megoldás?
Köszi
-
yusukee
aktív tag
Sziasztok!
Most frissítettem a telefonom android 7-re. Létezik olyan alkalmazás, amivel a képernyőről videót tudok rögzíteni úgy, hogy a hang nem mikrofon, hanem a belső hang? android 5-6-ra volt 1, de azt már nem frissítik, az összes többi meg vagy csak mikrofont vesz fel (minek?) vagy nem működik.
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Üzleti vita és megbeszélés
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- E-roller topik
- Proxmox VE
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest