- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gipsztigris
addikt
"Térképen megjelölt területről van szó"
Ezt egy szóval nem említetted!....és nem kioktatni akartalak, csupán rávilágítani, hogy a panaszod okát nem biztos, hogy a térképek között kell keresni! Igen, elvileg kell(ene) frissíteni a POI adatbázist is, de akkor sem tartozik a térképhez csak logikailag. Ha vásárolunk egy adott ország térképét, nem adnak hozzá aktuális POI-t. Azt külön kell rendezni.
-
HoTaZo
addikt
Miért lehetne? Mert, most lett, a frissítés okán, újra téma.
Amúgy csak a linket nem tudtam elérni. Akkor szálltam be a témába.
Arra azért számítottam, hogy nem engedi letölteni, de egy próbát kibírt.zeon.hu Igen, olvastam akkor is a cikket és vártam a dátumot, de nem kaphattam meg. Ennyi
beg
Ok, csak folyamatban voltam.
-
G@ben
addikt
Értem.
Esetleg létezik olyan naptár, ami nagyon hasonlít erre a naptárra? Ez nagyon bejött, de a custom rom óta nem tudom felvarázsolni.
Bár nem tudom, hogy más néven esetleg fel lehet tenni a gyári naptár mellé, mintha egy másik, különböző naptár lenne? Ha simán fel akarom rakni, akkor azt írja, hogy ez a csomag már telepítve van. Csomag neve: Naptár "com.android.calendar"
Ha mégis simán felteszem, akkor viszont nem indul el. -
Bozek
nagyúr
Mondjuk még mindig fájlküldő alkalmazást keresett, nem FTP megosztást. Ha ez utóbbi kellene, akkor akár az SMB is jó lenne.
(#94601) Krill77: Hirtelen ezt találtam, egy próbát megérhet: [link].
Mondjuk azt se értem, hogy e-mailben elküldeni, vagy egy megosztott GDrive (vagy egyéb felhő tárhely) mappába feltölteni miért nem jó?
-
fulton
addikt
nem lehet valahogy megszüntetni a facebook app háttérben futását? nem akarom hogy mutassa az app ikonja felett hogy ennyi meg annyi új értesítés van, meg van egy jó pár alkalmazás amit letiltanék hogy ne fusson (frissüljön a háttérben ) mert felesleges nekem. Megoldható?
Facebbok - ot nem lehet a névjegyzékkel szinkronizálni? (mint lehetett a wp rendszer esetében, és össze pattintotta a névjegyzék neveit a facebook-al, még képet is rendelt hozzá) ?
-
-
kaciokos
őstag
Így is megpróbáltam, meg úgy is, hogy az alapértelmezett képernyőre vigyen, de sajna nálam is úgy működik, ahogy rgeorge írta.
Neked amúgy Z1C-d van, nem? És ha jól látom, Novát használsz, neked jól működik ez a része?
-
Nem akarok offtopicot a ram es applikaciok rossz iranyba haladasarol, de:
mobilarena.hu/tema/android-os_tablet-ek/hsz_67508-67508.html
ha egy majd szazezres ujnak szamito eszkoz ezt csinalja, akkor?
A fennti tabletbe 5.1, 2g ram, eleg jo soc, akkor?
Lehet, valami kis igazsagom megiscsak van?Reszemrol itt akkor be is fejeztem a temat.
-
-
aprokaroka87
nagyúr
én még annó lg gt540-en használtam swapot,hát a ram kezelés minimálisat javult,de nem ér annyit hogy az sd kártya élet tartalma csökkenjen a folyamatos irástól.
egyébként is semmi garancia arra hogy a rendszer használná is a swapot ha kell.
aelod:swapper for root app nem müködik?
-
aelod
veterán
Próbáltam. Nem tetszik a böngésző.
Class10 UHS-I kártya nem sokkal marad el a telefonom belső tárolójának sebességétől. De az lenne a legjobb ha a belső tárolón lehetne swap partíciót kialakítani. Szép álom.
Egyszerűen megtiltanám a gyártóknak, hogy 4.4+ felett 1Gb RAM-os telefonokat gyártsanak.
-
aelod
veterán
Ace 4 (SMG 357Fz) és 4.4.4
Használtam böngészővel de ahhoz, hogy értesítsen be kell jelentkezni a google fiókba. Namármost, én nem állítottam be a telefonon, így gapps sincs rajta, le van túrva róla minden ilyen fos.
Tanúlságot levontam. Min 2GB-os telefon kell.
(#94172) tordaitibi
A választ itt:
(#94173) 4es.Köszi az értelmes segítő hozzászólásodat.
-
Pedig ez engem is erdekelne, az android csodalatos ramkezelese ellenere.
Nem vagyok nagyfelhasznalo, ezek az alap indulo folyamatok:Ennek ellenere nagyon sokszor latom a 'services restart' feliratot, amikor elfogy a ram.
Pelda: Operaba bongeszek. Mindig bezarom a fuleket, es a vissza gombbal bezarom az alkalmazast,
ez nalam megszokas, meg a win2000/256 mega ramos hoskorbol maradt vissza.
Ennek ellenere, ha a ram keves, NEM az Operat takaritja ki, hanem pl. a Skypet dobja ki, vagy valami rendszerkozeli folyamatot.
Ez tuti, ugyanis ha az elobb leirt esetben kezzel kihajitom az Operat, akkor 100-150 mega valoban felszabadul.4.2 rendszer, 1G ram.
-
tybsen
addikt
Szinkron azt hiszem nincs csak importálni tudod az adatokat a desktop programba. Maga a program kinézete nagyon old school
cserébe nagyon részletes. Gyakorlatlag mint a könyvelésben meg tudsz adni különböző számlaszámokat a különböző költségeknek (például 215 = kenyér, stb). a tranzakciók rögzítése szimpatikusabb mint a money manager ex esetén, főleg a megbontott tranzakciókrögzítése sokkal egyszerűbb és könnyebb illetve áttekinthetőbb.. de ahogy mondtam neked az előző hozzászólásban, igazából egyik alkalmazás sem az igazi
-
tybsen
addikt
Ez elég beteg!
Én sem tudtam még eddig rávenni magam bár a money manager ex jelentései elég gyorsak és jók. ellentétben a GNU Cash jelentéseivel. ehhez még hozzátartozik hogy az utóbbinak borzasztó a mobil alkalmazása
viszont a desktop verzió meg sokkal jobb mint a money manager ex-nél. igazából egyik sem az igazi úgyhogy én is csak kínlódom. Megértelek.
-
törölt tag
Ez a Nine valami nagyon szuper. 1 perc használat után is imádom!! Ezer hála érte!
Nem baj, hogy nem tudja, ez marad a munkahelyi mail-ekre, valami mást meg használok majd gmail, meg yahoo mail-ekre.
Még egy utolsó kérdésem lenne... hol tudom megvenni a Nine-t? Play-en nem találtam a fizetős app-ját, de az appon belül sem találom:S -
törölt tag
Ez , hogy mindegy. e hogy ujra rakom e az appot... bocsi nem tudom jobban megfogalmazni, már egyszer régen rajta volt a telómon ergó az adataim szempontjából számít e ha megint letöltöm, újra megkapja e a cég stb... (ill , hogy pl a telefonszámmal az ilyen cégek mit kezdenek ez a rész engem aggasztani szokott hogy a telefonszámot is megkapják )
-
-
tb83
tag
Köszi a választ! Mit jelent az, hogy "Ha jól van beállítva az Exchange fiók"? Hol tudom "jól" beállítani és mit kell "jól" beállítanom?
A fiókok között ott van az Outlook, de csak a címtár szinkronizálását lehet bepipálni, más nincs is ott. Az Office is ott van a listában, de abban nincs semmi. Magában az alkalmazásban is kerestem, de nem találtam. Ha próbálok hozzáadni új Office fiókot, azt írja ki, hogy nyissak meg egy Excel-t, Word-öt stb-t, de ha megnyitom, akkor csak belelép, hiába vagyok bejelentkezve az Excelben, nem történik semmi. Az Outlookban az alapértelmezett alkalmazás a naptárhoz a "Calendar", de ott is csak az az egyetlen lehetőség. Az viszont a google naptárat nem mutatja...
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Félkonfig Asus z690, i7-12700k, 4x8gb 4400mhz, 1tb Ssd,
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest