- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- LG V40 ThinQ - olajozott gépezet
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
Mondjuk a MiBand-dal nehéz hívást fogadnod.
-
Zolee_70
senior tag
Az owa-val kapcsolatos pontosítást köszönöm, nem vagyok egy IT guru.
Igen, push-ra van állítva a bejövő, a késé alatt pedig azt értem, hogy a desctop előtt ülve az Exchange-ben megkapom a levelet, de a telefonon nem, csak 4-5 perc múlva, míg a Gmail app-ban sokszor előbb jelez. -
-
-
-
-
Kékes525
félisten
A minőségeikről nem írtam, csak azt, hogy több van PC-én, ami igaz. Viszont a HitmanPro.Alert az nem https-el foglalkozik. Sokkal több annál. HitmanPro.Alert Sok más hasonló szoftver van.
De természetesen nem helyettesítik a figyelmes, odafigyelő embert.
(#101348) csabyka666: Az Adguard és az AdClear két különböző. Ha az AdClearről kérdezel, a playen lévő annak egyik leágazása, de az XDA-án újabb, fejlettebb verziója van, szerintem az AdClearek közül az a jobb.
-
Kékes525
félisten
Komplett biztonsági szoftverek, hadd ne soroljam őket. Kettőt azért megemlítetek:
1. ESET Netbank- és tranzakcióvédelem (speciális böngésző), ezt használom, de más víruskergetőknek is van hasonló terméke.
2. HitmanPro.Alert (minden típusú biztonsági kockázatot próbál kiszűrni).
-
törölt tag
Azt a bizonyos VPN kapcsolatot az adguard appján keresztül kell engedélyezni. Ki mondta, hogy az adott progi megbízható ? Márcsak azért is mert root nélkül nem is működik....
Utóbbit is cáfolnám. Amíg a pc előtt ott csücsül 1 fizikai blokk (értsd: router) és fut a háttérben 1 biztonsági legális szoftver ezerszer megbízhatóbb, mint a mobil önmagában mindezek nélkül.
-
viktorhu
veterán
Én 4.4-en jártam először úgy, hogy nem engedett továbblépni. És a tartalék mobilomon CM van, szóval ismerem, meg láttam kínai szoftveres mobilokat is, de azért ez nem a tipikus felhasználás. Alapesetben az ember megveszi a telefont, és google account nélkül nem tud vele csinálni semmit - nagyon kevesen vannak, akik flash toollal indítanak
-
Hogy letölts egy appot, hogy egyáltalán Beengedjen a Play Store, (6.0-nál azzal indít, Wi-Fi és addig be nem lépsz, legalábbis egyel volt már dolgom, az így kezdte, persze, nem általánosítok) vagy hogy bejöjjön bármi lementett dolgod a fiókokba (jelszavak, Chrome, stb...), ahhoz kell. Ezek nélkül meg mi? Csak egy telefon és kész!
(Nem mondom, hogy nem lehet appot telepíteni kívülről, de nincs értelme mindig annak, csak mert makacs vagy a belépéshez)
-
myke01
senior tag
Azóta sokat változott a "világ"
, nem mondom hogy aktualitását vesztette a cikk , de biztosan van változás
. Ha a kollégát szépen megkéred ,hogy frissítse a cikket
, lehetséges hogy megteszi . Köszönöm
Igazából az adatforgalom-fogyasztás része érdekel a dolognak ,és a fürgeség . Bár érdekes ,hogy pont az Opera Minivel van problémám, ami a tesztben verhetetlennek bizonyult . -
brownus
veterán
jogos amit írsz, de mellette nem cigiztem, a lakásban sem. tehát nem volt passzív dohányos. sőt, este ha elszívtam egy cigit, akkor még fogat is mostam, mert a várandós anyukáknak olyan szaglása van mint a vadászkutyáknak :d és zavarta a rajtam ragadt dohányfüst szag, bűz.
ne csak off legyen, egy haverom ezt használta, persze azóta visszaszokott
ez rossz ómen, lehet nem is telepítem
Quit smoking - QuitNow!ja, b.ssza meg, rohadt sok pénzt elvitt...
-
kiskacz
senior tag
Köszönöm! Ezt a részét nem ismertem, ezek után nem is keresek ilyet.
"A szolgáltató hangpostája miért nem jó? Ja mert talán van némi költsége."
Amit én erre mondanék, azt nem hallgatnád vissza szívesen. FLOTTÁS csomagomban (már ha tudod mi az...) ennek n-(s)incs költsége. A többi meg inkább nókomment, mert kitiltanának. De ha gondolod, egy sms-re valót postázok neked... -
SunMount3r
nagyúr
Ha root kell hozzá, akkor ugrott...
Pedig kényelmesebb is lenne, ha még magától is csinálná. Node: ez is azt csinálná végeredményben amit én leírtam (és amit a Task Manager), hogy miután kiléptem belőle, bezárja, ennyi. Akkor ez miért ajánlottabb, mint a Task Manager-es megoldás???
-
-
SunMount3r
nagyúr
Miért lenne értelmetlen, ha ezzel meg tudom oldani azt a zavaró problémát, amit már részletesen, világosan, 100X elmagyaráztam?!
És ha a Task Manager is lényegében csak ugyan azt teszi, mint a fent leírt metódus (amire te is azt írod, hogy nem veszélyes), akkor ez miért lenne veszélyesebb?
-
SunMount3r
nagyúr
Szóval az esetemre nincs egy jól érthető, pár mondatos magyarázat, hogy miért ne használhatnám pl. az ATM-et CSAK a Poweramp bezárására?
Pedig lehet épp el lehetne intézni ezzel -ha van-, ahelyett, hogy 10 Hsz.-t pazaroljunk rá. De ha nincs hát nincs...
Amúgy: Az Android Box-omon alapból van egy Memory Cleaner Task Manager, a fő képernyőre gyárilag installálva. (Csak az az összes háttér alklmazást zárja egyzserre és nem lehet kiválasztani melyiket). Erről ennyit...
-
SunMount3r
nagyúr
A Poweamp-na éppen nem kell újra elindulni, ha így zárom be (és nem is indul magától újra) és a háttérben sem futni, le is írtam milyen zavart okoz.
Nem telefonra kell, ezt is leírtam.
És miért hat a rendszer normális működése ellen, ha épp olyan appot akarok vele bezárni, ami éppen meg zavart okoz?
Gyak ugyan azt csinálják ezek az appok, mintha a settings meüből zárnám be az ami zavart okoz, akkor a Android-ba eleve beépített App Manager is egy rendszer ellen való katasztrófa?!
-
SunMount3r
nagyúr
Azon kívül, hogy -ha nem értenék hozzá- olyan alkalmazást is leállíthatok vele a mi a rendszerhez kell, mi az ami miatt nem ajánlott, vagy amiért félni kellene tőle mint a tűztől?
Nekem arra kell, mert a Poweramp nem lép ki teljesen a "Home" gomb-ra, haem tovább fut a háttérben és a média gombok a távirányítót továbbra is a Poweramp-ra reagálnak, akármelyik alkalmazást nyitom meg utána. A Settings->More->Apps->Running Apps alól manuálisan be tudom zárni, de ez elég hosszas és kényelmetlen megoldás. Ezért lenne jó 1 direkt erre való alkalmazás. Szóval az esetemben nem csak "úri passió" a dolog.
Az Advance Task Manager is katasztrófa?
-
Mr.C
őstag
& atike :
Feltételeztem, hogy ha csak olvasásról van szó (mármint könyvtárak, file-ok stb, akkor amiről nem tud semmit, utánaolvas. Tény, hogy tud ártani, de ha van mellette józan ész, akkor előbb kérdez/utánanéz, minthogy módosításokat végezzen. Valamilyen szinten igazatok van, lehet én gondoltam tovább a dolgot (mint pl logok olvasása, fogyasztás monitorozás és a többi) -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest