-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szerintem félreérted. Ha Amoleden full fekete képet jelenítesz meg, akkor az null energiaszintű. Vagyis, olyan, mint egy kikapcsolt kijelző. De, mivel be van kapcsolva, ezért érzékeli az érintést. Ha húzol a home -ra egy fullscreen, fekete, floating widgetet, aminek a dupla érintési művelete a home mutatása, akkor a duplakoppos kijelző ébresztéssel megegyező effektet hozhatsz létre.
Persze, ez erős erőszak, ami sztem egyáltalán nem éri meg a vele való foglalkozást. -
S e t h
nagyúr
"A Play-es értékeléseknél kevés haszontalanabb és értelmetlenebb dolog van a világon."
Ez is általánosító, holott nem kevés információ szerezhető be a leírtakból, persze nem magyar nyelven, mert magyar hozzászólásból vagy kevés van, és/ vagy sok a sutyerák.
Angolra állítva viszont több értelme van olvasgatni.
Más tészta viszont, hogy én sem tudok olyan alkalmazásról ami az új hozzászólásokról adna értesítést, csupán a olyanról ami a frissítésekről tájékoztat, ezt kifejezetten hasznosnak találom. -
aprokaroka87
nagyúr
Ráadásul mint kiderült, bizonyos esetekben ezt mesterségesen is lehet befolyásolni.
Főleg olyan appok esetén alkalmazzák ahol a fejlesztő ezt arra akarja használni, hogy az esetleges kártékony kóddal ellátott alkalmazását magasabb értékelés miatt jobban el tudja " adni " esetleg. -
Weareus
addikt
Szomorú vagyok, sőt vigasztalhatatlan. Ujjlenyomat: 100 % biztonság, kódot bárki lelesheti, ellophatja, etc., ráadásul miért szöszöljek vele újraindításnál, amikor az ujjlenyomat csak egy tapizás oszt jól van.
Elég nagy böszmeség volt ez a fejlesztőktől vagy akárkitől is jött. -
-
-
-
frankstork
aktív tag
Kétféle ember van itt. Akinek már meggyűlt a baja a csodás backup-al, és szinkronizálással, meg akinek meg fog.
Értem én hogy még lehet oldani, csak ad1 nem mindenki telefonmágus/időmilliomos, ad2 ha nekem kell szórakozni, akkor minek erőltetni az állandó szinkronizálást?
Amúgy meg szidjuk, és használjuk. Mert mást mit használjunk??? Egy i betűért nem fogok fizetni akár plusz 100 ezret, a wp meg elég halott... -
törölt tag
Szóval, szerinted a Google backup rendben van. Akkor minek kell a Helium?
-
-
MK VII
veterán
Köszönöm a választ.
Ez mind ok. Ezt ismerem, de olyan nincs, hogy csak a wifi jelszavakat állítja vissza? Hisz pont azért kell HR egy telefonra, mert valami nem tökéletesen működik, akár egy app akár egy beállítás.
Sosem szoktam automatikus helyreállítást csinálni pont ezek miatt. -
no1r
őstag
bocsánat, igaz, az android nem tudja. a google mindent tud, hiszen úgy gyűjti a személyes információkat is mint a légyfogó a legyet.
akár itt tartunk akár nem, ezek tények.
és ez kicsit amatőr, mint a kiállásod is egy alapvető hiányosság mellett.
vagy ez is feature, mint az apple "innovációi"? -
Regiee
aktív tag
-
vacs
veterán
beg: elég sokan használnak Nova-t, és én csak felhívtam a többiek figyelmét, hogy ha valaki szereti az új dolgokat, vagy csak unja a megszokottat és ki akarja próbálni, akkor már ez a lehetőség is megvan.
Ez android, egy nyitott rendszer, (szinte) bármit személyre lehet szabni, ha úgy vesszük, akkor a Nova launcher egyik beállítására hívtam fel a többiek figyelmét. -
no1r
őstag
ne aggódj, nem is használom. inkább keresek kényelmesebb megoldást, ahol nem kell töltögetni importálni-exportálni, ideo-oda klikkelgetni regisztrálni blablabla. (ezt általánosságban írom most, nem kifejezetten ehhez)
de tudomásul kell venned, hogy nem minden felhasználó fog foglalkozni azzal, amit a szolgáltató "nem tud" megcsinálni. erre írtam, ami megállja a helyét: egyszerűség.
sokak számára a körülményesség egyenlő a "lehetetlenséggel" és nem azért mert ostobák, hanem mert nincs idejük, kedvük, van jobb dolguk satöbbi-bármi-akármi ahelyett, hogy szarakodjanak.no offense, de ha te csak azért is valami bonyolultabbat használsz, akkor te mazochista vagy
-
no1r
őstag
én pl nem paranoiás vagyok, csak nem szeretem a rohadtul kényelmetlen és körülményes dolgokat.
szerintem az egyszerűség is alapvető elvárás lehetne 2016-ban...ja, és tényleg utálok minden szirsz.r f.sz.f.szra regisztrálni azért hogy használjam havonta egyszer, ki tudja mennyi ideig.
kényelem -> egyszerűség -> jól használhatóság -> elégedettség.
nehogy már én létezzek az eszközért...más, de kicsit az egyszerűséghez kapcsolódik:
tényleg nem lehet egyszerűen és globálisan beállítani a rendszerben, hogy mindenféle vibrációt nélkülözzön?
egyedül a DND-t találtam meg erre, de az ugyebár a hangot is leveszi. és néha szükség lenne arra, hogy a hang szóljon de ne rezegjen. -
Chris Kiki
senior tag
Úgy ahogy mondod. Csak webes felületen keresztül lehet exportálni. Ehhez regisztrálni kell az adott oldalon, feltölteni a logot (paranoiások nem biztos, hogy örülnek ennek), lementeni. Ez így macerás. A Locus meg elintéz mindent telefonon belül pár kattintással.
Amúgy onnan vettem, hogy végigjártam én is a létrát. Third party programokkal logoltam, az általad felsoroltakból is használtam párat. Aztán mikor be akartam importálni Locus alá a logokat, jött a megdöbbenés, nincs export! Így kreáltam néhány halott regisztrációt jó pár "logolós program" weboldalán. -
WhiteWalker
nagyúr
Miért nem azt használok annak más oka van.
A szemembe egyik marok készülék sem ér több százezret, de még százat sem.
Lehet azon alma rendszer vagy zöld robot. Így a robot maradt , van olcsó alternatíva.Érdekes, kicsit ilyen mindenki hülye ( nem személyeskedésnek szánom) csak én vagyok helikopter hozzáállásod van a dologhoz.
A kérdés még mindig nyitott, minek kell 3rd party app a mentéshez??
-
törölt tag
"Megteheti, hogy olyan szabályt hoz, amilyent kedve tartja (persze a törvényes keretek között)."
Erről beszélek én is. Ez a Youtube -os regula sem volt mindíg, "menet közben" találta ki.
-Kedves fejlesztők! Ezentúl kötelező ilyen és ilyen formában backupolni. Aki nem teszi, az repül.
Slussz, passz, ennyi. -
WhiteWalker
nagyúr
Pedig igaz! A gugli milyen backupot oldott meg? Segitek , semmilyet.
Amolyan Mátyás királyos. Van is meg nem is.
Néhány dolgot lement, elég sokat nem. Viszont az userről mindent lekövet, azt érdekes meg tudták oldani.Értem én hogy "ingyen" ad sok dolgoz és ajándék lónak nem illik , de azért ez elég nonszensz ahogy a mentést van "megoldva".
Mindenféle külső alkalmazásokkal lehet megcsinálni, de azokba is sok a hibalehetőség.
Vagy ha kimásolom az adott odd mappát, később visszaírom se működik valami csodával határos módonakár játéknál vagy más appnál.
Ebből a szempobtból sehol nincs az almához képest.
-
törölt tag
Miért más tészta? A Google a saját érdekei védelmében kitalálta a regulát, és nem volt apelláta. A Tubemate is egy jó app, mégis mennie kellett. Miért ne tehette volna meg a Google ugyanezt a backup regulával a felhasználók érdekében? Az a kötelező, amiről a Google úgy gondolja, hogy kötelező. Kivéve Kínát, mert abba a regulába beletörött a bicskája.
-
frankstork
aktív tag
Majd ha megoldás a defragmentációt akkor lesz lehetőség. Addig szükséges rossz. Te ülsz fordítva a lovon, nem tudom, pénzel a Google?
Érthetetlen hogy mindenhez kell a google fiók, anélkül ez csak egy drága poháralátét, de hogy vissza töltsön FR előtti állapotot, annak ellenére hogy folyton jelzi, követi az appot, az már nem megy...
Részemről téma lezárt.
Béke. Nem jártam még itt, mert eddig sikerült mindent megoldani, beszerzek egy china phonet, akkor lesz root jogom is, így a jelenlegi probléma is pipa, ezzel kész.
SzevasztokKory24: tényleg. Igazad van. Kuksa írta..
-
törölt tag
De igen. Jött az ötlete, hogy Youtube -ról nem lehet letölteni, és amelyik app fejlesztője nem hajlott meg az új regula előtt, azt símán kivágta a Play -ről. Így került számüzetésbe a Tubemate. Nos, ha a Google gondolt volna a backup fontosságára, akkor fel sem engedte volna azokat az appokat, amik nem felelnek meg a backup követelményeinek.
-
frankstork
aktív tag
Fuuuu, te. Pejoratívabban nem ment volna? Amúgy félre olvastad. Eddig érdekelt. Most is érdekel, csak egyre kevésbé. Gondolom azért, mert "kiöregedtem".
A droid nem ismeretlen számomra. Csak korábban nem használtam factory resetet, mert nem volt rá szükség. Mire beállt volna a telóm, régen le volt cserélve. Biztosan jobban értesz hozzá, mélyebb ismeretekkel rendelkezel, mint én, de nem vagyok láma. Ezért fordultam ehhez a fórumhoz. Mindentől függetlenül :
1 mint valaki ez alatt írta, a Backup xarul van megoldva, és kész.
2 öröm, az ürömben, hogy innentől kevesebbet fogok telózni, mert eszem ágában nincs újra kezdeni azokat a játékokat, amiknek a másfél éves mentései elszálltak.
( egyébként windowsban nem megoldhatatlan hogy a játék,és egyéb mentéseimet új és más oprendszer, proci, lap, memócsere után visszamásolva hibátlanul fussanak... Lehet erre gombot varrni, lemosdatni, de ez egy vicc...)
Részemről ennyi, mert a kérdésre érdemi választ hiába várok... Perce.
To: Kory24
Nem robotot akartam írni, hanem rootot, csak kijavította és nem vettem észre. -
frankstork
aktív tag
Jó. Mindegy. Teljesen rendben van ez így, legalább is részemről. Töltöm a 40-et egyre inkább megvagyok a telefonom megismerése nélkül. Egyébként ismerem. Cseréltem benne akkut, digitizert. Névjegyek, üzenetek megvannak. Naptár nincs. (wtf???)
Ami a legjobb a könyvjelzők sincsenek (wtfwtf???)
Asztali Chromeban persze megvan, telón csak miután vagy 3x szinkronizálom, de könyörgöm tényleg külön gépész kell ahhoz, hogy a folyamatosan szinkronban lenni akaró okoskütyünek ezt külön jelezni kelljen?
Appok: mint ahogy valaki irta is: állandóan frissít a Play. Tehát tisztában van az applikációim állapotával.
Egyértelmű lenne tehát, hogy amikor egy FR után a fiókom azt látja, hogy nini, itt egy szűz alkalmazás, pedig én tudom hogy másfél éve használja ez a barom, akkor megkérdezem már tőle, ugyan nem e szeretné ha visszaállítanám azt amit én tudok róla? Tudom, és értem, hogy a Play nem tudja ezt, a kérdésem annyi lett volna, hogy MIÉRT? És hogy csak szerintem agyrém e ez, vagy mások szerint is? Azóta jó sokan írtatok, amit köszönök. Valaki ajánlotta az iEszközök használatát. Ha ingyen kapok egyet, azt is eladom. Hiszen akkor meg majd a windowsnak nem fog tetszeni. Xperia Filetransfer sem működött anno. Mint írtátok valamit vissza lehetett vele állítani, valamit nem. Inkább nem, mint igen, ezért most meg sem próbáltam. Titaniumhoz mindenhol azt irták, h kell a robot... Azért próbáltam a My Backup-al. FW nem változott. Mitől változott volna? My Backup mentésem még meg van. Van valakinek ötlete, ismeri e valaki az említett programot, vagy tippje, hogy mit próbáljatok meg, vagy nincs?
Köszönöm -
Bozek
nagyúr
Na bumm, találtál egy olyant, amit nem enged. De amúgy a beépített Hírek és Időjárást kiengedi, a Kamera, a Naptár, a Stamina üzemmód, a TrackID, a What's New és a Zene is megy. Az előbb mondjuk Z5 Compact-on néztem, ott kétféle Időjárás widget van, az egyiket ki engedi rakni, a lenyílós régit nem. Ez zavart meg egy kicsit.
Amúgy miért általánosítottam? Leírtam bárhol, hogy az összeset ki engedi rakni? Csak annyit írtam, hogy használhatók a Sony widgetjei. Ebben nincs benne az, hogy mindegyik.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest