Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobil flották
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz #86973952 #102814 üzenetére
Én ezt használom, kicsit húzós az ára, de minden benne van. Az 1.8.-as verzió a legjobb, aztán mióta belenyúltak (bugok és többszörözés miatt) rosszabb lett. Nálam tökéletesen működik mondjuk tűzfal, proci 80 %-on pörög, tisztítás, fájlkezelő, hibernálás, fagyasztás és még ki tudja mennyi minden. Azt hiszem a 4.7-es értékelés mindent elmond.
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz #86973952 #98723 üzenetére
Novát megnyitom, majd nova beállítások, és írja felül hogy nem alapértelmezett, kattintson ide, hogy az legyen, arra megyek rá.
Nem vagyok ebbe valami nagy profi, simán lehet, h én bénázok, csak a józan paraszti ész szerint csináltam.(#98723) porterocka
Megvan köszi.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Szólánc.
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Exkluzív órák
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest