- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moszuke
csendes tag
https://play.google.com/store/apps/details?id=turn.off.the.lights
turn of the screen a neve annak amelyik nem 100%os. miután rányomok, újból feléled a képernyő de már lockolva. aztán ha nem nyúlok hozzá akkor elalszik.
(egy THE a különbség a kettő között. 3t próbáltam mint mondtam fentebb)
-
Bozek
nagyúr
Akkor az ingyenes 20 másodpercenként váltogatja, a fizetősnél meg Te döntheted el.
Tehát ha mondjuk jön egy SMS (legyen kék) és egy e-mail (legyen zöld), akkor 20 másodpercig villog kéken, majd 20 másodpercig zölden. Aztán kezdi elölről.A telód nem vettem észre az előbb.
Ki kell próbálni az ingyenessel, hogy mennyire működik a színek kikeverése. Mondjuk alapszínekből is van pár, úgyhogy még lehet, hogy azok is elegek lesznek.
Elvileg amúgy van benne valami HTC fix is, de nem feltétlen szükséges minden HTC-hez.(#20824) pepe091: Nekem például kellett a focieredmények változásánál érkező értesítéshez is. Alapból JB alatt csak villant egyet a LED és elhallgatott. De szerencsére a LightFlow alatt működik. Na meg amikor elkezdtem használni a programot, akkor nem volt benne, de felraktam a hivatalos oldalra egy kérést ezzel kapcsolatban. A következő frissítés után már kezelte is a focis alkalmazást.
-
tomy86
addikt
Attól függ mit akarsz menteni. Üzeneteket, hívásnaplót én SMS Backup+ -al mentek (google fiókba ment), névjegyek google fiókba vannak szinkronizálva, programokat pedig fájlkezelővel is lehet menteni (pl.ES Explorer). Ezekhez nem kell root. Root az alkalmazások adatainak mentéséhez kell (játékállások, program beállításainak mentése).
-
jag222
csendes tag
A különböző appok által mért adatforgalom között tényleg van eltérés.
A T-mobile mérése pedig -úgy tudom- kerekítéses: 10 kB egységekben történik. Tehát ha az alkalmazásod 8 kB-t mér, a T. számlázása 10-et rögzít, így teljesen sohasem lesz egyező, de azért nagyjából tájékozódásnak jó lesz. -
fatal`
titán
Mármint mi? Nem neked válaszoltam, de a két app, amit linkeltem, mindkettő droidos. De mindkettő kliens, egyik sem szerver, tehát a telefont/tabletet nem tudod távolról irányítani, ahhoz root és vnc server kell.
(#20450) wardemi: Korábban ezt használtam VNC-re, mert a célnak megfelel, de ICS óta nem működik és már nem fejlesztik.
-
dokee78
félisten
MyPhone Explorer talán?
-
LonGleY
veterán
Egy kicsit pontatlanul írtam, ugyanis teljes Magyarország térképről van szó, városokkal, utakkal, különféle transzportációs vonalakkal, kilátókkal, templomokkal, minden kis vacakkal. A budapesti térkép valószínűleg nem kiegészít, csak egyszerűsít, ha valakinek csak az kellene. Szóval ki vannak dolgozva javarészt a kis települések is, de hiányosság is nyilván akad.
De ha úgy értetted a hozzászólásod, hogy vajon mikor rendeződnek a mostani hiányosságok, azt nem tudom. Mint minden térkép, fejlődik ez is. OpenStreetMap alapú.
---
Tudtok még jó OpenStreetmap alapú térképet, amibe nem csak többnyire magyar vonatkozású részleteket tudok letölteni? Pl. teljes Szlovákia stb. Nem kell, hogy magyar nyelvű legyen, és az sem gond, ha nem OpenStreetmap, de ez eddig a legszimpatikusabb így, hogy látom a bringautakat és a magassági adatokat is. A HuMap egyszerűsége és sebessége bejön, bár picit lehetne kifinomultabb, meg ugye országok tekintetében támogatóbb.
-
vadászcsiga
félisten
Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szimát, melyin serenrodbn vnanak a bteuk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslo és az ultosó bteuk a hölyeükn lneegyek. A tböbi bteu lheet tljees össze-vabisszásagn, mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög. Eennk oka, hogy nem ovalusnk el mniedn bteut mgaát, hneam cska a szót eszgébéen.
Hozzátenném hogy aki igy megtanul írni az akár helyesen is írhatna már az sem munkasabb, sőt
ez utóbbi nem neked szólt csak általánosságban írtam
-
EmberXY
veterán
+Bozek; +S e t h:
Végül az Aldiko-nál maradtam, de valahogy a pdf-eket nem kezeli kényelmesen, alig van beállítási lehetőség, viszont az epub nevű formátumot nagyon szépen testre lehet szabni, kényelmesen olvasható, rendesen tördeli.
De mivel az olvasmányok szinte mind pdf-ben vannak, erre kellett valami megoldást találni hirtelen, egy epubator nevű progival átkonvertáltam őket epub-ba, így már "használhatók".
Köszönöm az ajánlásokat. -
-
-
-
-
LonGleY
veterán
Sajnos ez nem minden szemszögből igaz.
Catch Notes: Egyrészt nagyon jó a kooperáció benne,
másfelől viszont lassúka. Ez nem is lenne zavaró, hiszen
csini a felülete és jó a weboldala is, remekül szinkronban
fut a kettő. Viszont... Nem tudsz törölni olyan bejegyzést,
amit a másik hozott létre: ez egy összetettebb közös todo
listánál elég zavaró. A legjobb közösen szerkeszthető task-
list cím részemről a Trello-hoz vándorol. :] Ez az, ami igazán pro. -
fo_di
őstag
de pont az a pláne, hogy mindegyik fajtának ugye más az ára, viszont ugyanoda kell küldeni az smst, és csak az a 2 betű tér el a küldött smsben, így meg csak egyfélét tudok egy számra beállítani, akkor az ugyanaz, mintha az alap smsdíjat számolja (mert többfélét szoktam küldeni, nem mindig ugyanazt az egyet)
-
ncc1701
veterán
Egyszerű:
-feltételnek felveszed a "time between"-t, itt beállítod, h mikortól meddig legyen érvényes a szabály
-felette az "advanced" pont alatt van egy olyan, h "repeat event". Itt meg beállítod, h plö wifi-3g bekapcsolás 30 percenként ismételve, a kikapcsolós szabályban pedig azt, h 1 percenként kapcsolgassa le a wifi-3g-t. Ekkor 30 percenként 1 percre felkergetődik a teló a netre. -
BoB
veterán
-
gmark247
tag
-
quailstorm
félisten
Igen, a fájlkezelő meg a hibakereső működik levegő nélkül is. Neked aztán lehet beszélni. Oda van írva hogy kell a root. Anélkül hogy akarod felülbírálni a rendszer döntéseit?
Úgyhogy ezzel megint csak a saját szövegértelmezési gondjaidat mutogatod. Jó lenne már rootolni azt a HTC-t... -
törölt tag
BIG Launcher pont erre van kitalálva.
-
Brain75
senior tag
MobilKvartett 1000
tarifacsomag
Bruttó ár
(Ft)
Havi előfizetési díj: 11 359,00
Kapcsolási díj hívásonként * 2,50
A tarifacsomagban foglalt percek** száma: 400 perc
A Szolgáltató hálózatán belül, valamint belföldi
vezetékes és más mobilhálózatba irányuló
beszélgetések percdíja a csomagban foglalt percek
felhasználása után
minden időszakban: 31,00
A tarifacsomagban foglalt SMS-ek száma: 200 db
SMS küldés díja a csomagban foglalt SMS-ek
felhasználása után:
bármely belföldi hálózatba, minden időszakban 33,50
A tarifacsomagban foglalt MMS-ek száma: 40 db
MMS küldés díja a csomagban foglalt MMS-ek
felhasználása után:
Belföldön minden időszakban 141,50
A tarifacsomagban foglalt adatmennyiség: 1 GB
Adatforgalom díja a csomagban foglalt mennyiség
felhasználása után 1 MB-onként belföldön minden időszakban: 5,00
Hangposta hívásának percdíja:
minden időszakban 31,00
Kékszám hívásának percdíjai:
minden időszakban 31,00 -
enginev3.0
félisten
Android böngészők tesztje [adatforgalom]
Ma készítettem hogy eldöntsem mi a jó nekem, amatőr megoldás de szemmel látható különbségek -
enginev3.0
félisten
Chrome nagyon eszi az akksit
DS39
Zsiiiir köszi, ez így tökéletes, operában nem is próbáltam csak az m.facebookot, de touchal tényleg jó
Már csak azt nemm értem hogy itt mért nem lehet beállítani mint az opera miniben hogy rosszabb minőségben töltse be a képeket, vagy hogy x méretű képeket ne jelenitsen meg -
RootRulez
félisten
MortPalyer nem iylen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Gyúrósok ide!
- Hardcore café
- Nintendo Switch 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Fogyjunk le!
- Kerékpársportok
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest