- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fclub
tag
válasz
LonGleY #58879 üzenetére
Köszi a segítséget, le is cseréltem a Clean Mastert.
Esetleg tudsz/tudtok olyan alkalmazást, amelyik mutatja a pillanatnyi RAM használatot?
Ami könnyen elérhető, mondjuk az értesítési sávból vagy widgetként.
Nem kell, hogy tudjon bármit is, csak mutassa az adatot és ne egye az akksit, ha lehet. -
LonGleY
veterán
válasz
LonGleY #58867 üzenetére
A példa bizonyos okokból elmarad. :] Nade nem sok az, amit az Opera Classic kér - ez lett volna a lényeg.
fclub: Don't do it! Fölösleges, és amúgy az egész Clean Master is (az automata indulásával és mindenekkel). Régebben jó volt, de nem jó irányba fejlődtek. Az
SD Maid csak azt csinálja, amit kell, azt pedig jól. Szerintem az egy jobb takarító.
Az Androidra készülgető CCleaner is abba a hibába esett, hogy ramkiller került bele, amely vakításba nem gondoltam, hogy ők beleesnek - ismerve a PC-s hozzáállásukat.
-
törölt tag
válasz
LonGleY #58227 üzenetére
Talán így van, talán nem. De minek kockáztatni azzal, hogy a másolatot is ugyanolyan adathordozón tárolom? Sztem ésszerű különböző technológiát használni. Aztán még valami. Van olyan ismerősöm, akinek egy betörés miatt lett oda minden archivált "kincse". Ez sztem sajnos, valós kockázati tényező és csak a felhő a reális megoldás rá.
havri1:
Ez így van. Egyszer, talán a Note2 -höz volt ilyen akció. Az elsőt megadta, de amikor a másodikat, harmadikat "vásároltam", akkor már nem növekedett tovább a tárhely. -
törölt tag
válasz
LonGleY #58213 üzenetére
"Amúgy a szalagos adattárakat sem véletlenül alkalmazzák még mindig egyes ipari környezetben."
Ezt már itt meg sem mertem említeni. Én használtam a PC -t videószerkesztésre, ezért van rajta port a DV kamerákhoz. Bizony, a házi archiválás egyik legbiztonságosabb módja, a DV kazettára visszaírás. Ez nem összekeverendő a videókazettával. Azon analóg jeleket rögzítettek, amik nem időtállóak. A DV mágnesszalagján viszont digitálisak és a nullából hosszú idő után sem lesz egy. -
beg
veterán
válasz
LonGleY #57908 üzenetére
Csupán annak, hogy ha xda-ról telepítek apk-t (van jópár). Be van kapcsolva a gugli saját ellenőrzője, de kicsit paranoiásabb vagyok a kelleténél
Nem mellesleg a kínai romokban fellelhetők kétes alkalmazások, azokat is szeretem átvizsgálni vele. Volt már pár warning.
Ha csak Play áruházat használnék, nem lenne fent. -
LonGleY
veterán
válasz
LonGleY #57512 üzenetére
Illetve az OSMand-nál elébb le kell tölteni térképet. Ezt a beállítások / térképek kezelése / offline adatok letöltése vagy frissítése menüpontból teheted meg (itt becsekkolható Magyarország, illetve az alaptérkép is ekkor kerül fel). Bár jelet anélkül is fognia kellene.
-
petipetya
nagyúr
válasz
LonGleY #56161 üzenetére
LonGleY: egyrészt szeretem látni az uptime-ot, másrészt így az igazi kezesbárány a telóm, amin a Chrome / Facebook / Google+ / Play könyvek / Gmail / WhatsApp / Facebook Messenger / Hangouts állandóan bent vannak az utoljára használt alkalmazások listájában. Egy restart után pedig megint mindent meg kellene nyitogatni első alkalommal.
S e t h / Somatom: az androidpolice oldalán sem írtak új funkciók tömkelegéről, így nem erőltetem a felrakását - majd megjön és kész.
-
quailstorm
félisten
válasz
LonGleY #56156 üzenetére
Nekem is egyre kevesebb, de küzdelem...
Aztán amennyire a rezisztív a nyomást érzi, annyira a kapacitív. Az is felületet érzékel, csak ott nem mindegy mivel nyomod.
Ha mindkettőnél az ujjaddal, rá lehet fogni hogy nyomásérzékeny.
Egyébként a rezisztív kijelző abból áll hogy pixelenként keresztezik egymást a szálak. N900 érintője úgy blokkolja a fényt mint egy napszemüveg.
-
Bozek
nagyúr
válasz
LonGleY #56023 üzenetére
Ez meg akár WAV-ba, MP4-be, OGG-ba, FLAC-be, 3GP-be, AAC-be és AMR-be is rögzít (igaz, MP3-ba nem) és 400 Ft-ba kerül. Attól, mert Neked nem kell a szüneteltetés, másnak még lehet, hogy szüksége van rá.
Egyébként a Field Recorder nem csak ebben tud többet az általad említettnél, hanem akár a túlvezérlést is meg lehet szüntetni vele felvétel közben.
-
pete_21
addikt
válasz
LonGleY #55524 üzenetére
Köszi, írok majd nekik.
Egyébként tényleg jó az Apex, amiket leírtál azokat használom is jóideje (Notifier-rel).Ezért is lenne követelmény egy újabb launchernél.
Nova-t is használtam sokáig, aztán egyik főzött romon eltűntette a power control widget-et, így megrendült benne a bizalmam...
Írok az Apex fejlesztőknek, az a biztos, és közben azért várom a tapasztalatokat. -
pete_21
addikt
válasz
LonGleY #55522 üzenetére
Köszi a választ!
Moto G topikban megerősítették ezt a hibát, Apex bug, 4.4.4-en. 4.4.2-vel tökéletes volt. Lehet, hogy más 4.4.4-en is jó, csak a Moto G-vel van baja, de erre kevés esélyt látok.
Gyári launcher is gyors, csak funkcionalitásban eléggé nulla. Nincsenek gesztusok, nincsen számláló, és fent egy kikapcsolhatatlan Google keresősáv van, ami nekem fölösleges, és a helyet is foglalja...
Esetleg KK launcher, vagy hasonlókkal van tapasztalat? Ahogy látom Play-en, ezt frissítik szorgosan. -
Edi77
őstag
válasz
LonGleY #55230 üzenetére
Köszönöm szépen, kipróbálom a szkennelő progikat.
Lehet, nem jól fogalmaztam a másik kérésemet illetően
Maga a telefon hangereje ilyen gyárilag, csak gyári csengéseket használ a barátnőm a telón (Sony M2 4.3 rendszerrel.) Na, ez vagy túl halk, vagy, ha eggyel magasabbra van véve a hang, akkor meg túl hangos. Valahogy a kettő közé kellen optimalizálni.
Szkennelésnél: gyors, egyszerű legyen, felhős mentés ill email küldés.
-
oncsi
őstag
válasz
LonGleY #55139 üzenetére
Az nem lenne baj, mert azt már megoldják.
Családban szétosztogattam az itthon már nem használt, közben értéktelenné vált telefonokat, és anyós, após, 3 unokaöcs, meg +3 rokon.
Végülis azt találtam ki, hogy mindre felteszek egy erre a célra regisztrált fiókot, de így sem tudtam törölni az eredeti fiókomat. Újra telepitgetni meg nem szeretném mindet.Gipsztigris.
Ez lehet az oka. Az egy ICS-es telefon törölhető. A többin 2.3.7 van. -
gipsztigris
addikt
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
LonGleY #54965 üzenetére
Egyszer élném meg, hogy aki nem tud segítően, építő jelleggel hozzászólni, az az okoskodás helyett inkább maradna csendben (mert még ha RAM-ot írtam volna):
LG G2 mini / Műszaki adatok / Memória:
"Belső / külső (microSD) memória: 8GB (eMMC) / microSD kártyával bővíthető (32 GB-ig)"
A beépített "tárhely" is "memória". Majd veszek bele "tárhelykártyát"...
A többieknek köszönöm a segítséget!!
A másodikra valaki?
-
Bozek
nagyúr
-
törölt tag
válasz
LonGleY #53799 üzenetére
kuruczz:
Ezt én sem értem. Nem emlékszem mindenkire, akivel a topikokban kommunikáltam, de amikor az előbb küldted a privit, akkor tudatosult bennem, hogy neked van egy beüzemelt NAS -od. Azon alapból fut az összes szükséges szerver. Még usb -s router sem kell, csak egy wifis. Legalábbis az otthoni használathoz. -
törölt tag
válasz
LonGleY #53464 üzenetére
Pontosan ezt gagyogtam én is.
Atillahun (#53454):
Igen, ez elméletileg lehetséges, bár nem tudok rá példát. Ahogy egy épületet, úgy egy metróállomást is fel lehet térképezni és pl. adapterek IP -i alapján meg lehet határozni a pozíciódat. Legalábbis a szükséges mértékben. -
törölt tag
válasz
LonGleY #53459 üzenetére
A navigálás feltétele a pillanatnyi pozíció ismerete. Ennek hiányában nem beszélhetünk navigálásról, csak útvonaltervezésről. Mivel tömegközlekedés esetén az offline pozíció meghatározásnak fizikai akadálya van, ezért tömegközlekedéssel korrekt offline navigáció nem lehetséges. Tehát vagy offline navigál, vagy tömegközlekedéssel tervez. A tömegközlekedéssel offline navigál -opció nem megy.
-
törölt tag
válasz
LonGleY #53449 üzenetére
Mégis mi az a más? Amíg a műhód repülő állat és nem költözik a főd alá, addig milyen technológia tud egy metróban offline navigálni? Honnan tudná, hogy a Déli, Keleti, vagy a Nyugati pu. alatt vagyok? Offline tömegközlekedéses navi metró nélkül egy nagyvárosban nekem elég félkarúnak tűnik. Az csak útvonaltervező, nem navi.
-
Flind
senior tag
válasz
LonGleY #53394 üzenetére
Ezen a körön én is végigfutottam, pont azért nem értem hogy mitől lehet. Illetve értem, és te is érted, előbb válaszoltad meg magadnak, valami szoftveres torzítás. De nem hiszem hogy ez mindenkinél lenne, nézd meg a Playes adatokat.. Szerinted ennyi emberből semmi sem hallgat flacben?
A lockscreenjét legjobbaztam le, persze csak ahhoz tudom viszonyítani amit ismerek, és oda is írtam hogy szerintem. Az "etalon lejátszó" pedig nem véletlenül van idézőjelben.. -
cozmo
őstag
-
törölt tag
válasz
LonGleY #52910 üzenetére
fdisk:
Miért gondolod, hogy akik megalkották a teló töltésvezérlőjét, azok nem ismerték az akku tulajdonságait? A Te elképzelésedből kiindulva, biztos vagy benne, hogy amit a teló a töltöttség 100% -ának mutat, az nem az akku ideális (szerinted 95-96% -os) töltöttségi állapota? Ugyanez a másik végpont tekintetében, szerinted amikor a teló kikapcsol, az az akku mélykisülési állapota? Nem lehet, hogy előbb kapcsol ki a teló, minthogy ez bekövetkezne?Acef:
Már csak azért is, mert energiatakarékossági szempontok miatt a töltő is kikapcsol, ha a teló nem vesz fel több töltést. -
-
Spartaqs
csendes tag
válasz
LonGleY #52669 üzenetére
Asztali gépen outlook expressben évek óta be van állítva a gmail-es címem, rengeteg levelem van már ott. Szeretném ha a leveleim megjönnének a telóra, de mellette továbbra is az outlook expressbe is letöltődjenek. Ezért amikor a telefon letölti a leveket hagyjon másolatot a kiszolgálón. Remélem érthetően irtam le.
-
ctibor
senior tag
válasz
LonGleY #52254 üzenetére
"Az újabb Androidokon a Chrome a "beépítetett" böngésző, nemde?"
Biztosan így van, nem tudom, nem vagyok szakember... Csak azt tudom, hogy a Note 8.0 sem túl régi, max. egy éves típus. Eredetileg 4.1-es androiddal jött ki, viszonylag gyorsan megkapta a 4.2-es frissítést, és hosszú várakozás után most jött ki hozzá a 4.4.
És valamennyi ROM változatban volt-van egy gyári böngésző, PLUSZ Chrome.
-
drmotto
őstag
válasz
LonGleY #52254 üzenetére
És (#52255) beg:
A többi widget átméretezhető a G2 gyári launcher-én, csak ez nem. Szóval nem a launcher a hiba.
Amúgy nem szenvedek vele, láttam, hogy frissült, ezért kipróbáltam. Ennyi.Megjegyzem egy se ér semmit szerintem, mert a lakóhelyemre (pest melletti település) egy hete ír vihart az összes, még akkor is, amikor 30 fok volt. 6 andoidon 6 féle van, mind hülyeséget ír.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- SSD kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- AMD GAMER PC! Ryzen 5900X / RX 6800 XT / B550 / 32GB 3200MHz / 1TB Gen4 / 700w Gold! BeszámítOK
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkVision P27u 4k-s kifogástalan állapotú monitor féláron!!!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest