- Yettel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TRob1
veterán
Lehet, mert az androidos játék is alkalmazás??? Vagy mert pl. vannak akik eleve nem is látogatják azt a topicot??? (Pl. én se, Android alkalmazásokból egy is elég) Anno vki elkezdte ezt a hülyeséget bekiabálni, azóta mindig akad vki aki lelkesen folytatja. Pedig milyen jól megvoltunk itt együtt minden alkalmazással egy helyen (mert igen, a játék is alkalmazás, bármennyire is nem tetszik vkiknek... vagy akkor kéne külön A. Launcher topik, meg A. navi topik, meg A. office topik is, meg még ki tudja mi??? Hogy csak a "népszerűbbeket" említsem) Hogy lehet hogy anno mindenkinek megfelelt itt is és inkább örültek a júzerek 1-1 tippnek, nem felháborodtak?
-
OgKush
senior tag
Cell near-el éri meg beállítani, gps sokat eszik az aksiból, igazából program kóddal meglehetne oldani, de annyira nem értek a c-hez, szóval marad a gyári beállítások böngészése.
Pedig szerintem nem csak nekem vannak ilyen kívánságaim
Pl, ha itthon vagyok fölösleges szinkronizálnia, mert gép elött ülök, de ha suliban vagyok akkor jó ha upptodate, mert emailben kapok értesítést ha új jegyet kapok, illetve ugye suliba nem viszek magammal gépet, de szeretném tudni ha jön emailem, vagy írt valaki fbon. -
twine
veterán
Menetrend droid úgy tűnik be fog válni...köszi a "trippet"
Egy (két)"bajom" van vele, hogy nem ugrik abba az idősávba amikor keresek, és nem jelzi a késést, csak ha lenyitom az adott vonalat,,,
De ez már szőrszálhasogatás,,, mert a telvirához képest, legalább megbízhatóbnak tűnik...
Thx -
twine
veterán
(#18819) Endless:
sajnos én hasonlót nem ismerek,,,A Zedge-t használtam, mióta világ a világ
Esetleg nézd meg amit (#18823) zho-lee javasolt,,,nekem az volt a sorrend, hogy gyorsítótár törlés, alkalmazás adatai törlés,,,de ettől nem javult,,,uninstall, majd reinstall,,,a hiba még mindig megvolt,,,itt szinte biztos lettem benne, hogy a hiba nem az én készülékemben van,,,úgyhogy mondtam hogy 'va@nyád,,,
törlés!
nem bírom a hibás progikat
-
-
EmberXY
veterán
+ Met #18621:
Az imént kaptam egy storno sms-t a tranzakcióról, a progi sehol, semmilyen listában nem szerepel, de így már rendben van...
Összességében kellemeset csalódtam, a tapasztalatom az, hogy nekem kell futni a pénzem után, de most magától megoldódott a dolog, kicsit azért megijedtem, hogy fújhatom..
Valamiért el vagyok én átkozva ezekkel az elektronikus fizetési módokkal, nagyon nincs ínyemre a dolog... -
-
Köszi, megnézzük azt is.
Közben rátaláltam a Battery Notifier (Big Text)-re, ami elvileg csak 649kB méretű.
-
Márklár
tag
-
twine
veterán
A napokban is,,,de mindig csak pillanatokra,és mivel nem kaptam azt amit szeretnék betudtam annak hogy buta,,,
De meggyőző amit mondasz,,,,
Lehet, hogy "nekifekszem" délután, és kipróbálom kicsit türelmesebben, és nyugodtabban,,,
Mert eddig mindig éles helyzetben használtam volna,,,és olyankor sokkal türelmetlenebb az ember,,,abból vontam le a konzekvenciákat....
Köszi az infókat,,,, -
twine
veterán
Akkor lehet, hogy én nem artikulálok rendesen...vagy az orgánumommal van baj
Egyébként még, ha van kedved ,,teszteld le plíííz, hogy egy átlagos sms-t be tudsz e diktálni neki....
"Most nem érek rá,dolgozom vadul! Később hívlak!"
Vagy bármi hasonlót,,,,,nem regényre gondoltam,,,,csak ne ilyen "ROnaldo-kat",,amire amúgy is százmilliós találat van a google-ban,,,,
Ha működik, "nyertél,,,," irigyellek....nekem sajnos a google hangfelismerője nem vált be...de ezt fent részleteztem,,nem ismétlem magam -
Tanulni jó!
Az a baj, hogy itt egy tudatos manipulációról van szó, a felhasználót állandóan belekényszerítik olyan dolgokba, amit ő nem is igen akarna, de ha továbbra is használni szeretné a megszokott alkalmazást, akkor nem tud választani, csak előre menekülni.
Ez a negyedik "hatalmi jogág" a MÉDIA érdekeit szolgálja, mindent tudni akarnak a polgárokról. Iszonyatos fegyver tud lenni az információ, pl. híres embereket tud lejáratni, vagy kormányokat megbuktatni.Ez a XXI. sz. -
tomlac14
tag
a Facebook saját kommunikációja szerint ez azért kell, hogy biztosan minden felhasználó a legfrissebb verziót használja! ugyanis letölti a frissítést, aztán addig bombáz kéretlen üzenetekkel, míg fel nem telepíted azt. szóval a letöltéshez nem kér engedélyt, de a telepítéshez igen. én meg úgy vagyok vele, hogy nekem ne hisztizzen, ha nem akarom frissíteni!
-
twine
veterán
Na igen,,, ez is "megvolt",,,,csak nem számoltam vele,,,
Bár még mindig úgy gondolom, hogy rendszer szinten nem tudunk ilyen jogokat adni a külső alkalmazásoknak...persze kényelmetlenné teheti az életünket, egy emelt dijas sms "csomag" etc,,etc,,,de a rendszerben "kárt" nem tesz
-
twine
veterán
""A rosszindulatú alkalmazások tönkretehetik a rendszer konfigurációját.""
A root meg egy "rendszergazdai jogosultság"....
annak hiányában nem tud semmi olyanhoz hozzáférni egy rosszindulatú szoftver, ami problémát okozhatna a rendszerben....
Én ebből a logikából indultam ki,,,,
Nem az ebet akarom a karóhoz kötni,,,csak kíváncsi vagyok...
Szóval hol hibádzik az elméletem, segítsetek(#18183) bacus:
A gmailhez "csatolt" soraidat akár én is írhattam volna,,,pont "így jártam" én is,,,
"nem kell köszönöm,,,!!!"
De a végén csak "lenyomták a torkomon" -
twine
veterán
"A rosszindulatú alkalmazások tönkretehetik a rendszer konfigurációját."
Egy kérdés,,,,
jól gondolom, hogy az ilyen, és ehhez hasonló problémáknak "csak" a root-olt telefon tulajok vannak kitéve?
Amennyiben rossz az észrevételem, kéretik a "rosszindulatú" gonosz smiley-mat semmisnek tekinteni -
LonGleY
veterán
Tudok, ha akarok, de nem akarok. Hirtelen én sem találok ilyet PC-n. :] Mondjuk sok értelme ott nincs is. Androidon még a Mantano Ebook Reader-t és a BeamReader-t próbálgatom..
---
#18068: Nem teljesen világos az, amit mondasz: a mobilt állítod address reservation-el? Az asztalin egyszerű a fix belső IP cím megadása, a mobilnál meg nem számít, hogy változik, ugyanúgy eléri az SMB-t - rendes lokál megosztásról lévén szó. A telón fix belső IP cím eddig egyedül a torrentnél jött volna jól, de mivel hordozható eszköz, így routerből valóban egészségesebb azt fixálni.
-
quailstorm
félisten
Az kiváló, akkor ez sem fog hiányozni ha váltok. Kösz hogy megnézted.
(#18038) darvinya : lehet van, majd megnézem. Most Maemo5 alatt használom ezt a módot, csak azért kérdeztem, hogy ha netán kénytelen leszek feladni a küzdelmet az elavuló rendszerekkel, és SGS-re akarnék váltani, akkor lesz-e rá lehetőségem. De most droid alatt az USB sem valami jó. Csak ADB van meg töltés. Lehet ez se menne át... -
LonGleY
veterán
Írtam is, hogy képben vagyok a szöveg- és képformátum közti különbségekkel. Viszont PDF-et akkor olvasnék, amikor eléggé fáradt vagyok már ahhoz, hogy PC előtt üljek, ilyenkor nem szórakoznék átalakítással. Akkor ezt az ezPDF Reader-t még meglesem, köszi!
-
air
nagyúr
-
bacus
őstag
Én is ezt használom, tökéletes kis app.
Lenne egy kérdésem, pár hónapja nem tudok értékelni egy app-t sem, mert google+ fiókot akar, de én nem akarok. Kipróbáltam, de másképp megy a picasa, youtube, stb, nem akarom.
A régi értékelésnél úgye megjelenik "egy google felhasználó" a név helyett.No, pont ennél a greadernél van 10 nappal ezelőtt is egy ilyen értékelés. Vajon ezt hogy csinálta? Átváltott google+ -ra, majd értékelt és visszaváltott?
Tudja vki, hogy kell értékelni g+ nélkül?
-
eastsider
nagyúr
SGSA-n nem működik, csak custom kernellel... szóval csupán szoftveres gátja van (a samu kernelében), de Gingerbreaden van is alá custom kernel, JB alatt pár héten belül lesz elvileg elérhető
mondjuk nem tudom elképzelni, hogy valaki ezt huzamosabb ideig használja...
mondjuk élesben mire használjátok egy telefonon? (tabok OK)
én amire el tudom képzelni, az pentrive.. de buszon nézem a sorozatot, és ott lóg rajta a pendrive? nane azért az ciki -
attiati
veterán
"Magát a fizetési felületet a Play-en belül nyitja meg és ott lehet kifizetni a már előre beállított adataiddal"
-
dokee78
félisten
-
fatal`
titán
De van, letölti a híreket az sdre. És nem kell neki google reader (csak egy lehetőség), berakod a feedeket simán a linkekből és kész.
(#17478) wardemi: Ha már beszélgetsz a fejlesztővel. Nincs kedved megemlíteni, hogy jó lenne olyan beállítás, hogy ne oldalra kelljen görgetni? (Egybe vannak mergelve a feedek nekem, hogy a widgeten az összes hír megjelenjen)
Ezenkívül jó lenne, hogyha egy hír megnyitása után nem görgetné a tetejére a widgetet (általában úgy olvasok, hogy megnyitok egy hírt és a visszával az asztalra dob, de a widget a tetejére megy).
-
wardemi
senior tag
Offline használat? Amint leszedte a cikket akár net nélkül is tudod olvasni ha erre gondolsz, visszamenőleg is. Az sem mellékes, hogy igen jó asztali (böngészős) nézegetője van ami az acc-al szinkronba ugyan azt látod mint a telón és ha valamit megnéztél már ott is olvasott lesz és nem vagy telóhoz kötve. Taptunak már én is írtam, hogy mi lesz a google után az volt a válasz, hogy minden megmarad ahogy a user beállította az app-ban. Negatívumként annyit tudok felróni az app-nak, hogy nincs olyan gomb amivel egyszerre az összes csatornán olvasottnak tudom jelölni a feed-eket. Ez ügyben is írtam a fejlesztőnek elvileg rajta vannak már (remélem mi hamarabb).
Nem lebeszélni akarlak mindenki azt használ ami szimpatikus
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest