Hirdetés
- Magisk
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovisoft
őstag
Emlékeim szerint az OsmAnd alapból nem jeleníti meg a turistajeleket, csak vékony szaggatott vonalakkal a turistautakat, színek és jelzések nélkül. Normális turistajelekhez fel kell hozzá tenni egy rátét réteget, amiről itt találsz egy leírást. De ez nem a teljes turistaút-hálózat, csak egy része annak.
Szerintem jobb eredményt lehet elérni a Locus-szal, arról meg itt találsz leírást, hogy lehet az alá betenni a turistajelzéses témát ill. a szintvonalakat.
-
-
Bozek
nagyúr
GPSTracker - magyar fejlesztés, de már 3 éve nem frissült.
Ha ez nem jó, akkor ott van még az Edmondo, Runtastic például. Én az utóbbit használom, a fizetős verziót.
-
nyikszi
őstag
Szia! Sports Tracker lesz a te barátod. Én nagyon meg vagyok elégedve vele. Egy pici bajom van, hogy a rollert nem ismeri
A bőrkabátom zsebén keresztül is simán veszi a GPS jeleket. -
Bozek
nagyúr
Sokat kipróbáltam, de általában a Burst módnál elvérzett az összes. Ez viszont simán hozza az elvártat. Múltkor 102 másodperc alatt 100 fotót csinált teljes felbontásban és minden fénykép előtt újra fókuszált. Persze azt hozzáteszem, hogy egy Xperia V-n (2x1,5 GHz, 1 GB RAM).
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- GAMER PC I5 12400F, EVGA 3070, GIGABYTE H610M, 1 TB SSD, 32GB DDR4
- Corsair Vengeance DDR5 16 GB / 5200MHz / 2x8
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- DELL P2714H "27 colos kalibrált IPS panellal rendelkező monitorom eladó tökéletes állapotban!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 2in1 WUXGA Touch i5-1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE 4G LTE W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
A bőrkabátom zsebén keresztül is simán veszi a GPS jeleket.

Jó zenelejátszót kért.
crok
mobilizmo