- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovisoft
őstag
Emlékeim szerint az OsmAnd alapból nem jeleníti meg a turistajeleket, csak vékony szaggatott vonalakkal a turistautakat, színek és jelzések nélkül. Normális turistajelekhez fel kell hozzá tenni egy rátét réteget, amiről itt találsz egy leírást. De ez nem a teljes turistaút-hálózat, csak egy része annak.
Szerintem jobb eredményt lehet elérni a Locus-szal, arról meg itt találsz leírást, hogy lehet az alá betenni a turistajelzéses témát ill. a szintvonalakat.
-
-
Bozek
nagyúr
GPSTracker - magyar fejlesztés, de már 3 éve nem frissült.
Ha ez nem jó, akkor ott van még az Edmondo, Runtastic például. Én az utóbbit használom, a fizetős verziót.
-
nyikszi
őstag
Szia! Sports Tracker lesz a te barátod. Én nagyon meg vagyok elégedve vele. Egy pici bajom van, hogy a rollert nem ismeri
A bőrkabátom zsebén keresztül is simán veszi a GPS jeleket.
-
Bozek
nagyúr
Sokat kipróbáltam, de általában a Burst módnál elvérzett az összes. Ez viszont simán hozza az elvártat. Múltkor 102 másodperc alatt 100 fotót csinált teljes felbontásban és minden fénykép előtt újra fókuszált. Persze azt hozzáteszem, hogy egy Xperia V-n (2x1,5 GHz, 1 GB RAM).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Yettel topik
- Kuponkunyeráló
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Fogyjunk le!
- További aktív témák...
- Quadro FX 570 eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest