- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovisoft
őstag
Emlékeim szerint az OsmAnd alapból nem jeleníti meg a turistajeleket, csak vékony szaggatott vonalakkal a turistautakat, színek és jelzések nélkül. Normális turistajelekhez fel kell hozzá tenni egy rátét réteget, amiről itt találsz egy leírást. De ez nem a teljes turistaút-hálózat, csak egy része annak.
Szerintem jobb eredményt lehet elérni a Locus-szal, arról meg itt találsz leírást, hogy lehet az alá betenni a turistajelzéses témát ill. a szintvonalakat.
-
-
Bozek
nagyúr
GPSTracker - magyar fejlesztés, de már 3 éve nem frissült.
Ha ez nem jó, akkor ott van még az Edmondo, Runtastic például. Én az utóbbit használom, a fizetős verziót.
-
nyikszi
őstag
Szia! Sports Tracker lesz a te barátod. Én nagyon meg vagyok elégedve vele. Egy pici bajom van, hogy a rollert nem ismeri
A bőrkabátom zsebén keresztül is simán veszi a GPS jeleket.
-
Bozek
nagyúr
Sokat kipróbáltam, de általában a Burst módnál elvérzett az összes. Ez viszont simán hozza az elvártat. Múltkor 102 másodperc alatt 100 fotót csinált teljes felbontásban és minden fénykép előtt újra fókuszált. Persze azt hozzáteszem, hogy egy Xperia V-n (2x1,5 GHz, 1 GB RAM).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Tesla topik
- Apple Watch
- BestBuy topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- DOOM - The Dark Ages
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- További aktív témák...
- LG 65QNED87T 165 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- MacSzerez.com - 2022 MacBook Pro 13" Retina M2 / 8GB RAM / 256GB SSD / Asztro / Garancia / Magyar
- 3x ASUS Turbo RTX 2080 Ti (11 GB) / Frissen pasztázva / Igény esetén + EKWB vízesblokk.
- LG 75QNED87T 190 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- Legion 5 Pro 16ACH6H 16" QHD+ IPS Ryzen 7 5800H RTX 3070 16GB 512GB NVMe gar
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest