- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
keke69
őstag
Éppen ez a gond hogy simán beleférne 1 sms-be mivel nem hogy 160 karakter hanem mondjuk csak 50 de ékezetes betűket használok és így 2 sms ként számolja ha ugyan ezt az sms-t elküldöm ékezetek nélkül akkor csak 1 sms-nek számolja!
A rendszer csak 1-nek számolja(mikor ímegírom az sms küldésnél csak 1-nak írja) a Call Meter 3G számolja 2-nek!basaja :ezen a problémán kívül semmi bajom ezzel a programmal és tud mindent egyben számolni így inkább maradnék is mellette ezt az egy problémáját szeretném inkább orvosolni!
-
Jazz
veterán
Nem akartam belemenni, de legyen.:
Ugye fel-fel ébred a telelefon (nem csak a proci, a kijelző is bekapcsol).
Másik sd-karival nem csinálja. (most gondolhatnád, azért mert az üres)
Formázott-al is ugyan úgy be-be kapcsol.
USB módban nem ébred fel (értelemszerűen, mivel le van választva telóról). (már 4 órája fut a full sector teszt, és semmi ébredés (se hiba))
Na ilyenkor mi van. Egyértelmű hogy az sd-karival nem stimmel valami. Még ha a memória egységek hibátlanok is. -
Arween
senior tag
köszi de a no led nem csak ronda,és használhatatlan de tényleg mindenhez jogot akar.A Klock2 jó lett volna egyszerű de szép ikonokkal csak nem tudom mitől nem megy
Szóval még mindig keresek valami hang/fény kibocsátásra alkalmas alkalmazást ami tudatja velem az elmulasztott eseményeim.
Más:
Swype-t használok régóta ami a telefonon tökéletes,de tablet módban használhatatlan,megjelenik 8-10 nagy billentyűikon de semmire se megyek vele.Van a swype-ban tablet módra váltás opció?Megvan egyéni beállításoknál kiveszem a dinamikus váltást a swype-melől és már jó is
-
LonGleY
veterán
A Solid Explorer pl. eleve kétoldalas tableten, de szerintem a legtöbb ilyen.
-
dauphin
aktív tag
Rátaláltam erre is tegnap este, de sajnos már az elején elvesztettem a fonalat, ahol a kódgenerátorral szöszmötölt a srác a videón. Az angol "nem tudásom" miatt a magyarázatot nem értettem, így a videó nem segített, inkább megriasztott (hogy jön képbe a QR kód?). Persze végig néztem az egészet, igyekeztem értelmezni, oda-vissza tekertem a műsort, ha úgy éreztem valami nem világos (hű de sok ilyen volt!), és amit nem láttam (vagy csak átsiklottam rajta az az), hogyan kell a mobilról(!) átmásolni a PC-re a dolgokat. Mert nálam ez lenne most a fontos, hogy madzag nélkül és gyorsan tudjak képeket áttenni az asztali gépemre a mobilomról. Komolyan, mindjárt elsírom magam!
Oké, ez kissé túlzás volt, elnézést is kérek a drámázásért!
A BitTorrent Sync-en kívül van más alternatíva, amit talán még nekem is gyerekjáték lenne működésre bírni? (Vagy valóban nincs rá szó milyen balga lennék?)
-
chab7
addikt
Nekem a sima classic is elvan 500 megával havonta, de mondjuk én csak olyan helyen böngészek mobilneten (meg eleve telefonon) ahol nincs wifi (és nincs velem a laptop). Ez mondjuk napi nem sok perc. (Aki órákat netezik naponta mobilon annak lehet kevés, nem tudom. Bár lehet még akkor is belefér ha csak olvasgat.)
-
Nekem a Swype-ban az nem jön be, hogy külön vannak az ékezetes betűk, és nem kezel több nyelvet egyszerre.
Ez még nem is lenne olyan nagy gond, hogy külön vannak az ékezetek, viszont ha gyorsan írok, és megszokásból mobilon ö-ő helyett simán az o-ra nyomok, nem ajánlja fel a helyes szót, csak ha az ékezetes betűre nyomok. De bízom benne, hogy csak még gyerekbetegségről van szó, és majd csiszolnak még rajta. Addig meg a Swiftkey-t használom.
-
fdisk
őstag
-
dauphin
aktív tag
Sajnos nekem nem így van.
Nálam egy esetben ébred a kijelző, ha hívásom van, egyébként minden más esetben csak hangjelzést kapok. Ezért kértem ötleteket, hátha a szenior-ok (a fórum tapasztalt tagjai) közül lenne valaki, aki tudna ebben segíteni.
Köszönöm.
(#31791) wardemi: Próbáltam már, de vegyes benyomásaim vannak erről az app-ról. Lenne más hasonló program?
-
rjg
őstag
Ez ebben a formában azért nem teljesen igaz, vannak kivételek. Pl a Galaxy S vonalra - most éppen S4-re - JKAY alkalmazása többek között ezt teszi lehetővé egy whitelist-tel. Nálam pl a MoonReader és az AOSP browser soha nem záródik be.
De ugyanezt próbálja megadni a Memory Locker is az OOM értékek megváltoztatásával. -
JeffDebr
tag
korai volt az öröm. igaz első csatlakozásra szuper volt, de...
a program újbóli indításakor már már egy másikLAN hálózat megosztását
engedélyezte (először a "digi" másodszor meg vmi "Local Area Connection")
aminek lassabb a sebessége. a telefonon első alkalommal
a WiFi jel kék lett, a másodiknál szürke maradt, mintha nem is csatlakozna,
pedig azt írta, csatlakozott a hálózathoz! az pedig kevés volt a mobilnak,
h bármilyen program elinduljon. pl.: facebook, earth, youtube
most a connetify-jal szenvedek, mert a Win7 közel 400megányi file-t
frissít a telepítéséhez.kiváncsi leszek mi lesz a vége
ja és csak EGY kábeles net van itthon!
-
megint én
őstag
Igazság szerint nem tudom pontosan, mert a mostani telefonomon nincs rajta a 3G watchdog, mert hibátlan a Lenovo gyárija de írtad ezt a problémát:
"- A 3G watchdog az alkalmazásonkénti listában totálisan irreleváns értékeket mutat. Pl. teljes forgalom egy adott időszakban mondjuk 100MB, ehhez képest az alkalmazásonkénti bontásban 900MB szerepel az internetmegosztásnál, és ha a többi programnál lévő értéket összeadom az is többre jön ki, mint 100MB."
Nem-e lehetséges, hogy amikor rámész a programonkénti leosztásba, akkor hozzá teszi a programnak a Wi-Fis adatforgalmát is? -
Jacak
senior tag
Nem tudtam,h. melyik Counterre gondoltál,azért bátorkodtam tippet adni.Amellett,amit én ajánlottam,abban van olyan,h. log,ahol az egyes csatlakozási alkalmak összforgalmát mutatja,gondoltam,hátha az is jó lehet vmire.Óráról órára meg lebontva...sztem iszonyat adatmennyiség halmozódik fel az appban 1 idő után,nem?
-
törölt tag
Igen, igazad van. Van amikor viszont ezek az appok már csődöt mondanak, és bele kell túrni magad a nyers infókba. Én is így jutottam el a konzolos parancsokhoz. XDA-n, a BetterBatteryStats topikban is nyers adatokat kérnek, és majd kifejtik az okosak. Ide a fórumba viszont programkódba ezeket az infókat szerintem nyugodtan bemásolhatja, úgy nem bántja az ember szemét, és így lényegesen előbb levadászhatjuk a ludast. Bár ez már inkább az OS topikba tartozik, úgyhogy kicsit túlléptem a topik kereteit.
-
jonnyjoker01
veterán
Link2sdvel lehet rendszeralkalmazássá tenni/visszaálítani az appokat, Google playes dologról annyit, hogy pl. a telómon elfutnak olyan játékok mint pl. asphalt 7, nfs mw stb... de csak build.prop fájl szerkesztésével tudom õket megvásárolni. Egy olyan appot keresek, ami lehetôvé teszi az inkompatibilis játékok letelepítését build.prop szerkesztés nélkül
-
batai15
félisten
Rosszul tudod. Nagyon rosszul.
Pl htc one-x rootolás így néz ki-> bootloadert nyitol , utána root.- igen de bootloadert nem lehet s-offolni mert ha zárod akkor nem azt írja hogy locked, hanem relocked. Innetől kezdve bukod a garit.
De a legtöbb telefonnál sima ügy az unroot is, de ha nem akkor egy gyári szoftvert ráhúzol és volt root nincs root.
Régebben volt jellemző hogy nagy dilemma volt a rootolás. -
quailstorm
félisten
Nem tudok mit kezdeni a nem létezik szövegetekkel. Egyszerűen nem értem a hozzáállást.
OK, MO-n droiddal csak tört és illegális változat érhető el az NNG balfaszságából, az meg PH!-n tiltott, de attól még létezik a cucc.
Azért linkeltem be, mert azt mondtad nem létezik. Droidosból meg valóban nem tudok linkelni legálisat.Viszont jó lenne befejezni.
Az egész onnan indult ki hogy volt nálam 2 hétig iPhone 5 meg SmartQ T20, aztán volt mivel tesztelni a navigációt. Most attól hogy felsoroltam a hibáit a droid verziónak, ami szerinted nem létezik, szerintem még nem fogják beperelni a Prohardver! lapcsaládot...
Egyszerűen a Sygic 12, meg a Navigo, és egyáltalán az idő elszaladt az iGO mellett. Ugyanazt nyújtja mint WinCE-n, és platformfüggetlenül laggol. Ez meg már kevés.Vagy esetleg ne írjam le a tapasztalataimat azzal a gondolattal, hogy hátha jól jön valakinek?
(navigot nem próbáltam, csak néztem, végtelen pénzzel nem rendelkezek azért)
-
quailstorm
félisten
Akkor ez mi? Jó tudom droidon más a helyzet, de teljesen egyformán üzemel a két platformon a két navi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Minden, ami Unreal Engine
- Asztalos klub
- Windows 11
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Eladó Gopro Hero 10 Black edition sok tartozékkal!!
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- Simrig eladó PS5/PC kompatibilis. (olvass leírást.)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest