- Fotók, videók mobillal
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
Somatom #123917 üzenetére
Igen, igen, értem.
Amúgy általánosságban igazat is adok neked/nektek. Egy izzó ne mászkáljon a neten. Max használjon belső hálózatot, nem nagy gond ilyet alkotni, mint pl. az általad linkelt és említett cégek meg is oldják.
Mondjuk nem szívesen vennék kínai cuccokat, ezek miatt is De ha már parázós lennék, akkor nem vennék ilyen izzótSőt mobiltelefont sem, és a nevemet se írnám ki a postaládára.
De ettől függetlenül az adatvédelemre oda kel figyelni minden mezei usernek ennek ellenére. -
csipuka
senior tag
válasz
Somatom #123824 üzenetére
Tudom felolvasot kerestel, de erdemes elgondolkodni podcast-okban is. En mostanaban raszoktam a Szertar podcast-re, ami kicsit olyan mint anno a Mindentudas egyeteme. Eleg szinvonalas beszelgetesek szoktak lenni emesztheto formaban. Le lehet oket tolteni elore, es a kocsiban a hosszu ut alatt meghallgatni.
-
eclipse19
senior tag
válasz
Somatom #123844 üzenetére
Nekem ilyen:
Riasztották a honvédség GripenjeitEz van importálva és felolvasva:
Riasztották a honvédség GripenjeitNeked is így szól?
-
eclipse19
senior tag
válasz
Somatom #123838 üzenetére
Szerintem meglepően jó a Google TTS.
Három fokozatban állítható a hanglejtés kifejezősége. Nézd meg, hogy az a legjobbra van-e állítva.
Az mondjuk szükséges, hogy a szöveg megfelelően központozva legyen (pont, vessző, stb.) és kérdő mondat hangsúlyt egyelőre úgy tűnik magyarul nem ismer, de maga szöveg tisztasága és artikuláltsága engem meglepett.Esetleg nézd meg ezt: @Voice Aloud Reader
Én még csak napi sajtó olvasására használtam, könyvre nem, de arra nagyon jó.
-
kisspall
aktív tag
válasz
Somatom #123824 üzenetére
Én ezt inkább külön oldanám meg, egyben nem biztos, hogy lesz megfelelő. Hangfájlokat előállítani az erre legjobb megoldással és azokat egy célalkalmazással(pl. Smart Audiobook Player) lejátszani.
(engem mondjuk már egy rosszul hangsúlyozó élő felolvasó is idegesít, de ez más kérdés)
Valamint nézz szét a podcast-ek között( ha még nem próbáltad eddig), hátha találsz olyat amire rákattansz. Az ezekre specializált letöltő programok(pl. Podcast Addict) is alkalmasak meghallgatásra is.
Közben mégis beugrott egy olyan, amit keresel. AlReader. Nem biztos, hogy a legjobb, de tud ilyet. Gondolom a google szövegfelolvasót használja. -
Probert75
addikt
válasz
Somatom #123779 üzenetére
Nem lenne rossz, ha kinn lenne. A hangalapú keresés kinn lenne, valamint a hat pöttyre indulna az alkalmazás tár.
Így hogy nincs kinn, a Nova gesztusvezérlését használom. Ha fel suhintom, akkor ugrik fel az alkalmazás tár és az ikonoknak is van másod funkciói. Azokat is ha fel suhintom, akkor más alkalmazás indul, mintha bökök.(#123781) pc360 Tudom, hogy van! De telepakolt reklámmal nem kell, mikor lenne a launcherben.
-
Fall-N
veterán
válasz
Somatom #123773 üzenetére
Én megvettem három Launchert is, de most az Action Launcher a nyerő nálam. Megvettem a Nova Prime-ot, a Smart Launcher Prot + Feature Pack 2018 és az említett Action Launchert (AL) is. Nova nem rossz, de nagyobb tudású az AL. Smartot is szeretem a kategórizált app drawer miatt.
Apex sajnos elavult és már ennél többet tudnak az ingyenes alternatívák is. Az ára viszont nem tükrözi ezt. Frissítést alig kap, szemben a Novával és az AL-nél. Nova és az AL rendszeresen frissül és kiváló supportjuk van. G+-on el lehet érni a fejlesztőket. Ez a két Launcher mindig követi a gyári (jelenleg Pixel) újdonságait. Ha nem kellenek az új funkciók akkor viszont ott vannak az ingyenes alternatívák: Lean Launcher, Rootless Pixel Launcher.
Persze ha valaki a klasszikus vonalat szereti akkor arra tényleg jó az Apex Pro.
-
Rimuru
veterán
válasz
Somatom #123761 üzenetére
A masodikra tudok erdemben valaszolni, mivel az beepitve letezik: eleg csak 1 dolgot bejelolni, lehet pl letoltesek, nem tunik nagy ervagasnak ha szeretnel quit gombot (vagy csak siman torolhetned a recent menubol az FF-et).
Harmadik: csak egy indulasi keresesi javaslat volt, nem kotelezo az elso talaltnal megallni hatha lesz valami. Beepitve annyit tud (mint a bongeszok tobbsege) hogy dupla koppal olvashato meretre nagyit, de ujratordelni nem tud.
-
Rimuru
veterán
válasz
Somatom #123757 üzenetére
Kevesen hasznalnak FF-et mobilon itt PH-n. Engem meg pont nem erint egyik dolog se amit kerdezel, keresni meg ugyan ugy tudunk.
https://support.mozilla.org/en-US/questions/1114055
https://support.mozilla.org/en-US/kb/how-do-i-quit-firefox-androidhttps://duckduckgo.com/?q=firefox+android+text+reflow
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Somatom #123725 üzenetére
Összejött ezzel (ez rootolt eszközre való, az előző alkalmazásból volt nyitható és nem használ vpn-t)
Ezután szépen át is mentek a gps adatok a gps tether-el. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
Somatom #123725 üzenetére
Kösz, nemsokára ránézek.
Most ezt tesztelem, kapcsolódik is, de mégsem megy a net valamiért.
Az állapotsor szerint van le és feltöltés is pedig: -
darvinya
titán
válasz
Somatom #123699 üzenetére
Passz, Opera fórumon és visszajelzésben is írtam erről, előbbi bejegyzést törölték, visszajelzésre nem válaszolnak.
Egyik fórumtárs emlegeti, hogy dinamikus oldal miatt felesleges tördelés és a zoom, de még az nagyon béta verzióban van, ráadásul rettentően el tud rondulni vagy olvashatatlan lesz.
-
darvinya
titán
válasz
Somatom #123688 üzenetére
Ez megszokás kérdése, mert lerakhatod és érintő padjával (középen) mozgatod az egeret, egyes funkció is működik több ujj használatával (pl: 2 ujjal húzva oldalt léptet), dedikált egér gomb nyomással kattintasz.
De pontosan mit tud, még nem tudom, mert még nem vettem ilyet.
Kép róla sok mindent elárul mit tud. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
Somatom #123667 üzenetére
Kipróbáltam, nálam nem működik ez.
A korábban más által is linkelt igen.
(Huawei-en legtöbbször nincs gps vétel, egyetlen műholdat se lát - nem egyedi probléma és se szoftveres, se hardveres hiba nem kell hozzá -, ezért használok ilyet, hogy az LG-ről kapjon gps jelet) -
darvinya
titán
válasz
Somatom #123682 üzenetére
Amit linkeltem, s megnézed, az nem olyan légegér, ami neked van.
Olyan légegér ami neked is van, kicsivel többet tudó van nekem is, mégis egér funkciót nem tudja betölteni, mivel nincs dedikált egér gombok rajta.
Amit mutattam azon van dedikált egér gomb, érintő pad, ami mutatót mozgatja, stb. egyéb gomb. -
darvinya
titán
válasz
Somatom #123677 üzenetére
Még nincs kész a Touch, inkább élő béta tesztelés folyik.
Alkalmazkodó és mobil oldal jelenik meg jól, többinél bal felső sarkot jeleniti meg, és érintő zoom működik.
Sajnos egér funkciót lassan összes böngészőből kiírtják, mondván alkalmazkodó oldalakhoz nem kell zoom funkció.(aki kitalálta, az próbálja felvenni bankjának oldalán fizetését) -
Wolfskin
őstag
-
Wolfskin
őstag
válasz
Somatom #123525 üzenetére
Nekem az egyikkel (ha nem linkre kattintok) viszalép, a másikkal meg bezárja az alkalmazást, ha jól emlékszem. Igazából mindkettő idegesítő, megpróbálom nem használni a gombokat. meg nem nyomkodni csak úgy unalomból...
@ (#123524) darvinya : BT egér, akkor Nyelv és Bill. menüben van fizikai bill. része ahol ki/bekapcsolható ekkor virtuális bill.
sajnos nálam nem. csak jelzi, hogy fizikai billentyűzet van és kész (vagyis nem lehet kivenni mellőle a pöttyöt) -
Fall-N
veterán
válasz
Somatom #123470 üzenetére
Ja az sajnos egyértelmű. Mivel nincs közvetlenül bevétele a letöltésekből az Operának így szponzorált linkeket helyeznek el. Elég sok másik böngészővel is ugyanez a helyzet. Sőt majdnem mindben, ha máshol nem a könyvjelzők között ott az FB, Yahoo, YT stb.
Nekem van Opera accountom de semmi idegen link nem került bele sosem, és a letakarított speed dial linkek sem másznak vissza később.
-
kaciokos
őstag
válasz
Somatom #123405 üzenetére
Én azért örülök ennek, mert mindig is használtam task kezelő programokat, amik a Google Tasks-al szinkronizáltak, de volt egy olyan félelmem, hogy a Google Tasks megszűnik, mert olyan elhanyagoltnak tűnt. Most ez a félelmem csökkent, task tárolóhelynek továbbra is jó lesz, appnak meg vannak remek alternatívák.
-
Fall-N
veterán
válasz
Somatom #123336 üzenetére
Igazad van.
Ráadásul nem olyan rég lekerült a Playről a Zooper és utólag került vissza pár nap múlva. Na mármost, hogyha a fejlesztő nem elérhető, akkor lehet hogy egy ilyen törlődés után végképp el fog egyszer tűnni.
A KWGT amúgy is sokkal többet tud. A feltételek elég jó dolgok benne.
Példa: Ha van ébresztés akkor írja ki az idejét ha nincs akkor tűnjön el (átlátszó szín (HEX: #0000000 vagy RGB (0,0,0)) beállítás, így tulajdonképpen feltétel szerint változhat a színe.)
-
punky10
addikt
válasz
Somatom #123333 üzenetére
Az igaz,hogy a Zooper-t már nem fejlesztik,de 7-es droidig még mindig csak annyi bug van nálam,hogy a home-on lévő óra az ébresztés után kb 2-3 mp-cel mutatja a pontos időt,addig az alvó módba kerülésének idejét mutatja."Ájfonosan" oldottam meg.Bemagyaráztam magamnak,hogy ez nem bug,hanem ficsőr... csak úgy,viszonyitásképpen megmutatja,hogy mikor volt utoljára használva a teló/táblagép,és így tudatosul benned,hogy sokat és sokszor használod a kiberteret...
-
-
darvinya
titán
válasz
Somatom #123221 üzenetére
Legyen hülye biztos, miközben az összes felhő, adatösszekapcsolás szolgáltatás működjön.
Nem érzed kicsit ellentmondást.
Egyszerűsítve kaminont már A1 kategóriával is vezethető.(#123222) Bferibörs
Igen évekig nem változott semmi, viszont tavaly nyár óta folyamatosan változott feltételek, összekapcsolások, stb.
Ezt senki nem olvassa, végzi el beállításokat, s végeredménye hiba.Pl: Friss GMail app változása kihat későbbi értesítésre, emiatt ellenőrízni kell minden rendben be van állítva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Francia bill,20Ciklus, 1év Apple garival
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Arab bill, 3Ciklus, 1év Apple garival
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Eladó egy Macbook Pro M3 8Gb/1TB, Német bill, 2Ciklus, 1év Apple garanciával
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest